קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שלום יש לי בעיה רצינית =\
    על ידי MostWanteD בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 20-08-2006, 16:48
  2. [בעיה]רצינית בלימודים
    על ידי SyNtaX בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 13-03-2006, 14:41
  3. [בעיה רצינית] בקשר ל WOW
    על ידי Born2Kill בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 19-01-2006, 19:27
  4. בעיה רצינית במחשב!!!!
    על ידי Sound Forces בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 18-12-2005, 19:58
  5. [בעיה]רצינית במחשב פרטים בפנים
    על ידי TmTm בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 29-11-2005, 02:56
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

בעיה רצינית

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    החיים הם כמו אופניים אם קשה זה אומר שאה בעלייה

ברירת מחדל בעיה רצינית

קרה לי דבר שהכי חששתי ממנו!
    אני במס' שיעורים שהיו לי בביהס (אני בביהס דתי) למורה שלי כל פעם צילמתי אתם יודעים מה מתחת החצאית ילד בכיתה בטח אמר לה בהפסקה ובשיעור שצילמתי אותו ילד כנראה אמר לה להסתובב והיא תפסה אותי אני בעונש קשה המחנך והמורה והמנהל התקשרו להורים שלי ואמרו להם אני בדר''כ ילד טוב בביהס אז שההורים שלי שמעו קיבלתי עונש גדול פי 10 בבית עכשיו שההורים שלי בעבודה אני כותב את זה בכל מקרה אבא שלי רוצה לרצוח אותי בידיוק קנו לי LCD לחדר ועכשיו לא מתקינים לי אותה מותר לי לצאת מהחדר רק כדי ללכת לשירותים לאכול ולביהס אמא שלי מתביישת בי אני מושעה מהבי''ס ל שבוע מה אני עושה כדי להסתבך עוד
    לעוזרים

2. קישורים ממומנים

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

ציטוט נכתב במקור על ידי idantur צפיה בהודעה
    קרה לי דבר שהכי חששתי ממנו!
    אני במס' שיעורים שהיו לי בביהס (אני בביהס דתי) למורה שלי כל פעם צילמתי אתם יודעים מה מתחת החצאית ילד בכיתה בטח אמר לה בהפסקה ובשיעור שצילמתי אותו ילד כנראה אמר לה להסתובב והיא תפסה אותי אני בעונש קשה המחנך והמורה והמנהל התקשרו להורים שלי ואמרו להם אני בדר''כ ילד טוב בביהס אז שההורים שלי שמעו קיבלתי עונש גדול פי 10 בבית עכשיו שההורים שלי בעבודה אני כותב את זה בכל מקרה אבא שלי רוצה לרצוח אותי בידיוק קנו לי LCD לחדר ועכשיו לא מתקינים לי אותה מותר לי לצאת מהחדר רק כדי ללכת לשירותים לאכול ולביהס אמא שלי מתביישת בי אני מושעה מהבי''ס ל שבוע מה אני עושה כדי להסתבך עוד
    לעוזרים
    קודם כל שתדע לך שזה מעשה חמור מאוד.מבחינה חוקית אתה אפילו יכול לשבת בכלא כך שאתה צריך להגיד תודה שלא הגישו עליך תלונה.
    אני מאוד מבין את ההורים שלך ואת ההנהלה,אני מתאר לעצמי שאתה מתבגר פה כמו כלום וסקרן.
    אני מציע שתחכה קצת תיתן לזה להירגע יומיים שלושה ואז תלך תדבר עם ההורים שלך תגיד להם שאתה מצטער ואותו מקרה לא יחזור שנית וזה היה רק מתוך סקרנות ושאתה מודע לכך שעשית משהו שהוא לא בסדר מה גם שאתה שאתה במסגרת דתית ובטח אתה דתי אז רואים את זה יותר בחומרה.
    תבקש מההורים שלך סליחה,אני בטוח שהם יסלחו לך הם ההורים שלך הם אוהבים אותך,ובנוגע למורה תתנצל גם.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    החיים הם כמו אופניים אם קשה זה אומר שאה בעלייה

