אז ככה אני רואה שפותחים יותר מדי אשכולות על NX חינם וכל מיני שטויות אחרות, אז אני עכשיו אתן לכם כמה טיפים איך להפוך את המשתמשים שלכם לבטוחים יותר.
1.לא היה ולא יהיה NX חינם! כל אתר אשר "טוען" שהוא מספק שירותי NX חינם וכו' פשוט רוצה לגנוב לכם את הפרטי משתמש!
איך להיות בטוחים? אז ככה: פשוט לא לתת את הפרטים!!!!!!!!
2.לאחרונה היה גל פריצות לא יאומן למשתמים וגם לGM's בMapleStory כן כן תאמינו או לא, לכן שינוי הסיסמא והPIC שלכם יעזור מאוד ויקשה את החיים של הפורצים מאוד!
איך להיות בטוחים? ככה: פשוט מאוד סיסמא ארוכה בעלת אותיות וגם מספרים וכו'.
דוגמא:
סיסמא חלשה: 564897 או 963852 וכו'.
סיסמא חזקה: yuq23ps34 וכו'
לגבי הPIC תמיד טוב לעשות PIC ארוך ומסובך! קצת מעצבן לכתוב אותו אבל אתם לפחות תישנו טוב בלילה בידיעה שהמשתמש שלכם בטוח ומוגן!
3.האקים ותוכנות אחרות: איזה כיף? האקים! היכולת להרוג מפלצות מעל לרמה שלכם בלי להתאמץ! החיים יפים והכל טוב! אז זהו שלא!!
האקים ותוכנות אחרות מלאות בוירוסים אשר יגנבו לכם את המידע! אין דבר כזה חיים קלים! כל דבר בסוף יחזור לכם לפרצוף!
לא גנבו לכם את הדמות? איזה כיף! חבל שאתם תקבלו באן מהמשחק.(באן=השעיה)
איך להיות בטוחים? פשוט מאוד מאוד מאוד! לא להוריד האקים וכל תוכנה אחרת! תשחקו בדרך החוקית הכייפית והבטוחה!!!!!!
4.שותפות וחברים במשחק: תמיד כיף שיש חבר במשחק שעוזר לך ומשחק איתך וכו', מה אתם תעשו אם פתאום הוא יבקש ממכם את הפרטים שלכם כי "פרצו" או "משעמם" לו עם הדמות שלו? גם לי חברים טובים פרצו למשתמשים בגלל אגו וגאווה או לא יודע וזאת לא הרגשה נעימה שביום נעים ונחמד פתאום אתם מגלים ששינו לכם את הסיסמא.
איך להיות בטוחים? אל תתנו לאף אחד את הפרטים שלכם! במיוחד לא אישיים! אף פעם! אלא אם כן זה מישהו שאתם ממש בוטחים בו!
4.שינוי סיסמא וPIC: מייפל-סטורי הוא משחק גדול מאוד! המון שחקנים משחקים בוא! אך לצערנו גם המון האקרים, האקרים אלה בעלי יכולת וידע (וגם בעלי תוכנות מדי פעם) לפרוץ לכם את פרטי המשתמש ולגנוב לכם הכל!
איך להיות בטוחים? תשנו את הסיסמא שלכם ואת הPIC פעם בשבועיים ולהתקין אנטי וירוס במחשב שלכם!








