קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מחפש מברשת - תכנסו בבקשה - יש תמונה
    על ידי LooTCH1 בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 11-06-2006, 21:26
  2. תכנסו בבקשה
    על ידי PinkMist בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 12-02-2006, 15:51
  3. [צריך עזרה]תכנסו בבקשה!!
    על ידי motomix בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 03-02-2006, 18:18
  4. תכנסו בבקשה...
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 28-01-2006, 14:50
  5. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 26-10-2005, 22:50
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

מאוהב קשה בילדה ביישנית [15] תכנסו בבקשה !

Post מאוהב קשה בילדה ביישנית [15] תכנסו בבקשה !

שלום כולם ,

מה קורה ? שמעו אני צריך עזרה כי אני מיואש ולא יודע כבר מה לעשות ...
    אוקי , אז אני כיתה ט' ויש לי ילדה בכיתה שאני מאוהב בה , עכשיו שלא תבינו לא נכון , גם היא אוהבת אותי , אבל ... יש בעיה גדולה .
    בואו נתחיל מזה שהיא ילדה כזאת ביישנית , כאילו חרשנית כזאת טיפה אפילו חנונית , אז עד לפני ארבעה חודשים הייתי שותה , מעשן , רב מכות מידי פעם ... בקיצור ממש הייתי על הפנים ... אז הילדה הזאת שמתי עליה עין , ובאמת באתי אליה ואמרתי לה שאני דלוק עליה , אז עכשיו הילדה הזאת ביישנית משהו מפחיד !!! היא אפילו סיפרה לי שהיו לה שלוש חברים לפני שאני מכיר והם היו ביחד ב''רומן סודי'' נשמע שטותי ? זה באמת שטותי !! אז עכשיו היא אמרה לי שהיא רוצה שנשמור על הקשר שלנו בסוד כמו שהיה לה עםשאר החברים שלה , בהתחלה אמרתי לה לא אבל אחרי כמה זמן שהמשכנו לדבר ממש התאהבתי בה ! והיא השפיעה עליי לטובה ... אני כבר לא שותה , מעשן , בקושי מפריע בבצפר , עשתה לי שינוי מעולה ! אז עכשיו אחרי 4 חודשים שבהם נפרדנו חזרנו ושוב נפרדנו חזרנו כל פעם זה בגלל סיבה אחרת אבל הסיבה המרכזית זה שהיא רצתה שנשמור על זה בסוד ... אז מה קורה עכשיו ? עכשיו אנחנו ביחד , ואנחנו מאוהבים ממש ! כאילו ניראלי זה ממש אהבת חיי וגם לה ... אנחנו ביחד אבל זה קשה לי ! היא גרה בישוב שרחוק ממני 10 דקות נסיעה באוטובוס והשעות רק בבוקר אז ככה שרק בחופשים אני יכול ליסוע אליה והמקום היחידי שאפשר להפגש זה בבית ספר ! אז אמרתי לה שאולי נפגש בבית ספר בלי שיראו בבקרים או אחרי בית ספר והיא לא רוצה וזה בית ספר עם הסעות אז זה בעיה ...

בקיצור אנשים אני בבעיה מה זה קשה ... וזה לא שלא אמרתי לה , רבנו וגם נפרדנו מלא פעמים בגלל הסיבה הזאת !
    אמרתי לה שאם היא הייתה אוהבת אותי באמת היא הייתה מתגברת על הביישנות שלה ושלא תשים על אף אחד אבל שום דבר לא עוזר .
    בבקשה אל תגידו לי לעבור הלאה אלא אם כן אתם חושבים שאני חייב לעבור הלאה כי אני כבר ניסתי והיו לי 2 חברות אחרי שנפרדנו אבל זה לא יעזור ! בכלל לא הרגשתי אליהן כלום ! זה סתם ניצול בשבילן ... הראש שלי עליה !!! הלב שלי עלייה !!!

אם אתם שואלים למה זה מפריע לי שזה בסוד בגלל שאנחנו גרים בשני עירים שונות וזה קשה לנהל רומן שלא מתממש בבית ספר וזה המקום היחידי שלנו להפגש ! בכזה ריחוק !

ממש בבקשה עצות טובות מבנים עם נסיון ובנות נחמדות D:

2. קישורים ממומנים

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

דבר ראשון אני לא כזה מבין אם אתם בערים שונות למה אתם שומרים את זה בסוד?
    דברי שני אני חושב שאתה צריך לדבר איתה להסביר לה שאתה אוהב אותה,ולהגיד לה:"הנה תראי עשיתי את כל השינוי הזה בשבילך כי אני אוהב אותך" אני הקרבתי בשבילך עכשיו תורך להקריב בשבילנו,תשאל אותה ממה היא "מפחדת" למה היא רוצה שזה יהיה בסוד?אתה יכול לעקוץ אותה קצת להגיד לה מה את מתביישת בי? או משהו בסגנון.
    תגיד לה שאין לה במה להתבייש שאתם בגיל שזה טבעי שיהיה חברויות וקשרים למיניהם.
    תזכיר לה שאתם די הרבה זמן ביחד והגיע הזמן.
    או שאולי אתה לא גורם לא להרגיש בנוח?הכי חשוב שתרגיש איתך בנוח.
    בקיצור אני מקווה שעצותיי עזרו לך,אם לא?כמו שאתה אומר אתה אוהב אותה וחשוב שתסביר לה שאתה לא הולך לעזוב אותה בגלל זה.חשוב שלא תלחץ עליה ושתחכה לה.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    Michael
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    You can do anything you set your mind to

ציטוט נכתב במקור על ידי GeTALL צפיה בהודעה
    דבר ראשון אני לא כזה מבין אם אתם בערים שונות למה אתם שומרים את זה בסוד?
    דברי שני אני חושב שאתה צריך לדבר איתה להסביר לה שאתה אוהב אותה,ולהגיד לה:"הנה תראי עשיתי את כל השינוי הזה בשבילך כי אני אוהב אותך" אני הקרבתי בשבילך עכשיו תורך להקריב בשבילנו,תשאל אותה ממה היא "מפחדת" למה היא רוצה שזה יהיה בסוד?אתה יכול לעקוץ אותה קצת להגיד לה מה את מתביישת בי? או משהו בסגנון.
    תגיד לה שאין לה במה להתבייש שאתם בגיל שזה טבעי שיהיה חברויות וקשרים למיניהם.
    תזכיר לה שאתם די הרבה זמן ביחד והגיע הזמן.
    או שאולי אתה לא גורם לא להרגיש בנוח?הכי חשוב שתרגיש איתך בנוח.
    בקיצור אני מקווה שעצותיי עזרו לך,אם לא?כמו שאתה אומר אתה אוהב אותה וחשוב שתסביר לה שאתה לא הולך לעזוב אותה בגלל זה.חשוב שלא תלחץ עליה ושתחכה לה.
    בדיוק ... תקשיב על בנות כאלה לא לוחצים תן לה זמן בסוף זה יישתלם
    צריכים -
    חנות וירטואלית/אתר אינטרנט/עיצוב מעולה
    במחירים זולים וטובים ?
    פנו אליי בהודעה פרטית

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:50.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,620 | הודעות: 8,173,207 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect