או כמה הוסיף לכם? אתם מרגישים שזה הוסיף לעוד מקומות חוץ מהלתחיל עם בנות? ספרו כאן. לדעתי דיון נחמד לא ראיתי שכאלה נפתחו פה בפורום![]()
או כמה הוסיף לכם? אתם מרגישים שזה הוסיף לעוד מקומות חוץ מהלתחיל עם בנות? ספרו כאן. לדעתי דיון נחמד לא ראיתי שכאלה נפתחו פה בפורום![]()
|
|
לא. מאז החברה הראשונה שלי (16, שהייתה גם הנשיקה והסקס הראשונים שלי), הלך לי טוב עם בנות.
קצת לפני 18 התחלתי לקרא על תקשורת ודינמיקה חברתית, ומאז הלך לי אפילו טוב מאוד עם בנות, רק שהייתי משקר בלי סוף, ולא אהבתי את זה. אז עברתי לתחום הקטן קצת יותר אבל מאוד יעיל של פיקאפ. היו לי בתקופה מאוד קצרה המון "חברות", ויש לי עכשיו חברה רצינית כבר הרבה זמן (שנתיים ומזל טוב לנו).
שינה לי את החיים? לא. הפך אותם לממש מהנים? בלי ספק. היום כשאני רוצה לעצבן את חברה שלי כשאנחנו יוצאים עם חברים אני לוקח מספר מהמלצרית. כשחבר שלי מתלונן על זה שאין לו חברה אני לוקח אותו איתי בכוח ופותח סט.
אם אני "מצליח" עם בנות היום? לא בסטנדרטים של חלק מהאנשים פה. גם בתקופה שהייתי יוצא כל סופ"ש ופותח סטים בלי הפסקה, לא הייתי חוזר כל סופ"ש הביתה (צבא) עם בחורה אחרת, לא הייתי שומר על קשר עם חלק גדול מהבחורות, ולמרות שחלק מהן נראו ממש ממש טוב, אני מניח שרובן היו בסביבות ה7.
אבל היי, אני מבסוט..
בהצלחה לכולם.
אם דן ירשה אז אני אפרסם תסיפור שלו כאן.
סיפור ממש מושקע ומרגש.
100 מדריכים וסיקורים על כל מיני טוויקים ואפליקציות יעילות במיוחד.
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=743500
לדעתי זה נושא מאוד יעיל מהבחינה שזה יכול להראות לאנשים שניכנסים לפורום שהתחום יכול להשפיע טוב על החיים שלהם לא רק מבחינת בחורות וימחיש את המשפט "פיק אפ זה לא רק להתחיל אם בנות".
האם הפיק אם הוסיף משהו טוב לממדים נוספים בחיים שלי חוץ מבנות?
חד משמעי כן.
אני לא יגיד שהחיים שלי עכשיו הם של כוכב רוק. השינויים לא קורים ברגע. "גם רומה לא נבנתה ביום אחד".
הפיק אפ הוסיף לי ביטחון עצמי. פעם חשבתי שאני לא מספיק טוב כדי לעבוד במקום מסויים. עכשיו אני לא חושב ככה. היום כבר שלחתי קורות חיים לכל מיני חברות שפעם לא העזתי .
הוא הוסיף לי את הרצון להיות אדם יותר טוב... כזה שאני רוצה להיות, נתן לי העומץ להיות הבן אדם שאני רוצה.
חוץ מזה...
כשיש לך מספיק עומץ להתחיל אם בחורה שאתה באמת רוצה, ולא בגלל שאתה מתפשר עליה.
יכול להיות ותגלה שיש בה משהו יותר מיופי, ויכל להיות שתרצה להשאר יותר זמן אם הבחורה הזאת.
ויכול להיות שתגלה רגשות שפעם לא הרגשתה. וזה לדעתי מימד מאוד טוב
שבוע טוב.
האם שינה לא את החיים? - לא.
אבל נתן לי כלים לשנות לעצמי את החיים.
תמיד ידעתי שאני משהו מיוחד אבל אף פעם זה לא בא לידי ביטוי כמו היום. היתי גרוע עם בות והמקסימום שיצא לי זה חירמון פה ושם. היתי הבחור הנחמד.
מלפני שנה כמעט התחלתי עם הפיקאפ, ההתחלה היתה קשה יחסית אבל את הצעדים המשמעותיים סגרתי תוך חודשיים בערך. היום שאני מכיר נמשכות אלי על ימין ועל שמאל ואין לי שום בעיה לגשת ולהכיר בנות חדשות. ולמרות הכל אני מנפנף את הבנות האלה בגלל שיש לי חברה שאנחנו כבר כמעט חצי שנה וטוב לי איתה מאשר עם כל אחת אחרת.
חוץ מתחום הבנות זה גם עוזר לי להשיג את הדברים שאני רוצה וגם במעגלים החברתיים שלי. (המורות שלי בבצפר מתות עלי, מתייחסים אלי יותר טוב במקומות שאני עובד בהם ובכל מקום אחר.)
למרות שאני תפוס אני עדין משתמש בפיקאפ בשביל הרצונות שלי, במקום שאני ירדוף אחרי בנות והן ישחקו בי כמו פעם, הן מזמינות אותי הביתה מכינות לי ארוחה קלה וקפה ואני ממשיך לדרכי - מיוזמתי כמובן. (דוגמא קטנה מלפני כמה ימים)
סך הכל יש לי עוד ללמוד אבל זה מהפך של 180 מעלות.
ממליץ לכולם להכנס לתחום!
לא יודע פשוט יותר בנות רודפות אחריי או משהו אנערף
באמת דיון ממש טוב לדעתי
אני בנתיים מתחיל ועוד לא עשיתי צעד אני חושב שאני צריך לקרוא עוד קצת בשביל להתחיל
אני בתכלס מתחיל לא מאפס מ5% הצלחתי להביא חברה אחת ולנשק אבל זה כלום ותאחלו לי בהצלחה :]
לא בדיוק שינה לי את החיים,זה ממש קיצוני,אבל הוא בהחלט עשה אותם למהנים יותר ,יש לי עוד משהו שאני רוצה להתמחות בו ולעסוק בו למשך שנים.
אני כבר מבין יותר אינטרקציות בין אנשים,בכל תחום בחיים,אם זה חברים,עבודה,הכרת אנשים חדשים....אני מרגיש שאני יכול להשיג יותר מעצמי ולגרום לאחרים לראות אותי בעין אחרת,בצורה הרבה יותר טובה,וזה פותח לי המון דלתות,אין ספק.
הדבר הזה הפך אותי מאפס בתול שפתיים בן 17 לגבר. וזה לאו דווקא בגלל "סגירות". סגירות זה שטויות...אתה לא מספר הבחורות ששכבת איתן.
אולי אני עדיין לא איזה מיסטרי, אבל אני עוד לא בן 19...אני יודע שהולכים להיות לי חיים מהאיכותיים שאפשר לקבל.
לי אישית זה פתח לי המון דלתות בחיים,
העלה לי את הביטחון עצמי בהרבה,
כיום אין לי בעיה לגשת לבחורות בלי בעיה,
ויש עוד .... בכללי בקיצור זה מאוד מאוד מאוד -עזר!-