קודם כל אני רוצה שנחזור בזמן למאה ה16 ונדבר על התפיסה הלא נכונה שהיה לגבי מרכז היקום.עד לאותו זה האמונה היית שכדור הארץ היה מרכז היקום שהכל סובב סביב האנושות והסטן נמצא בבטן האדמה.אז הגיעה בחור בשם ניקולאוס קופרניקוס וטען שכדור הארץ סובב סביב השמש. למרות שהוא ידע שהוא יכול למות מהטענה הזאת הוא נלחם נגד האמונות,ונגד הכנסייה הקתולית.ובסופו של דבר שזה ברור לכולנו הוא צדק.בוא אני יגיד לך משהו שברור לי:נשים הם לא מרכז היקום!!!בעידן המודרני, גברים מאמינים באותה אמונה מצחיקה שהיית "למטורפים" מהמאה ה16 . רוב הגברים יש אמונה זאת: "אישה מושכת היא דבר נדיר ויקר. כדאי להניח בצד את כבוד עצמי שלי, יושר, ועל הצרכים האישיים,לתת לה מהכסף והזמן שלי , מאמץ ואנרגיה בשביל הסיכוי אפילו אהבה לקבל חיבה סקס ממנה.
רוב הגברים מתנהגים שנשים מושכות הן מרכז אמונתם, מחשבות. למעשה, אני חושב שזה ממש אל חוטית שלנו
בתרבות המערבית באלף דרכים קטנות. גברים נדרשים לעתים קרובות להתקרב לנשים, לרדוף נשים,
לקנות להם מתנות ומזון, להיות "נחמד" לתת כבוד, ואפילו לרדת על ברך אחת מציעים יהלומים בשווי של כמה חודשים עבודה קשה, כאשר מבקש ידה של אישה בנישואים.
למעשה, רבים מאיתנו חונכו על ידי האמהות שלנו מתוכנת עם הרעיונות האלה כל חיינו(זה הכול בגלל האימא תאשימו אותה,אבל אחרי זה תנו לה נשיקה בגלל השיעור הזה)
הינה כמה אמונות מוטעות:
אני צריך לתת לה להיות בשליטה
אני צריך לשכנע את הנשים כי אני ראוי להם.
אני לא צריך להרגיז אישה.
אם היא דוחה אותי זה יהיה אירוע חשוב שיהיה לו הרבה
משמעות.
אני צריך להרשים אותה לעתים קרובות כמה שאני יכול.
אם בחורה מושכת לא מעוניינת בי אז אני צריך הבעיה.
אסור לי לעשות הרבה טעויות כי יש לי הרבה מה להפסיד.
אני צריך לרדוף אחרי נשים.
טוב אז מה שאנחנו צריכים לעבוד על איך אתה משנה את האמונות ומאמץ לעצמך כגון
אתה צריך לקחת שליטה
אתה לא צריך לשכנע אותם שאתה רואי להן,ההפך הן ראויות לך
אם היא דוחה אותך לא נורא יש אלפים כאלו
אתה כזה בטוח בעצמך שאתה לא מתאמץ ואתם הופכים תפקידים שהיא מנסה להרשים אותך ואתה ממיין
איין מי מה להפסיד יש הרבה נשים בעולם
אני לא צריך לרדוף אחרי נשים זה יכול להיות הדדי או שהיא רודפת אחרי.
כמו שאתה רואה ההבדלים די ברורים ממה שאתה מאמין שבאמת מרכז היקום לבין מה שצריך להיות מרכז היום.ברגע שתתחיל להאמין בזה תראה שזה צעד מאוד חשוב להצלחה שלך לא רק בנשים בחיים עצמם*.
*יש קונספט שאומר שהיחס שלך עם הנשים הוא אותו יחס שלך עם כל העולם,אני רוצה שבסוף המסע שלנו אתה תהפוך לגבר חזק דומיננטי ונשים זה החלק המשני,אתה באמת מה שחשוב לי לשנות וברגע שנשנה את עצמך, תראה שיש משהו יותר עמוק מרק להצליח עם אנשים.זה להיות שלם עם עצמך ולהתמודד עם עצמך קודם.

ציטוט ההודעה