לסרטון: http://www.sport5.co.il/articles.asp...=76448&lang=HE
קבוצה נחושה יותר היתה יכולה לתפוס את האלופה ישנונית מעט אחרי ההדחה מהיורוליג, אבל שחקניו של שמיר, להוציא את פי ג'יי טאקר (25 נקודות) לא היוו אתגר. פניני הצטיין עם 26 נקודות, 15 ללאזמה.
אחרי שהעונה האירופית שלה הסתיימה, מכבי ת"א נמצאת כעת בשלב שבו היא צריכה להוכיח שיש לה עדיין מוטיבציה ובגדול, להימנע מפאדיחות. הערב (חמישי) היא עשתה את זה כמו שצריך עם 72:83 על בני השרון בהיכל. הקבוצה של דן שמיר הציגה בעיקר את פי ג'יי טאקר הנפלא, אבל אמונה ממשית לא היתה שם.
גיא פניני הוליך את האלופה בערב מצוין עם 26 נקודות, סטפון לאזמה הוסיף 15, דייויד בלות'נטאל 11, רביב לימונד 10, דורון פרקינס 8, דיאור פישר 6, דריק שארפ 3, אנדרו וויזנייבסקי ואלן אנדרסון 2 כ"א. צ'אק אידסון לא שיחק. טאקר היה מעולה עם 25 נקודות, קוקי בלצ'ר הוסיף 11, שון ג'יימס ואורי יצחקי 10 כ"א, סם קלנסי 8, ארז כץ 6, בן רייס 2.
"לא היה קל לחזור, בטח אחרי שני ההפסדים לפרטיזן, אבל אנחנו שחקנים מקצוענים וזאת העבודה שלנו", אמר גיא פניני בסיום, "מנטאלית זה לא הכי קל, אבל עושים את זה ומתקדמים. אנחנו הישראלים רוצים לשחק בכל משחק, אבל יש פה קבוצה עם הרבה שחקנים מצויינים. אני בטוח שבהמשך נתבטא יותר". לקראת המשחק מול הפועל י-ם בשבוע הבא אמר הפורוורד: "אין הרבה הפתעות. הם לא יקבלו אותי בפרחים, אבל אני בא לשחק ומקווה לנצח".
בצד השני, דן שמיר סיכם: "זה היה משחק חזרה עבור מכבי ת"א. הם שמרו מרחק סביר, אנחנו ניסינו לעקוץ אבל לא הצלחנו לזרום. זה היה משחק של הזדמנות, לא לקחנו אותה, וביום שלישי יש לנו משחק מול נתניה שחייבים לנצח".

ספוילר:
ציטוט ההודעה