בנושא זה אני אסקר את just cause 2 pc
just cause 2(סיבה מוצדקת 2)נוצר על ידי Avalanche Studios ו-Eidos Interactive ,הוא משחק פעולה רובים-עולם פתוח בגוף שלישי,לדעתי הוא בין המשחקים הטובים שיצאו עד היום.
עלילה:ספוילר קטן אפשר לקרוא
במשחק,אנחנו נגלם אדם בכינויו "סקורפיו" (העקרב) אדם מאוד מיומן,הוא נשלח לאי בשביל למצוא אדם שבגד בסוכנות שלו,ופרס גדול על ראשו.במהלך המשחק אנו מתידדים עם חבורות אשר שוכנות באי במטרה למצוא את האיש,אני באמת לא מפרט יותר מדי.ציון על העלילה: 8
גראפיקה ובאגים:
הגרפיקה במשחק פשוט מדהימה! העצים נראים יפים,הרובים ניראים טוב מאוד,אפילו חבר שלי שיחק בגראפיקה הכי נמוכה שיש וזה נראה יפה
לגמרי,מחשבים עם כרטיס מסך ממוצע יוכלו להינות מהמשחק.המשחק רץ חלק על המחשב שלי,אף פעם לא קרה שניתקעתי בגלל באג,אף פעם לא ניתקע המשחק והמשחק רץ חלק.
גראפיקה: 10
סאונד:
הסאונד במשחק ממש טוב,שומעים את ההליכה,את הרעש בכניסה למים,את המכוניות את המצנח ואת החוט(שעליהם תקראו בהמשך).סאונד מדהים
ציון לסאונד: 10
משחקיות:
המשחקיות מ-ג-נ-י-ב-ה ברמות מטורפות!!!!!!!1
יש לשחקן מצנח שאיתו הוא יכול לקפוץ ממכונית נוסעת,לקפוץ ממטוס ואפילו לירות מהמיצנח!(יש!)
לשחקן יש גם חוט,האביזר של המשחק.אפשר לקשור אויבים למכונית נוסעת,לתלות אוייב על גג ביניין ולחורר אותו בשביל הכיף סתם כי בא לכם,אפשר לקשור ג'יפ לעמוד ואז הוא עף אחורה ועוד דברים ממש מגניבים(אגב המצנח והחוט אין סופיים-דאבל יש!!).
יש גם מגוון נשקים לא רע,אפשר להכנס למכונית (לגנוב אבל למי איכפת?
יש גם שוק שחור מגניב.
משחקיות:10
לסיכום,
אולי אני נראה כמו אחד שסתם מחלק עשרות,אבל המשחק מגניב ושווה כל רגע(וקנייה)תגובות בבקשה!
ציון סופי: 9.5\10
קרדיט לי על הכל
.תגובות בבקשה!מי שקורא
תגיבו בבקשה 80 כניסות בלי תגובה! תכתבו יפה או לא!

תגובות בבקשה!מי שקורא
ציטוט ההודעה