שלום יש לי Home Premium ואני רוצה עכשיו להתקין Ultimate הבעיה שאני לא מוצא ת'מדריך שהשתמשתי כדי להתקין את הHome Premium אשמח אם תביאו לי מדריך להתקין אם USB!
שלום יש לי Home Premium ואני רוצה עכשיו להתקין Ultimate הבעיה שאני לא מוצא ת'מדריך שהשתמשתי כדי להתקין את הHome Premium אשמח אם תביאו לי מדריך להתקין אם USB!
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
קיבלת תשובה לפרטי זה הסבר בפורום אחר לכן אני לא אפרסם את זה פה..
בימים הקרובים אני אכין מדריך מקורי שלנו להתקנת הווינדוס 7 דרך USB
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אוי זה מסובך @_@ אני מצאתי שיש תוכנה שפשוט עושה ת'USB כאילו זה דיסק, משהו פשוט XP טוב או שאחכה או שאני אמשיך בחיפושים באינטרנט אשמח אם תנסה להביא לי משהו בסגנון שאמרתי [=
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
זה ממש לא מסובך תעבור שלב שלב תראה באיזה קלות זה עובר
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=mwX9cmJ8BoM"]YouTube- Install Windows 7 From a USB Flash Drive or USB Hard Drive[/ame]
בכללי: אתה צריך פשוט DOK שיהיה עליו WIN 7 [כמו בסרטון] ובביוס לבחור בDOK שלך כזה שיעלה ראשון FIRST BOOT.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
מ א ו ש ר
החלק הבעייתי הוא "לצרוב" על ה doc את הווידוס
אחלה תודה חברה אני כבר התקנתי אני עכשיו אם Windows 7 Ultimate =] תודה!
נערך לאחרונה על ידי GamerHere; 02-04-2010 בשעה 00:17.
מ א ו ש ר
אין בעד מה רק אפשר לשאול באיזה דרך?
שאני אדע אם שווה להכין מדריך כזה או לא
לקחתי מפורום אחר יש איזה תוכנה שמובנת בדיוק בשביל להתקין את WIN 7 =] אם תרצה תבקש בפרטי את המדריך כי פה אסור =]