??
אל תציעו לשים בבקבוק מים זה לא עוזר הם פותחים ומריחים.
??
אל תציעו לשים בבקבוק מים זה לא עוזר הם פותחים ומריחים.
|
|
King
יש כמה דרכים שאני יודע שעושים אותם..
1) הכי פשוט הכי קל אתה יכול לבוא ב31 עם כל האלכוהול ולהיכנס כבר למתחם של האוהלים עם לא בודקים ואחר כך כדי לקבל צמיד אתה תצתרך לצאת ולהיכנס עובד בדוק ..
2)לקחת שישיית מים סגורה לפתוח מלמטה ולהחליף איזה שתי בקבוקים ולשים בפנים אלכוהול ואז לסגור תחור או משהו הם לא פותחים..
3)עוד דרך קלה יש בקבוקי מים קטנים אז אפשר למלאות בפנים וודקה ולשים את זה בתור האוהל\שק שינה ואז לגלגל על זה את השק שינה\אוהל כאילו ולהיכנס הם לא בודקים או משהו כזה..
4)שחבר שלך אחד יכנס לפנים ושאחד ישאר בחוץ ותעבירו תאלכוהול דרך הגדר ותשימו לב שאין שומרים..
אלה הדרכים שאני לפחות יודע עליהם..
המלך חזר
למי שיש ניסיון בעניין, אם יתפסו אותי מנסה להבריח/שותה שם מה יעשו לי?
חרימו ת'ודקא
תנסה ת'דרך הראשונה שנתנו לך,בדוק עובד מנסיון.
לא נראה לכם שזה אחד מהאחראים שמה והם באו לפה לבדוק שיטות להעברה ולאכיפה?
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר
אתה הולך למכולת וקונה :
1.בקבוק של מי פה
2.צבע מאכל
אתה שופך את התכולה של מי הפה, מנקה טוב טוב, מוזג וודקה ולאחר מכן מטפטף את הצבע מאכל ומנער.
גם אם הם יפתחו ויריחו הם יחשבו שזה של מי הפה (ועדיף לך בקבוק שקוף שהם יראו במחוץ את הצבע)
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
אחי תקשיב יש לי את הדרך הכי טובה!וזה בדוק משנה שעברה...
הם לא בודקים תיקים של בנות אחי..תשים את זה בתיק של ידידה שלך או משהו..
ככה אני עשיתי שנה שעברה שקלטתי מה הם עושים בבדיקת תיקים..הם לא פותחים את התיקים של הבנות בכלל..
שנה שעברה שמתי בקבוק בשק שינה ואז השומר בדק את זה והוא כבר בא להכניס אותי בלי הבקבוק, אבל התווכחתי איתו והוא החזיר לי את הבקבוק יצאתי החוצה ונכנסתי דרך שומר אחר בצד השני והוא היה גבר ונתן לי להכניס ת'שתייה.
לידי היה מישהו שניסה לשים בבקבוק מים ואז השומר פתח את זה הריח ושאל 'מה זה?' אז הילד אמר 'מים' ואז השומר אמר אז קח תשתה עכשיו שלוק, הילד לקח שלוק והקיא חחחחחח ואז השומר החרים לו את זה...
קיצר זה הרבה מזל אחי