קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. FIFA World Cup 2010 | 1-4 Links | PAL XBOX360 | 5 Mirors
    על ידי Avi@d בפורום הורדות לקונסולות
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 20-05-2010, 18:23
  2. [הורדה] Microsoft Office 2010 Blue Edition – Fully Activated! (New Links!)[
    על ידי סיגלת בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 08-01-2010, 10:25
  3. [הורדה] Microsoft Office 2010|hotfile|7 links | כלים משרדיים
    על ידי x.o|Nigga בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 04-12-2009, 19:18
  4. [הורדה]Championship Manager 2010 כל מיני שרתים 1-6 links
    על ידי yogevbisli בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 19-09-2009, 12:07
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 1 מתוך 1

flashpoint 2010|Links 1

  1. #1
    משתמש מתחיל
    תאריך הצטרפות
    08/2009
    הודעות
    132
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    מין: זכר

    ברירת מחדל flashpoint 2010|Links 1




    ז'אנר: פעולה-סימולצייה צבאית.

    שם המשחק: flashpoint
    סיקור:

    בשנת 2001 יצא לשוק Operation Flashpoint, משחק פעולה שעסק במלחמה דמיונית בין צבא ארה"ב ובין צבא רוסיה. המשחק הפך במהרה ללהיט בעקבות המשחקיות הטקטית והריאליסטית שלו, שהיתה בין הראשונות ששילבו עולם גדול עם נסיעה בכלי רכב בתוך משחק פעולה.
    Bohemia Interactive, המפתחת של אותו משחק פורץ-דרך, שאגב התבסס על סימולטור לחימה צבאי, כבר עברה לפתח את סדרת Armed Assault, אבל Codemasters, שהייתה המפיצה של המשחק, עובדת על משחק ההמשך ומבטיחה שמדובר באחד מהמשחקים הגדולים של השנה.
    טקטיקה, טקטיקה, טקטיקה

    Operation Flashpoint: Dragon Rising מתרחש באי דמיוני מצפון ליפן, שבו משאבים חשובים ומקורות אנרגיה שונים. הפעם מתרחשת המלחמה בין צבא סין לצבא רוסיה, אבל האמריקאים עדיין בתמונה- אנחנו נשחק בתפקיד חייל אמריקני שנשלח לעזור לרוסיה לכבוש את האי, בשורה של משימות.
    בדומה למשחקי פעולה טקטיים אחרים, גם ב-OFP2 אנחנו נשלוט לא רק על הדמות שלנו, אלא נוכל לתת פקודות גם לחיילים נוספים שבפיקודנו. אנחנו מתחילים את המשימה הראשונה עם חוליה של ארבעה חיילים, אבל בהמשך נגיע גם לקרבות שבהם נשלוט על לא פחות מ- 40 חיילים, לכל אחד מהם מיומנות שונה: חובש, צלף, איש נ"ט וכדומה.
    בניגוד לחלק מהמשחקים בז'אנר, חיילי הצוות שלנו לא יהיו בולי-עץ עם פנים, שרק יודעים לעמוד לנו בדרך ולהיהרג בטיפשות מופגנת. ב- Codemasters מאוד מתגאים ב- AI שלהם, שיוכל לדאוג לעצמו ולהתנהג בצורה חכמה תחת אש.
    את הפקודות לחיילים אנחנו ניתן באמצעות קשר רדיו, אבל מה שתראו במשחק יהיה ממשק רדיאלי- דומה מאוד לזה של חליפת הנאנו של Crysis או לזה של Mass Effect. אפשר לבחור בין מספר פקודות בקליק אחד, החל מהבסיסיות ('הישארו ביחד' או 'התקיפו') וכלה בפקודות מורכבות יותר, כמו איגוף ושליטה במיקום חברי הקבוצה בהתאם למצב הקרב.

    יריה אחת הורגת, אז כדאי להזהר

    כמו במשחק המקורי, ב- OFP2 אין חוכמות. אפשר למות מיריה אחת, בדיוק כמו במציאות. אם התמזל מזלך ורק נפצעת, כדאי לוודא שיש חובש בצוות. ואם חייל אחר בצוות שלך נהרג, תוכל לשכוח ממנו. כאן לא תמצאו מערכת "חזרה לחיים" פלאית. נראה אותך מסיים את המשימה בלעדיו.
    מה שזה אומר הוא שלא תוכלו לרוץ קדימה ולרסס עם הנשק בסגנון Call of Duty (או כל משחק פעולה אחר כמעט). צריך לנוע בזהירות ובחוכמה, להשתמש במחסה ולנסות להפתיע את האויב. עדיף לגלות אותו במרחק של קילומטרים ולשלוח עליו הפצצה אווירית או ארטילרית, ולכל היותר לתת לו להתקרב קצת ולחסל אותו בצליפה.
    אם בכל זאת האויב קרוב, זה הזמן לשלוף את שיטת ה"חיפוי ואיגוף" המוכרת ממשחקי Brothers in Arms. חלק מהחיילים יירו כמו משוגעים כדי לרתק את האויב, והשאר ינועו מסביב כדי לחסל אותו מהצד או מאחור. כמו*** אם זה היה כל כך קל...
    אגב, אם זה עדיין לא נשמע לכם קשה מספיק, תוכלו לנסות את אחת מדרגות הקושי המתקדמות של המשחק, שבהן חלקים מהממשק פשוט נעלמים. נראה אתכם מסתדרים בלי שום אינדיקציה כמה כדורים נשארו לכם במחסנית, מה הבריאות של כל חברי הצוות ואיפה הם בכלל... במצב ההארד-קור, אין שום מידע על המסך. כמו במציאות.
    70 כלי נשק ו- 50 כלי רכב מציאותיים לחלוטין

