שלום לכם יש לי חברה כבר שנה ואנחנו עוד לא עברנוליחסיס מין אני מראה לה רמזים שאני רוצה אבל היא מיתהלמת אני כבר לא יודעה מה לעשות החברות הזות משעממת מה אני יכול לעשות כדי שהיא תביןן.
תודה לעוזרים.
שלום לכם יש לי חברה כבר שנה ואנחנו עוד לא עברנוליחסיס מין אני מראה לה רמזים שאני רוצה אבל היא מיתהלמת אני כבר לא יודעה מה לעשות החברות הזות משעממת מה אני יכול לעשות כדי שהיא תביןן.
תודה לעוזרים.
|
|
אני משער שאתם כן מתחרמנים וזה....
אז נגיד אתם מתנשקים, תתחיל לגעת לה בחזה, תוריד חולצה וכאלה....
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
אם התגובה תפריע אז סליחה
אבל אולי היא שומרת אל בתולין
או שהיא בכלל מתביישת
נגיד אני סך כול ילדב בת 11
אבל אם הייתי נגיד בת 15 והיו מציעים לי לא הייתי ממש מסכימה
או כן אולי אני קטנה ואני חושבת שאני לא
אבל אתה יודע מה
תנסה לומר לה את זה בלי רמזים
אם תצליח תקבל את מה שרצית
אם לא תחכה לסטירה
XD
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
טוב אז זה הולך ככה.
קודם כל אתה לא שואל ולא מציע,כשאתה מתחילים להתנשק תשלח ידיים ולאט לאט תראה אם היא מסכימה,אם אתה רואה שאין לה בעיה אז תתקדם,הכוונה היא אם אתה נוגע לה בחזה והיא לא מתנגדת אז תנסה להוריד לה את החולצה ואת החזייה וכך הלאה,אני לא צריך לתת לך פירוט אני משער שהבנת אותי.
שיהיה בהצלחה,הכי חשוב אל תעשה משהו נגד רצונה.
אתה אמרת שהיא מתעלמת, כנראה שהיא לא רוצה...
לפעמים היא מבינה אבל מעדיפה להתעלם כאילו שלא תפגע .
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !
אחי,יש לך פה...תשתמש בו כדי לדבר איתה על זה.
תשאל אותה מה היא מרגישה לגבי זה וכל הבולשיט שמסביב[תפצה לחפירה חבר] ואז תדע מה ייצא לך מהקשר איתה
אחי עזוב רמזים , יש לך ידיים תשתמש בהם ,אחת הפעולות שהידיים יודעות לעשות היא למשש את החזה,בטן,תנשק אותה בצוואר , אין לך מה להתבייש אל תפחד מהתגובה שלה במיוחד כשאתם שנה ביחד כבר היא די מרגישה בנוח איתך ,לא נראה לי שאם תגע לה בחזה היא תעשה מזה כזה עניין , זה יהיה אפילו מוצא חן בעיינה , זהו אחי מהיום בלי רמזים אין יותר "אולי בא לך לעבור למיטה" כך אותה בידיים תעביר אותה לבד ,
ויש לי שאלה קטנה אלייך בני כמה אתם בכלל???
אתם שנה ביחד ולא עשית שום צעד,היא פשוט לא רואה אותך כמישהו מיני,וקרוב לוודאי שהיא איתך מטעמי נוחות ולא משיכה.
בהצלחה?
נערך לאחרונה על ידי atraf-lok; 06-04-2010 בשעה 14:06.
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
תנסה לגרום לזה להתרחש .
אתה לא יכול לבוא בציפיה שהיא ישר תתחיל להיתפשט .
שלח ידים , תחבק , תנשק ...
פיליפ ואורן הבנו את הבדיחה,צחקנו וזהו זה נגמר.בסדר בן אדם עשה טעות,זיין תמוח שיהיה בכיף.תברו הלאה.
הבא שצוחק עליו עף לשבוע![]()