יש לי פעמים שאני רואה פורנו לוקח לי קצת זמן ככה תוך 30 שניות ככה ואני לא נהנה בכלל אז מה לעשות
תודה לעוזרים![]()
יש לי פעמים שאני רואה פורנו לוקח לי קצת זמן ככה תוך 30 שניות ככה ואני לא נהנה בכלל אז מה לעשות
תודה לעוזרים![]()
|
|
תביא ביד יותר לאט.לא להשתגע
אבל זה משעמם אחי חברה שלי לא מתעצבנת אחי היא דווקא עוזרת לי וזה
היא אומרת לא נורא אז אני מחר יעשה הפלה סתםםם
כשזיינתי אותה פעם ראשונה היא ירדה לי והתחילה לעשות לי ביד אז תוך 2. דקות אני גמרתי לה בפנים היא נחנקה רצני
אני רוצה משו שלא צריך תרופה איזה משו שאני יכול לעשות בישביל לא לגמור מהר...
רגע רגע אני לא מבין.אתה גומר מהר בזמן שאתם מקיימים יחסי מין או שאתה גומר מהר כשאתה מאונן?
גם וגם ואחי תגיב באתגר של המכוניות שלך אני רוצה להשתתף
קודם כל.אני מניח שאתה בטח בהתחלת קיום היחסי מין עם חברה שלך,זה טבעי שפעמים הראשונות אתה תגמור מהר,אין לך ממה להתרגש אל תיכנס עם עצמך לסרטים,גם לי זה קרה ולכל העולם.
אתה פשוט צריך "להתאמן"
ואם אחרי כמה פעמיםזה גם לא יעזור אז תאונן לפני שחברה שלך באה.
ולענין אחר.אתה מוזמן להיכנס לקישור שיש לי בחתימה,זה שאלות של גלגל המזל עם שמות של מכוניות.
תנו לי עוד עצות
נערך לאחרונה על ידי parito; 08-04-2010 בשעה 15:28.
טבעי לגמרי
קונדום עוזר
יש לי שיטה, אבל אסור לך להשתמש בה יותר מידי גבר, רק פעם ב......
לפני שאתה עומד לגמור אתה מרגיש ממש שהולך לצאת לך תלחץ על הכיפה של הזין.
תחכה איזה 20 שניות ותשחרר, הזרע יצא ולא תרגיש את הדיגדוג.
אבל זה עושה נזק אז אל תעשה את זה הרבה.
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !
אם אתה עוד צעיר, זה נורמלי, לאט לאט אתה תלמד איך עושים את זה כמו שצריך, ויקח לך יותר ויותר זמן... לי פעם ראשונה לקח 5 דקות, והיום אני מסוגל להחזיק כבר למעלה משעה, לפעמים זה מעייף ולא כיפי אבל מה לא תעשה בשביל לענג בחורה...
שים קונדום אם אתם לא משתמשים עם קונדום... וגם אימונים עוזרים להביא ביד ומתי שאתה עומד לגמור תעצור כל פעם, ככה לאט לאט תוכל ללמוד לשלוט בגמירה שלך...
אם אתה קצת יותר מבוגר בקבוק של בירה יעשה את העבודה, אבל אל תשכח שכמה שיותר אלכוהול יותר זמן אבל - פחות נהנה...
30 שניות? יאווו..חזק.
תנסה להחזיק ולא להביא ביד כמו איזה חמור, תנסה להנות ולענג את עצמך במקום לחשוב על הגמירה..אותו דבר עם חברה שלך.