    הלחימה תתבצע באמצעות למעלה מ-70 כלי נשק שונים, שכולם מבוססים על נשקים אמיתיים ויראו ויתנהגו בדיוק כמו במציאות. אקדחים, תתי-מקלע, רובי צלפים ואף משגרי טילים הם דבר בשגרה בעולם של Dragon Rising. תוכלו גם לשדרג נשקים ולהוסיף להם תכונות שונות, כגון משגר רימונים וראיית לייזר.
    אבל כלי הנשק הם רק ההתחלה- המשחק יכלול לא פחות מ-50 כלי רכב שונים, שגם הם יתנהגו בדומה למקביליהם במציאות. תוכלו להשתמש בג'יפים, טנקים, מסוקים וסירות, שכולם ניתנים לנהיגה באופן מלא.

    גרסת המחשב עדיפה?

    Dragon Rising משתמש במנוע גראפי העונה לשם EGO, ששימש גם משחקים אחרים של Codemasters כמו Grid ו-DiRT. אולי זה בגלל שעוד לא ראינו אותו במשחק פעולה, אבל המשחק נראה פשוט מדהים. כל אחת מהסביבות השונות והאפקטים הויזואליים נראים מצוין, לא פחות טוב ממשחקים אחרים בז'אנר.
    האי שבו יתרחש המשחק עצום בגודלו, ויקח לכם כ-9 שעות (!) לטייל מקצהו האחד לשני ברגל, ו-4 שעות ברכב. המפתחים מסבירים שלמרות גודלו, אף סנטימטר באי לא יהיה שומם, אבל קצת קשה להאמין שהם יצליחו באמת למלא שטח כל כך גדול- בעיה מוכרת במשחקי עולם-פתוח.
    עוד בעיה שבוודאי הטרידה את המפתחים היא להכניס את המשחק לתוך הזכרון המוגבל של הקונסולות. בניגוד למשחק המקורי וכרגיל בימינו, המשחק יוצא גם לפלייסטיישן 3 ול- Xbox 360, צעד שמטריד מאוד את מנוחתם של חובבי הריאליזם, שחוששים שהוא יהפוך לארקיידי ופחות "הארד-קורי" מקודמו.
    בנוסף, גרסת המחשב של המשחק תגיע עם פיצ'ר מגניב ביותר: עורך המשימות שבו השתמשו המפתחים כדי ליצור את עולם המשחק, דרכו תוכלו ליצור מפות חדשות ולשחק במולטיפלייר. כמו במקרה של מנוע ה- CryEngine 3, גם כאן נוכל לצלול לתוך האקשן בלחיצת כפתור ולנסות את המפה מיד.
    יש גם מולטיפלייר

    ב-Codemasters מבטיחים מספר מצבי משחק שונים, כולל מצב Deathmatch ומספר נוספים שעוד לא נחשפו פרטים רבים עליהם.
    מלבד עורך המשימות, גרסת המחשב תכלול גם מצבי משחק שלא יופיעו בקונסולות, וכן תמיכה במולטיפלייר של עד ל-32 שחקנים, לעומת גרסת הקונסולות שבה תוכלו לשחק רק עם ארבעה שחקנים בכל קבוצה. בדרך כלל יש הפרשים בהגבלת השחקנים בין הקונסולות והמחשב, אבל פי 4? זה עוד לא ראינו.
    Dragon Rising יאפשר משחקיות Co-Op עם חברים דרך ה-Xbox Live וה-PSN, שיוכלו לבצע את המשימות במשחק איתך ויחליפו למעשה את חברי הצוות שלך. בגרסת המחשב, לעומת זאת, תוכלו לשחק עם עוד שבעה שחקנים ב-Co-Op.

    דרישות מערכת מינימליות:

    Operating system: Windows XP SP2 or later
    GPU: DirectX 9.0c GPU: Shader 3.0 (GeForce 7900 GT / 256 MB VRAM or higher)
    Sound Card: DirectX Compatible
    1 GB Memory: 1 GB
    8 GB Hard disk: 8 GB
    CPU: Dual Core CPU 2 x 2.4 GHz
    DVD-ROM DVD drive: Dual Layer DVD-ROM

    דרישות מערכת מומלצות:

    Operating system: Windows XP SP2 or later
    GPU: Shader 3.0 (GeForce 8800 GT / 512 MB VRAM or higher), DirectX 9.0c
    Sound Card: DirectX Compatible
    Memory: 2 GB
    Hard disk: 8 GB
    CPU: Quad Core CPU
    DVD drive: Dual Layer DVD-ROM


    תמונות מהמשחק:












    טריילר:

    [ame="http://www.youtube.com/watch?v=ytuh6nTqRcA&feature=related"]http://www.youtube.com/watch?v=ytuh6...eature=related[/ame]



    הורדה

    http://vip-file.com/download/7984.76...ition.iso.html

    נערך לאחרונה על ידי tapiakae; 03-04-2010 בשעה 09:29.



  2. קישורים ממומנים

+ תגובה לנושא


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:27.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,780 | הודעות: 8,201,373 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect