אוקי עכשיו יש לי בעיה כזה אני מדליק תמחשב הוא נשאר על מסך כזה לא בצבע כחול כזה של MSI והוא כיאלו לא מגיב המחשב לא נדלקקק מה עושים מצטער אין לי תמונה
אוקי עכשיו יש לי בעיה כזה אני מדליק תמחשב הוא נשאר על מסך כזה לא בצבע כחול כזה של MSI והוא כיאלו לא מגיב המחשב לא נדלקקק מה עושים מצטער אין לי תמונה
|
|
ועוד משהו המקלדת לא עוזרת בכלום לא משנה כמה אני ילחץ בוא נגיד היא קפואה!לפעמים הוא מראה מסך שחור כזה שרשום בוא WARINNIG!!! באדום חזק ועוד משהו וגם שאני לוחץ אנטר בזה אז הוא רושם משהו אם הארד דיסק קיצר מה עושים?
31 צפיות ואף אחד לא מגיבב?
שמע אנכנו לא גרים בפורום
ויש אנשים שלא יודעים
אז תמתין בשקט למשהוא שכן מבין
אתה יכול להכנס לביוס?
יש מצב שההרדיסק מת~!
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
וליבי יקרא מאין יבוא עזרי
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות
את יכולה כתוב לנו מה כתוב שם?
אני חושב שזה בעייה בלוח אם, ולא הארד דיסק.
כי הוא נתקע (לפי מה שהבנתי) לפני שהמחשב מנסה לעשות boot.
אוקי סתכלו מה עשיתי היה בעיה במחשב המאורר עשה רעש חזק בררררר כזה פתחתי תמדבקה ושמתי בתוך העיגול הזה מים חיברתי בחזרה הוא לא עשה רעש והוא רשם משהו על הביוס וגם ניקיתי תמחשב אם שואב אבק ככזה ואני לא בבית אני לא יודע מה הוא רושם
ואפ הארדיסק מת מה עושים כמה כסף עולה לתקן?
קיצר אחרי שזה קרה הדלקתי תמחשב הוא הגיע לטעינת של הווינדוס ואז הוא עשה מסך כחול כזה אמרתי טוב בוא נפרמט סיימתי את השלב הראשון של הפירמוט זאת אומרת כיאלו איזה כונן לנקות בחרתי C ושהוא סיים אז הוא עששה ריסטרט למחשב ואז המחשב נשאר על אותו מסך
נערך לאחרונה על ידי Alonpap; 10-04-2010 בשעה 15:22.
מי שם מים במחשב?
יש לך p40 כדי לסדר את המאוורר או גריז
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות
אין לי גריז ואין לי P40 קיצר שמתי מים פעם אחת וזה באמת הפסיק ולא עשה בעיות מה אני עושה כדי שהמחשב יעבוד?
כמה מים שמתה?
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות
ממש טיפה קטנה
אוקי סתכלו מה הוא עושה:אני מדליק אז הוא בשחור המסך ורושם
הוא רושם את זה באדום:
Waring!!!the previos overcloling had faild and systeam will restore auto defaul setiing
ואז הוא רושם ללחוץ אנטר אני לוחץ והוא רושם
auto detecting sata 2...aTaPti cdrom
auto detecting sata 1...Hard Dick
מה עושים?
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
טוב תראה אתה מפחיד אותי אחי...
אני מבקש באמת שאל תיגע במחשב שלך יותר ותקרא לטכנאי טוב ומקצועי שירים לך חזרה את המחשב כי זה לא עסק אתה תפגע במחשב שלך בקלות עם הפזיזות שלך...
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אז מה לעשות ?
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אתה רציני עם הקטע של המים או שאתה צוחק?!
איך הגעת למסקנה שצריך לשים מים בתוך המחשב?!
אתה גם מתקלח עם טוסטר שמעתי זה חוויה של פעם בחיים!
בכל מקרה ילדון יקר אני מאוד מקווה ששמרת את הקופסא שקיבלת איתה את המחשב..
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
בטח ששמרתי את הקופסא הזאת למה,מה לעשות איתה?
נערך לאחרונה על ידי Alonpap; 10-04-2010 בשעה 21:33.