הצילו! כשסדרתי את הכפתורים בסרגלי הכלים בפיירפוקס בטעות דחקתי את שורת הכתובת מחוץ לסרגל הכלים והוא נעלם לי! בדרך לא דרך הגעתי לפה, מישהו יכול לעזור לי?
הצילו! כשסדרתי את הכפתורים בסרגלי הכלים בפיירפוקס בטעות דחקתי את שורת הכתובת מחוץ לסרגל הכלים והוא נעלם לי! בדרך לא דרך הגעתי לפה, מישהו יכול לעזור לי?
נערך לאחרונה על ידי SkyAgric; 04-04-2010 בשעה 10:22.
|
|
לחצן ימני על הסרגל>סמן V בשני- navigation toolbar
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
זאת הבעיה! navigation toolbar הוא סרגל כלים, מה שנעלם לי הוא השורת הכתובת לבדה.
צלם את זה בבקשה אני לא כ"כ מבין
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
תסתכל על סרגל הכלים השני מלמעלה. זה ממש כך! יש סרגל כלים, אין כתובת! חיפשתי איפה שנאגרים כל הלחצנים של מוזילה, זה לא שם!
לא משנה, חיפשתי במאגר הלחצנים של מוזילה ומצאתי את זה. תודה.
פעם הבא האשכול ננעל
עכשיו זות אזהרה ראשונה
אין תיוג ואסור לכתוב כותרת כמו הצילו
צריך לפרט!
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
וליבי יקרא מאין יבוא עזרי
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות