אני ארשום פה הכל וזהו:
יש לי אייפון 2G 8GB 3.1.2 ושאני מדליק אותו אני רואה את התמונה של הכבל ואייטונס ולמטה רשום לי שיחות חירום, אני יכול לחייג משם למי שאני רוצה ולקבל שיחות. אין לי מושג באיזה מצב אני ואני רוצה שיהיה לי אייפון פרוץ רגיל וניסיתי כל מיני מדריכים ובכל אחד מהם יש בעיה בשלב אחר. אני אפרט:
redsn0w:
הולך הכל טוב עד שמגיע לשלב של ה reboot וממש שניה לפני שזה כותב Waiting for reboot המחשב מקפיץ לי הודעה שהוא לא מזהה את ה USB וניסיתי כמה פעמים וזה חוזר על עצמו
blackra1n:
אני לוחץ Run ואז מופיע לי הודעה כזאת:
This application has failed to start beacuse ASL.dll was not found/ Re-installing the application may fix this problem
אני לוחץ OK, ואז לוחץ על make it ra1n וזה עושה לי שהתוכנה חייבת להיסגר.
אח"כ הביאו לי תוכנה בשם blackbreeze שאמורה לתקן את זה כי יש לי אייטונס 9.1. אני לוחץ על התוכנה ואז לוחץ Run ואז כשאני לוחץ על Fix my ra1n זה פותח 2 חלונות. אחד- שצריך לבחור תוכנה לפתוח השני- שגיאה שאומרת:
This application has failed to start beacuse framedyn.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem
אני לוחץ OK, בוחר את ה blackra1n ואז בוחר מיקום לקובץ שהתוכנה אמורה ליצור. התוכנה מקפיצה הודעה שאומרת שזה הצליח ושאני צריך לבחור את הקובץ החדש, אבל אין שום קובץ.
יש לי Windows XP
מישהו יכול להגיד מה לעשות? ד"א אני לא להשיג פה Wi-Fi כי אין לי רשת אלחוטית בסביבה
בבקשה! אני ממש מתוסכל כבר

ציטוט ההודעה