אני בן 13 גובה מטר וחצי בערך ושוקל 49.
כמה אני צריך להרזות בערך כדי שהקוביות שלי יהיו בולטות כי רק שאני שוכב רואים אותם!
אני בן 13 גובה מטר וחצי בערך ושוקל 49.
כמה אני צריך להרזות בערך כדי שהקוביות שלי יהיו בולטות כי רק שאני שוכב רואים אותם!
|
|
זה לא הולך ככה!
ואתה ממש רזה אתה צריך להשמין והעלות מסת שריר ולהתאמן כמובן רק ככה תוכל לראות קוביות.
תקרא מדריכים קודם.
דבר אחרון - קוביות זה לא השריר הכי חשוב אתה לא יכול שיהיו לך קוביות בולטות עם שרירי חזה ממש קטנים...
צריך פרופורציות לא ?
תקשיב דבר ראשון רק לפני שבועיים אני בן 13 אז למה אני רבע עוף אני לא יודע. לא נראה לי שאני צריך להשמין...
אתה צריך להעלות מסת שריר.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
נטו
תפוס 2 מקבילים יכול להיות 2 כיסאות יציבים או 2 שולחנות מקורבים או ששני עמודים שעומדים בצורה אופקית
(לא אנכית)
ותרים את הרגליים עד לחזה וחזרה ככה 20 -15 עליות במידה שאתה יכול - 3 סטים (הרגליים כמובן באוויר כל הזמן )
ד"א זה אימון שאתה יכול לעשות כל יום בגלל ששרירי בטן זה השריר היחיד שלא דורש 24 שעות מנוחה בין כל אימון
תהנה אחינו וד"א אתה שוקל בסדר גמור מעולה תאמין לי יחסית לגובה ולגיל שלך
אל תקשיב לכל הפריקים כושר שיש פה שיגידו לך להעלות מסה כי אתה לא צריך בכלל אתה עוד ילד והמסה תבוא לבד עם הגיל ואי אפשר לפתח מסה כשאתה בשלבי גדילה מתקדמים לכן אתה יכול רק להתאמן ולאכול טוב ובריא במידה שאתה יכול וטוב לך
נערך לאחרונה על ידי brns; 06-04-2010 בשעה 21:40.
אל תהיה דפוק אחי תעשה מסה גם בשאר הגוף לא רק בבטן זה יראה מגעיל
פרופורציה
נערך לאחרונה על ידי Avi@d; 07-04-2010 בשעה 16:36.
פורצה מילאן!
תתאמן, זה לא קשור לכמה אתה מרזה, אתה צריך לעשות מתח, שכיבות שמיכה, כפיפות בטן וכול התרגילים שיגרמו לשרירים שלך לפעול.
שלום שלום
תעלה מסת שריר,מה הגובה שלך בכלל?
אתה לוקח את העכבר של המחשב, לוחת על אופציית "חיפוש",
ומתחיל למצוא תשובות לשאלות שנשאלו אלפי פעמים.
זו הדרך הבטוחה להשיג "קוביות" או "מקביליות" או "מתומנים".