יש לי וינדוס 7
איך אני יודע איזה כרטיס מוזיקה יש לי ?
יש לי וינדוס 7
איך אני יודע איזה כרטיס מוזיקה יש לי ?
F.C. LIVERPOOL
אוהב אותך לעד !!!
|
|
אתה מתכוון לכרטיס קול.
תוריד EVEREST מהחתימה שלי.
בתוכנה תבחר ב COMPUTER ואז ב SUMMARY .
בחלון הזה יש MULTIMEDIA ומתחתיו AUDIO ADAPTER - ומה שכתוב בשורה של הAUDIO ADAPTER זה הכרטיס קול שיש לך.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
VIA VT1708B @ Intel 82801GB INC7 - High Definition Audio Controller [A-11]AAAA
^
עשיתי בישביל שהסוגריים יסגרו אחי..
עכשיו תקשיב זה מה שמופיע לי איך אני יודע מה הוא עם הוא 5.1 או יותר או פחות אתה מבין מה אני רוצה לדעת ?
F.C. LIVERPOOL
אוהב אותך לעד !!!
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תן צילום מסך של התוכנה..
זה כרטיס מובנה אז צריך דגם לוח אם
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מחכה מחכה
נערך לאחרונה על ידי Gal; 31-03-2010 בשעה 21:58.
F.C. LIVERPOOL
אוהב אותך לעד !!!
אתה רוצה דרייבר?
אתה יכול לשמוע שירים במחשב?
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
כן אחי אני יכול לישמוע שירים
אני פשוט רוצה ליקנות רמקולים חדשים ואני רוצה לדעת עם זה 5.1 ומעלה או שלקנות כרטיס קול..
F.C. LIVERPOOL
אוהב אותך לעד !!!
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
כמעט כל כרטיס און בורד תומך ב 5.1 למרות שאם אתה רוצה אשכרה להינות מהפרדת צליל גבוהה כרטיס נפרד זאת החלטה חכמה..
השאלה היא כמה אתה מוכן לזרוק על התענוג הזה?
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
תשמע עם כבר מדברים אחי
אני מיתכוון ליקנות את הX-540 של לוגיטק אז תגיד לי עם הוא טוב ?
ודבר שני כמה אתה מציע להשקיע ? בישביל שאני יהנה ולא יוציא הרבה כסף
כי הרמקולים עולים איזה 800 אחי
ועם אני הולך על ליקנות כרטיס קול איפה אפשר להשיג אחי..
נערך לאחרונה על ידי Gal; 01-04-2010 בשעה 04:17.
F.C. LIVERPOOL
אוהב אותך לעד !!!