שלום כולם ,
מה קורה ? שמעו אני צריך עזרה כי אני מיואש ולא יודע כבר מה לעשות ...
אוקי , אז אני כיתה ט' ויש לי ילדה בכיתה שאני מאוהב בה , עכשיו שלא תבינו לא נכון , גם היא אוהבת אותי , אבל ... יש בעיה גדולה .
בואו נתחיל מזה שהיא ילדה כזאת ביישנית , כאילו חרשנית כזאת טיפה אפילו חנונית , אז עד לפני ארבעה חודשים הייתי שותה , מעשן , רב מכות מידי פעם ... בקיצור ממש הייתי על הפנים ... אז הילדה הזאת שמתי עליה עין , ובאמת באתי אליה ואמרתי לה שאני דלוק עליה , אז עכשיו הילדה הזאת ביישנית משהו מפחיד !!! היא אפילו סיפרה לי שהיו לה שלוש חברים לפני שאני מכיר והם היו ביחד ב''רומן סודי'' נשמע שטותי ? זה באמת שטותי !! אז עכשיו היא אמרה לי שהיא רוצה שנשמור על הקשר שלנו בסוד כמו שהיה לה עםשאר החברים שלה , בהתחלה אמרתי לה לא אבל אחרי כמה זמן שהמשכנו לדבר ממש התאהבתי בה ! והיא השפיעה עליי לטובה ... אני כבר לא שותה , מעשן , בקושי מפריע בבצפר , עשתה לי שינוי מעולה ! אז עכשיו אחרי 4 חודשים שבהם נפרדנו חזרנו ושוב נפרדנו חזרנו כל פעם זה בגלל סיבה אחרת אבל הסיבה המרכזית זה שהיא רצתה שנשמור על זה בסוד ... אז מה קורה עכשיו ? עכשיו אנחנו ביחד , ואנחנו מאוהבים ממש ! כאילו ניראלי זה ממש אהבת חיי וגם לה ... אנחנו ביחד אבל זה קשה לי ! היא גרה בישוב שרחוק ממני 10 דקות נסיעה באוטובוס והשעות רק בבוקר אז ככה שרק בחופשים אני יכול ליסוע אליה והמקום היחידי שאפשר להפגש זה בבית ספר ! אז אמרתי לה שאולי נפגש בבית ספר בלי שיראו בבקרים או אחרי בית ספר והיא לא רוצה וזה בית ספר עם הסעות אז זה בעיה ...
בקיצור אנשים אני בבעיה מה זה קשה ... וזה לא שלא אמרתי לה , רבנו וגם נפרדנו מלא פעמים בגלל הסיבה הזאת !
אמרתי לה שאם היא הייתה אוהבת אותי באמת היא הייתה מתגברת על הביישנות שלה ושלא תשים על אף אחד אבל שום דבר לא עוזר .
בבקשה אל תגידו לי לעבור הלאה אלא אם כן אתם חושבים שאני חייב לעבור הלאה כי אני כבר ניסתי והיו לי 2 חברות אחרי שנפרדנו אבל זה לא יעזור ! בכלל לא הרגשתי אליהן כלום ! זה סתם ניצול בשבילן ... הראש שלי עליה !!! הלב שלי עלייה !!!
אם אתם שואלים למה זה מפריע לי שזה בסוד בגלל שאנחנו גרים בשני עירים שונות וזה קשה לנהל רומן שלא מתממש בבית ספר וזה המקום היחידי שלנו להפגש ! בכזה ריחוק !
ממש בבקשה עצות טובות מבנים עם נסיון ובנות נחמדות D:

ציטוט ההודעה