קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. עזרה בבקשה !!!!! 10 נקודות למי שעוזר לי
    על ידי Perfection בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 21:04
  2. עזרה בבקשה!!!
    על ידי KingpiN בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 26-09-2005, 20:15
  3. עזרה בבקשה מי יכו ללהכין לי חתימה ?
    על ידי Par4n0iA בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 18-09-2005, 20:34
  4. יש לי נשירה...עזרה בבקשה
    על ידי dima989 בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 14-09-2005, 00:07
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

עזרה- בבקשה לפעם הבאה לתייג את התיוג המתאים-GeTall

ברירת מחדל עזרה- בבקשה לפעם הבאה לתייג את התיוג המתאים-GeTall

טוב לפני כמה זמן כתבתי פה על זה שאני לא יוצאת לשום מקום ואני כבר בת17 וחצי,ואמרו לי שאני צריכה ליזום לבד וזה וזה וזה.
    אז הקשבת ילכם ויזמתי לבד,וברוב המקרים אף אחד לא רה. כולם אומרות לי:''היום אני לא יכולה פעם אחרת'',''היום לאמא שלי יש יום חןופש פעם אחרת'' וככה כולם. התייאשתי כבר.
    מה שבא לי לעשות זה רק לבכות. אני בבצפר חברה של כולם,כולם כ''כ אוהבים אותי,אבל איך שמגיע העניין ללצאת כולם שוחכים ממני. גם הייתה מישהי נשיסיתי להתחבר איתה,ושאלתי אותה עם יש מסיבה בקרוב,אז הי אמרה נראה ,ץני לי תמספר שלך,ועם משהו אז אני ייתקשר אלייך. והם בטוח ייצאו והיא לא היתקשרה. וגם אח''כ הצאתי לה לבוא איתי לאנשהו והיא לא רצתה. בקיצור גם עם אני מציאה וגם עם לא אף אחד לא רוצה לבוא איתי.
    עכשיו קבעתי עם חברה אחת למחר ונראה עם היא לא תבטל.
    אבל מה אני אמורה לעשות? אני מכיתה ט לא יוצאת ואני כבר ב י''א. אני רוצה להכיר בנים אבל אני לא יכולה ללכת לבד.
    עכשיו השאלה שלי היא: מה דעתכם,עם עד עכשיו אני לא יצאתת,אז יד מצב שבצבא אני אתחיל לצאת או שלא? בצבא כל אחד שבא יש לו הרי כבר תחבורה שלו? לא? או שאפשר להתחבר גם עם אנשים מהצבא?
    נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 01-04-2010 בשעה 18:10.

2. קישורים ממומנים

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

תראי מה שאת מספרת כאן נשמע לי לא כל כך הגיוני מהסיבה הפשוטה שאין הסבר לזה שאת אומרת שכולם בבית ספר אוהבים אותך וכיף לך איתם אבל אחרי הבית ספר לא?
    בקיצור תקשיבי,אל תפסיקי לנסות זה שלא נענו לבקשתך זה לא אומר שלא רצו,זה לא אומר שיש להם משהו נגדך אולי באמת לכל אחד לא יצא וזה הצטבר בבת אחת עם כולם.אבל את צריכה להבין שאת לא יכולה רק לבוא למסיבות ולשאול,תנסי להיות איתם בקשר אחרי הבית ספר,לא רק שיש מסיבות ויציאות וכאלה,מה הכוונה?הכוונה היא שתלכי לחברות אחרי בית ספר,תזמיני אותם אלייך ותראי שזה זורם תתארגנו ככה לצאת כל הבנות או משהו,הנה עכשיו יש חופש תארגני שתיסעו לאיזה חוף(אני לא יודע בדיוק איפה את גרה) אבל לא חסר ככה איזה חוף לצאת אליו כמה חברים וכמה חברות מה רע?תנסי לארגן.תתחבברי בעיקר עם הדומיננטיות שלכל מקום שהולכים יזמינו אותך,תהיי טובה,תעשי דברים בשבילם(תדעי מה הגבול שלא ינצלו אותך כן?)וככה אני מאמין שלאט לאט את תמצאי את חברותייך ולא יהיה לך משעם אז יאללה כדאי לך להעיף את הפרצוף תשעה באב הזה כי לא כדאי לך שאני אתעצבן
    יאללה שיהיה בהצלחה חג שמח :]

ציטוט נכתב במקור על ידי GeTALL צפיה בהודעה
    תראי מה שאת מספרת כאן נשמע לי לא כל כך הגיוני מהסיבה הפשוטה שאין הסבר לזה שאת אומרת שכולם בבית ספר אוהבים אותך וכיף לך איתם אבל אחרי הבית ספר לא?
    בקיצור תקשיבי,אל תפסיקי לנסות זה שלא נענו לבקשתך זה לא אומר שלא רצו,זה לא אומר שיש להם משהו נגדך אולי באמת לכל אחד לא יצא וזה הצטבר בבת אחת עם כולם.אבל את צריכה להבין שאת לא יכולה רק לבוא למסיבות ולשאול,תנסי להיות איתם בקשר אחרי הבית ספר,לא רק שיש מסיבות ויציאות וכאלה,מה הכוונה?הכוונה היא שתלכי לחברות אחרי בית ספר,תזמיני אותם אלייך ותראי שזה זורם תתארגנו ככה לצאת כל הבנות או משהו,הנה עכשיו יש חופש תארגני שתיסעו לאיזה חוף(אני לא יודע בדיוק איפה את גרה) אבל לא חסר ככה איזה חוף לצאת אליו כמה חברים וכמה חברות מה רע?תנסי לארגן.תתחבברי בעיקר עם הדומיננטיות שלכל מקום שהולכים יזמינו אותך,תהיי טובה,תעשי דברים בשבילם(תדעי מה הגבול שלא ינצלו אותך כן?)וככה אני מאמין שלאט לאט את תמצאי את חברותייך ולא יהיה לך משעם אז יאללה כדאי לך להעיף את הפרצוף תשעה באב הזה כי לא כדאי לך שאני אתעצבן
    יאללה שיהיה בהצלחה חג שמח :]
    ואוווו תודה רבה! חחח
    אתה לא מבין באמת כמה שימחת אותי,ואני ממש מסכימה איתך לגבי הרבה דברים.וכן יש מצב שבאמת לא יצא להם,אבל אני כל הזמן חושבצ שאם אני יינסה עוד הפעם,אז זה ייראה כמו התחננות כאילו שאני מתחננת או כאילו שאני קרציה מבין? ואני לא רוצה שזה ייצא ככה,כי אני לא ממש ממש קרובה עם אותם אלה שאני רוצה להתקרב אליהם. איך אני יכולה להתקרב לבנות האלה? יש להם כבר חבורה ורק השנה אני מנסה להתחבר אליהם,ויש שם כמה שלא פיקס איתי,כלונמר הם סבבה אבל לא ממש.
    אבל תודה ואני אנסה.

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    ואוווו תודה רבה! חחח
    אתה לא מבין באמת כמה שימחת אותי,ואני ממש מסכימה איתך לגבי הרבה דברים.וכן יש מצב שבאמת לא יצא להם,אבל אני כל הזמן חושבצ שאם אני יינסה עוד הפעם,אז זה ייראה כמו התחננות כאילו שאני מתחננת או כאילו שאני קרציה מבין? ואני לא רוצה שזה ייצא ככה,כי אני לא ממש ממש קרובה עם אותם אלה שאני רוצה להתקרב אליהם. איך אני יכולה להתקרב לבנות האלה? יש להם כבר חבורה ורק השנה אני מנסה להתחבר אליהם,ויש שם כמה שלא פיקס איתי,כלונמר הם סבבה אבל לא ממש.
    אבל תודה ואני אנסה.
    בכיף אני תמיד שמח לעזור.
    שנית אני מבין אותך ואני יודע שזה קצת קשה להיכנס לגרעין שהוא כביכול כבר נעול ומגובש,את זה עושים מגיל קטן אבל אין דבר שהוא לא אפשרי,הכל תלוי אך ורק באופי.אני לא אומר לך עכשיו שתלכי להכי דוממינטית ותתחילי לחפור לה ולשגע אותה,כי מה לעשות מהטבע של החברה לא אוהבת להכניס ככה אנשים חדשים,את צריכה להיות מיוחדת,שונה.אין היום הרבה אנשים טובים שיראו שיש מישהו שרוצה להיכנס ויכניסו אותו.
    אם את רוצה להשתייך לקבוצה כלשהי ואת לא כל כך בקשר איתם כפי שאת רוצה אני בטוח שיש לך איזשהי חברה שאיכשהו קרובה אליהן באיזשהי דרך ושהיא יושבת איתם ויוצאת איתם תהיי איתה הרבה וכשיקראו לה לצאת ולשבת את תהיי איתה,באותו הרגע שאת איתה את צריכה להראות נוכחות לא לשבת סתם בשביל להגיד שאת נוכחת,לדבר,להצחיק,להבין עניין,לא לחפור.
    ויהיה בסדר אני סומך עלייך

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:57.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,073 | הודעות: 8,198,666 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect