אני עוסק בתחום הרבה זמן (כמעט שנה וחצי),
והולך לי טוב, אפילו הייתי אומר טוב מאוד.
השאלה שלי, איך אנשים יוצרים משיכה ללא פיקאפ?
רחבר טוב שלי בחיים לא למד פיקאפ(מנסיון) והוא אחד ה-"PUA".
תודה.
אני עוסק בתחום הרבה זמן (כמעט שנה וחצי),
והולך לי טוב, אפילו הייתי אומר טוב מאוד.
השאלה שלי, איך אנשים יוצרים משיכה ללא פיקאפ?
רחבר טוב שלי בחיים לא למד פיקאפ(מנסיון) והוא אחד ה-"PUA".
תודה.
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר
|
|
בטח הוא ניראה טוב ויש לו בטחון עצמי גבוהה בגלל זה..
יש אנשים שהם טבעיים. [כנראה למש מאבא שלו או שפשוט מגיל קטן יש לו הכל.]
פיק-אפ לא המציא שום דבר חדש. הוא פשוט מראה דרך שיטתית איך להצילך עם בנות. הוא פועל על פסיכולוגיה של הנשים, ויכולות חבריות כאלה ואחרות.
יש אנשים שפשוט נולדים עם יכולות חברתיות גבוהות מאוד, כמו שיש כאלה שנולדים עם כושר גופני גבוהה מאוד.
נערך לאחרונה על ידי theidan; 14-04-2010 בשעה 23:31.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
יש אנשים שזה בא להם טבעי והם לומדים מהסביבה שלהם... יכול להיות שבלי לשים לב הייתה דוגמא טובה בשבילו חח או שיש לו בבית איזה אחות או אח מזרים שהוא יודע איך לדבר עם בנות
אני מכיר אנשים שעונים לתיאור שנתת והם עדיין בתולים ובקושי היו להם בחורות בחיים.
הווינג הקבוע שהיה לי פעם היה בדיוק ככה...לפני שנה וקצת.
וטבעי זה עניין של מזל נטו. אם אתה גדל בסביבה המתאימה הרווחת - אם לא, אכלת אותה.
ורוב האנשים פשוט קיבלו חינוך שגוי מההורים, המורים, החברים וכל האנשים שמקיפים אותם זיהמו להם תמוח באמונות של AFC.
אותו הדבר כמונו רק שאנחנ את הידע השגנו מספר והם מהחיים.
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
ממ..אני חושב שאת העקרונות הבסיסים היית מבין לבד אם הייתה כל יום ופותח כמה סטים,לומד מטעויות ..
בעיקרון הפיקאפ הוא מקפצה,הוא שינוי דרך חשיבה יש אנשים שנולדים ככה ויש כאלה שלא .. (רובנו , רוב האנשים )
יש אנשים שיש להם אח גדול שהוא זיין או חברים קרובים שהם מבינים עיניין ,טבעיים או לא,יש להם ממי ללמוד,יש להם חינוך נכון לגבי בחורות ויש להם הבנה לגבי היכולות שלהם,ולכן הם יכולים לנסות ולהצליח.
יש אחרים בניגוד לזאת,נקח לדוגמא ערבים או דתיים ...שהם חונכו לכך שצריך לשכב עם בחורה רק אחרי החתונה ושצריך לכבד נשים ובלה בלה בלה....
יש הרבה תחום ביניים,אבל הבאתי לך את שני הקיצוניים שתבין למה יש טבעיים ולמה יש AFC'S
בכללי,אלו ש"נולדים" עם זה,יש להם כבר ביטחון עצמי,הם לא מפחדים לגשת לבחורה,הם מאמינים בעצמם ולא באיזשהי שיטה או משפט ואלו הסיבות שהם מצליחים כל כך.
עוד משהו,זה שהם שמים זין על בחורות,בחורות שמות לב לזה וזה גורם להן לרצות את אותם גברים אפילו יותר,וגם יש דברים שהם עושים שכן קשורים לפיקאפ,שהם לא מודעים לזה בכלל !