ציטוט נכתב במקור על ידי GeTALL צפיה בהודעה
    קודם כל שתדע לך שזה מעשה חמור מאוד.מבחינה חוקית אתה אפילו יכול לשבת בכלא כך שאתה צריך להגיד תודה שלא הגישו עליך תלונה.
    אני מאוד מבין את ההורים שלך ואת ההנהלה,אני מתאר לעצמי שאתה מתבגר פה כמו כלום וסקרן.
    אני מציע שתחכה קצת תיתן לזה להירגע יומיים שלושה ואז תלך תדבר עם ההורים שלך תגיד להם שאתה מצטער ואותו מקרה לא יחזור שנית וזה היה רק מתוך סקרנות ושאתה מודע לכך שעשית משהו שהוא לא בסדר מה גם שאתה שאתה במסגרת דתית ובטח אתה דתי אז רואים את זה יותר בחומרה.
    תבקש מההורים שלך סליחה,אני בטוח שהם יסלחו לך הם ההורים שלך הם אוהבים אותך,ובנוגע למורה תתנצל גם.
    אתה צודק היום זה כבר יום שני שלי הבי''ס שלי הוא משותף עם הבי''ס של אחים שלי אז היום לקחו אותי לבי''ס של אחים שלי שמה עשיתי עבודה של אדם וחברו אני לא דתי ת'אמת בגלל המעשה המטופש הזה גרמתי גם לחבר שלי להענש והמנהל דיבר עם הכיתה שלי דיברתי עם המורה ועכשיו שההיתי בבי''ס של אחים שלי אז כל הילדים שם שואלים מה באמת עשית את זה מה כן ודברים כאלה הקיצר אמא גילת שהרבה אנשים יודעים וזה עוד יותר אכזב אותה אני לא יודע איך לצאת מבור הזה ואולי במקום להגיד לי כמה המעשה חמור עזרו לי העונש שלי כבד
    נ.ב. אני חדש כמו שאתה רואה אני לא יודע עם מותר להגיב באותה שנייה שאתה מקבל תגובה

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

אני לא חושב שיש משהו לעשות.הזמן ישכיח את זה.
    זה בסדר,אתה יכול להגיב באותו רגע שמגיבים.
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=576874 אלה החוקים כנס וקרא.

מורחקים
    שם פרטי
    נמרוד
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    במצוקה?קשה לך?פנה אלי,סודיות מובטחת!

הי,
    דבר ראשון,
    מה שעשית זה מעשה לא הולם ולא יפה,ובתור אחד שחבר שלו נתפס, אתה יכול לשבת בכלא שנים טובות על זה.
    -עוד כל חוקי המחשבים תוכל לקרוא בלחיצה על הקישור הזה
    דבר ראשון לא הבנתי מדוע עשית מעשה זה,
    לדעתי זה לא מצחיק בכלל,וזה מבייש , אותך, המבצע.
    מה הילד\ה שצילמת עשו לך?
    למה עשית להם את זה?
    בכ"מ אני חושב שאתה צריך לגשת לילד,פנים מול פנים, ולהיצטער,ומכל הלב, שהוא יבין שאתה מצטער באמת, כי אם כמו שאתה טוען,אתה ילד טוב, זה לא אמור לקרוא שנית,
    ולפי דעתי-אתה צריך להיצטער על המעשה, ולא בשביל שתצא מעונש, כי לדעתי? לא מגיע לך לצאת מעונש,
    על מעשה שכזה.
    אני חושב שהבהרתי את נקודתי פה,
    בכ"מ ,שיהיה לך בהצלחה בהמשך הדרך, ומי יתן, והדברים יסתרו עבורך על הצד הטוב ביותר ,וכמובן בהקדם האפשרי.
    שיהיה לך המשך גלישה נעימה בפורום

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,490 | הודעות: 8,174,077 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect