הורדתי שני סרטים והם לא עובדים לי ב-bs player .
הסיומת שלהם היתה wmv ושיניתי אותה ל- avi כי שאר הסרטים שלי הם avi והם עבדו לי חשבתי אולי זה בעיה בנגן.. בקיצור זה לא עזר הסרט מתחיל ונתקע באיזה שהוא שלב בהתחלה וגם אי אפשר להריץ אותו..
תודה לעוזים
הורדתי שני סרטים והם לא עובדים לי ב-bs player .
הסיומת שלהם היתה wmv ושיניתי אותה ל- avi כי שאר הסרטים שלי הם avi והם עבדו לי חשבתי אולי זה בעיה בנגן.. בקיצור זה לא עזר הסרט מתחיל ונתקע באיזה שהוא שלב בהתחלה וגם אי אפשר להריץ אותו..
תודה לעוזים
נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 16-04-2010 בשעה 12:02.
|
|
מזה נגן אחר יעני?
אנלא מצילח להתקין את זה
לא זה מקודדים שצריך כדי לצפות בסרטים בעלי קידודים שונים
אם אתה רוצה גם נגן טוב
הנגן הכי שפיץ בעולם והוא חינם (קוד פתוח) VLC
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
וליבי יקרא מאין יבוא עזרי
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות
אהה לא הצלחתי להתקין את זה אבל.. יש מצב שזה בעיה בסרטים? כי יש לי סרטים אחרים שזה לא קרה להם רק השניים שהורדתי היום..
לנסות להוריד VLC בכל מקרה?
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
כן הוא לא צריך מקודדים הוא בא עם מקודדים משלו והוא מריץ כמעט הכל גם סרטים פגומים.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
גם בVLC לא עובד.. לא משנה זה בעיה בסרטים בטח מחקתי אותם וזהו
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
טוב איך שאתה רוצה בכל מקרה אני נועל.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!