כשאתם מדברים עם בחורות, או סתם אנשים, לאן אתם מסתכלים? בפנים של הבן אדם? באף? בעיניים? ואם בעיניים אז איפה בדיוק? איפה בדיוק הכי טוב כדי ליצור אינטרקציה טובה?
כשאתם מדברים עם בחורות, או סתם אנשים, לאן אתם מסתכלים? בפנים של הבן אדם? באף? בעיניים? ואם בעיניים אז איפה בדיוק? איפה בדיוק הכי טוב כדי ליצור אינטרקציה טובה?
|
|
ממה שאתה כותב אני מבין שאתה לא מבין בשפת גוף..
אז ככה קודם כול זה שפת גוף למה אני מתכוון...אני מתכוון שבשפת הגוף נכנסת הבעת הפנים והמבט שלך ( הפעם אני ידבר על המבט ולא על כול שפת הגןף- זה נושא ענק)
אז דיברנו על המבט .. העיניים שלך לאן להסתכל, למה, מי, כמה, ואיך...
ואגב מה שכתבת לאן להסתכל זה רדוד מידי לשאול שאלה כזאת..ונחזור לעיניין..
העיניים שלך צריכות לתת הבעה שתתן בסופו של דבר הבעת פנים, המבט שצריך להיות לך הוא מבט רגוע שמקרין ביטחון עצמי נקודה!!!
עכשיו המבט שלך צריך להיות מופנה לא ספציפית על מקום אחד אלא הוא צריך לטייל.
שאני אומר לטייל אני מתכוון לא לטייל לה על הגוף..אלא לא להיתקע רק על מבט בעיניים למה כי זה נותן הרגשה של הוא מקשיב לי יותר מידי..המבט שלך יכול גם להתרחק מהבחורה ( קרוב רחוק) לדוגמא.. אתה עם בחורה היא מספרת משהו אתה מקשיב בסבבה אך אחרי 3 דקות להסיט את המבט שלך ממנה ל 3 שניות שיגרום לבחורה תהתאמץ לא לשעמם אותך..
ומהכלי של קרוב הרחוק עברת לכלי האתגר.. וככה אתה משלב כול מיני כלים בשיחה גם דרך המבטים שלך....
אבל מה שאתה רצית לשמוע זה לאן להסתכל .. אז על הפנים נקודה
אל תסתכל לה על השדיים!!!!!
זה החוק ההכי חשוב בערך חחח
תסתכל לה על הפנים, אבל אל תבהה בא, ואל תישאר תקוע.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
אוקיי,אני מקווה שאתה יודע מה זה DHV...
כשאתה מסתכל על בחורה בעיניים כשאתה מדבר איתה,זה DHV .
כשאתה לא מסתכל על הבחורה כשהיא מדברת איתך,זה גם כן DHV (כמובן צריך לעשות את זה בעדינות ולא לגרום לה לחשוב שאתה לא מקשיב בכלל ולא מעוניין בה ).
בשביל להסתכל לבחורה בעיניים,הדרך היחידה היא להסתכל לה בחיבור של העיניים,בהתחלה של האף...זה נותן אשליה כאילו אתה מסתכל לה בעיניים ולא מתמקד רק על עין אחת כמו עילג.
אל תסתכל לה על השדיים,זה כמו ליקוי חמה,כיף להסתכל,אבל אסור להסתכל יותר מידי...עדיף בכלל לא.
תנסה לא לפנות עם כל הגוף אליה,לא להישען עם הגוף לכיוון שלה ולא להיצמד אליה יותר מידי אלא אם כן אתה רואה שזה מתאים לסיטואציה.