קרדיט ל- One.
כדוריד, חצי גמר פלייאוף: סאריץ' הצטיין עם 6 שערים. אולג בוטנקו: "אני עדיין חולם על זכייה בדאבל". מכבי ראשל"צ עלתה לגמר עם 22:26 על מכבי ת"א.
משחק מספר 2 בסדרת חצי גמר הפלייאוף בכדוריד בין אס"א ת"א להפועל ראשל"צ נערך הערב (שישי) באולם האוניברסיטה של אס"א, שניצחה 22:25 והשוותה את הסדרה ל-1:1.
מאמן אס"א ת"א, אולג בוטנקו, היה מרוצה מהניצחון, אך לא נרגש יותר מדי: "כמובן שהלחץ עדיין קיים למרות הניצחון. תמיד המשחקים שלנו עם הפועל ראשל"צ הם צמודים. גם במשחק האחרון שהפסדנו בשבע נקודות הפרש, היינו צמודים אליהם לכל אורכו".
"הרצון של השחקנים והלחימה הם שהביאו את הניצחון היום. הם נלחמו ורצו לכל אורך המשחק. לקראת המשחק המכריע בשבוע הבא, נלמד את כל הטעויות שעשינו היום. אני עדיין חולם על זכייה בדאבל".
דן מירקוס, שהיה אחד המצטיינים בשורות אס"א, אמר: "אין ספק שהיה עלינו היום המון לחץ. אחרי ההפסד במשחק הקודם, הם עשו לנו קצת סחרחורת בראש, נכנסנו להלם".
"מה שהביא לנו את הניצחון היום זו ההגנה, ואת זה אני לוקח לקראת המשחק המכריע בשבוע הבא, יחד עם ההקרבה והלחימה - ניקח אותם לגמר, ומבחינתי כל דבר פחות מדאבל יאכזב בעונה הזו".
לכתבה המלאה: http://one.co.il/Article/09-10/7,719,3456,0/156140.html

ספוילר:
ציטוט ההודעה