נתחיל מ MAPI יש להם כורסים שמבוססים לרוב על ידע אישי +- שימוש בכמה תריקים שידועים בחו"ל יש כמה חברה שלמדו שמע בחו"ל
אנשים שלמדו שמע ממש תותחים יש רק 1 שאני יכול להגיד את זה אליו
כמו כן יש להם ספר לדעתי לא שווה את הכסף מכיוון שאפשר למצוא הכל ברשת
אבל אם אתם רוצים משהו מסודר יש את זה בספר
דון גואן משתמשים בשיתות של MYSTERY לרוב ושל כמה אנשים מרוסיה פגשתי דברים 1 על 1 שהם משתמשים הצל מיסטרי והצל הורסים שכמו כן הם עובדים משנת 1996 ומשנת 1980 .אני לא אומר שזה רע זה דיי טוב
הם מלמדים אותך את היחד אישית לא למדתי הצלהם אבל ראיתי קטעי וידיאו מאמרים שלהם חייב להודות אחלה בחורים שיטות יפות אבל כמו כן אפשר לפגוש אותם ברשת אצל מיסטרי ואצל כתבים רוסים רבים
כמו כן שווה ללכת ללמוד ולהביא לי ביקורת אליהם מניסיון אישי
MYSOD הבחור סטס למד מספרים וממארים ברשת ומכמה בחורים שפגש שהיה להם הצלחה אם נשים הכל בנוי צלו כמו כן מהספרים שאפשר למצוא אבל כמו כן הבחור הזה עושה טרוף לא מכיר אישית מישהו שלמד אצלו אבל מהסרטונים והקטעים אפשר להבין שבחור רציני ש כמו כן הרבה דברים שרוב החברות מדברות אליהם
הציידים לא למדתי אצלו אבל לפי הסרטונים שלו הכל בנוי מהניסיון שלו ומלימוד עצמי למדתי ממנו כמה תריקים על נשיקות
כמו כן שווה ללכת ללמוד
למי שווה ללכת ללמוד ולא ללמוד לבד מהספר?
למי שיש תחת לשבת לקרוא הכל ורצון מאוד חזק לעשות את כול מה שרשום
שילמד לבד
למי שמתבייש מפחד אין לו כוח יודע שאם היתחיל ספר ישים אותו בצד שווה ללכת ללמוד אצל אחת החברות
מי שרוצה שידחפו אותו קדימה המדריכים אז זה הבחירה הטובה
מחיר:לכולם בין 2500-3000 ש"ח
יש כאלו שבקבוצה או אישי אין לזה שום ערך את התרגילים אתם עושים לבד אם ליוי מדריך רק לומדים בקבוצה ככה שזה לא ממש משנה

ציטוט ההודעה