חיפשתי פה מאשכולות קודמים ותמיד שמדברים על הנושא הזה אתם מורחים תשיחה אני רוצה לדעת תכלס איך לגרום לאישה שתרצה כל הזמן להיות לידי .
ואם תוכלו קצת להסביר לו להגיד קול דיבור , אופי , שרירים .
תסבירו איזה אופי אוהבות וכל זה שיהיה מובן
חיפשתי פה מאשכולות קודמים ותמיד שמדברים על הנושא הזה אתם מורחים תשיחה אני רוצה לדעת תכלס איך לגרום לאישה שתרצה כל הזמן להיות לידי .
ואם תוכלו קצת להסביר לו להגיד קול דיבור , אופי , שרירים .
תסבירו איזה אופי אוהבות וכל זה שיהיה מובן
|
|
רומנטי, שרמנטי, אחד שמביא פרחים וקונה מתנות.
הכל חוץ מ: מה שלמעלה.
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר
באמת? ס.O
הכי טוב להיות חמוד, נחמד, רגיש, ג'נטלמן, לעשות מה שהיא רוצה גם אם זה להתפשר על הרצונות שלך, היא בראש, אתה הכלבה שלה וכו'... ומדי פעם תוריד את המבט כשהיא מסתכלת עליך. (הן מתות על זה!)
פותח האשכול: [ame="http://www.amazon.com/Mystery-Method-Beautiful-Women-Into/dp/0312360118"]Amazon.com: The Mystery Method: How to Get Beautiful Women Into Bed (9780312360115): Mystery, Chris Odom, Neil Strauss: Books[/ame]
תהנה![]()
אני למדתי בקורס שעשיתי שלהיות טוב מדי זה לא טוב ולהיות רע מדי זה גם לא טוב.
הכי טוב זה שילוב של הרגשות, קצת רע וקצת טוב.
אגב שאלתי לגבי מנייאק את המדריך עידו והוא אמר לי:
מנייאק זה לא בחור שהוא לאו דווקא רע לגמריי לבחורות, אלא זה הבחור שדווקא נותן לבחורה לשמוע את מה שהיא רוצה לשמוע, וקצת משלב רגש רע(לא בצורה מוגזמת), מוכר לה את גבר החלומות, ובעצם מצליח לסגור אותה בצורה מהירה ואחרי שהוא נעלם לה או מסיים איתה את הקשר, אז היא אומרת איזה מנייאק הוא.
כלומר מנייאק זה בחור מתוחכם, יודע להתחכם עם בחורות.
תחשבו על זה, כמו שאתם הולכים וסתם מסתובבים בחנות בגדים, ואז המוכרת או המוכר משפיעים עליכם לקנות משהו שאתם לא רציתם לקנות ובכלל לא אהבתם, ואז אח"כ כשקניתם והלכתם הבייתה הרגשתם "סעמק".
כמובן שזו אנלוגיה, מטפורה![]()
פעם הבאה שתפרסם בחתימה שלך תושעה
HPUA=Hunter Pick Up Artist