המקלדת רושמת לי מספרים במקום חלק מהאותיות...
איך מסדרים את זה?
תודה מראש...![]()
המקלדת רושמת לי מספרים במקום חלק מהאותיות...
איך מסדרים את זה?
תודה מראש...![]()
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
בוא נתחיל בזה שתספר לנו איזה מערכת הפעלה יש לך ובאיזה מקלדת מדובר
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
כבר רשמתי... לפטופ לנובו... ומערכת הפעלה וינדווס ויסטה..
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אוקי חשבת לעדכן דרייברים
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
אוקי אני פשוט מכסה את הסיבות תאמין לי שדבר כזה יכול להגרם מדרייברים לא מעודכנים או שגויים..
שאלה הבאה יש מצב נשפך לך משהו על המקלדת..
או שהמחשב נפל?
הבעיה קיימת מאז או מעולם או שהיא הופיעה פתאום?
נערך לאחרונה על ידי Ori; 06-04-2010 בשעה 02:45.
לא נשפך ולא נפל.. והבעיה קיימת מבערך לפני שבוע...
פשוט במקום כמה אותיות כשאתה לדוגמא לוחץ על ל' יוצא במקום הספרה 2 אם אני לא טועה... וכו'..
מ א ו ש ר
סתם רעיון מופרע שקפץ לי לראש
כנס ללוח בקרה>הגדרות שפה ואיזור>בלשונית של פורמט תלחץ על הגדרות נוספות שם תלחץ על הגדרות ברירת מחדל תראה אם זה פתר את הבעיה...