קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. קונה| סדרה וסרט, 200 נק' לסדרה ועוד 150 לסרט
    על ידי Forgiven בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 23-09-2005, 16:35
  2. סעמק כל החדר שלי ריח של שיבולת שועל וחיטה :\
    על ידי טאקו שמחרבן גלידה בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 15-09-2005, 20:06
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

"החדר" סדרה בהמשכים.

ברירת מחדל "החדר" סדרה בהמשכים.

החדר 1

זהו זה, הבית שלי! ההורים שלי נסעו והבית נשאר רק בשבילי, נראה אולי אני אעשה מסיבה מטורפת ביום שישי. אני אזמין את כולם, יהיה שמח, נביא קצת אלכוהול, קצת סיגריות, קצת נרגילה, איזה סרט אימה מגניב, יהיה אחלה! בדיוק אז אני נזכר שההורים שלי כבר דאגו להתקין מצלמות בכל הבית שלי, כולה נוסעים לשבוע ואני פאקינג בן 17 כאילו מה?! אפילו פרטיות לא נתנו לי! בחדר שלי הם שמו מצלמות, לא להאמין?! המקום היחידי שאין בו מצלמות זה השירותים. לפחות שם אני יכול להנות מפרטיות, רק חבל שאין שם אינטרנט.
    אני בדיוק מסיים שיחה במסנג'ר עם החברה שלי, אני מסתכל על השעון שלי וחוטף שוק "מה?! כבר 2 בלילה?!" זה ממש מאוחר! טוב, עם יסמין אני כבר לא יכול להמשיך לדבר, היא הלכה והשאר מנותקים כבר גם כנראה הלכו לישון, עם כמה שזה מוזר בכל זאת חופש פסח ועוד נשארו שבועיים. טוב מה אני אעשה? אני אלך לישון וזהו.

יום שני בבוקר:

אני קם מהמיטה, מחליט שנייה לבדוק מי מחובר למסן אבל הוא לא מתחבר, אני בודק אם הדפדפן עולה או ששוב המסן עושה בעיות מה שתמיד קורה ומעצבן רצח! פתאום המסן מחליט שנמאס לו ממך וזהו הוא לא מתחבר ואתה רושם שוב מחדש את השם משתמש והסיסמא אבל לא, לא בא לו. בקיצור נכנסתי לדפדפן ואין איטרנט אבל אל תדאגו! אני כבר מכיר את זה ויודע לסדר את זה! אבל לפני הכל אני אלך להכין כוס קפה להתעורר קצת, אני בא לצאת מהחדר אבל הדלת נעולה, זה מוזר כי לא זכור לי שנעלתי. מה עוד יותר מוזר, המפתח לא על הדלת, אני מחפש אותו ולא מוצא ופתאום אני שומע קול חזק בחדר, ממש כאילו החדר מדבר אליי "בוקר טוב עידו, מפתח החדר הוטמן מפניך, השתמש בחכמה ומצא אותו." זהו השתגעתי סופית, ד"ר רוזנרייץ צדק! פתאום מחזיר אותי לסיטואציה הקול של יסמין "האהבה שלנו תלויה בך, אני לא יודעת אם נהיה ביחד אם תבריז לי היום." אני נזכר בסיטואציה, לחץ מתחיל לעלות בי מצד אחד אולי באמת השתגעתי?! מצד שני מה אם כל זה אמתי?! מצד שלישי אני רק צריך להשתמש בקצת חכמה ואני אמצא אותו, לא קרה כלום הוא בטח נפל פה איפשהו. אני מתחיל לחפש על הרצפה, במגירות על המיטה, מתחת לשמיכות ואז אני מוצא מכתב: "אני בטוח שחשבת שהשתגעת או שכל זה לא אמיתי ואתה סתם מדמיין או שזה רק חלום רע. אז יש לי בשורה רעה ובשורה אולי טובה ואולי רעה: הבשורה הרעה היא שלצערך הכל פה אמתי, הבשורה האולי טובה ואולי רעה היא שעם כמה שזה נראה ככה, אתה לא לבד."

2. קישורים ממומנים

משתמשת כבוד

שם פרטי
    זוהר ツ
    לייקים
    860
    נקודות
    25,119

נחמד מאוד ..
    רק שיש כמה דברים שהפריעו לי , הקטע שכתבת '' יום שני בבוקר : ''
    יותר קל לכתוב למחרת בבוקר קמתי מהמיטה ותמשיך מפה לבד ..
    ועוד משהוא - אתה פעם כותב בגוף ראשון , ופעם כותב בגוף שלישי ..

ברירת מחדל "החדר" פרק 2

החדר 2

אז מה היה לנו?
    זהו זה, הבית שלי! ההורים שלי נסעו והבית נשאר רק בשבילי, אני בדיוק מסיים שיחה במסנג'ר עם החברה שלי, אני מסתכל על השעון שלי וחוטף שוק "מה?! כבר 2 בלילה?!" טוב מה אני אעשה? אני אלך לישון וזהו.
    יום שני בבוקר: אני קם מהמיטה, בא לצאת מהחדר אבל הדלת נעולה, זה מוזר כי לא זכור לי שנעלתי. מה עוד יותר מוזר, המפתח לא על הדלת, אני מתחיל לחפש על הרצפה, במגירות, על המיטה, מתחת לשמיכות ואז אני מוצא מכתב: "אני בטוח שחשבת שהשתגעת או שכל זה לא אמיתי ואתה סתם מדמיין או שזה רק חלום רע. אז יש לי בשורה רעה ובשורה אולי טובה ואולי רעה: הבשורה הרעה היא שלצערך הכל פה אמתי, הבשורה האולי טובה ואולי רעה היא שעם כמה שזה נראה ככה, אתה לא לבד."

טוב, האפשרות שהכל בראש שלי נשללה, יש מכתב על המיטה והוא ממשי! אני לא חושב שאני חולם כי אם כן אז זה סיוט והוא כבר ממש ארוך. טוב, לעניין! למה הוא התכוון "אתה לא לבד." יש כאן עוד מישהו? אני מתחיל כבר ממש לפחד, אני הולך לפינת החדר, ליד הדלת מתכווץ בתוכי כדי לתפוס כמה שפחות מקום, כדי להיות כמה שיותר רחוק מהמה שזה לא יהיה שנמצא לי בחדר.
    "אם יש כאן מישהו תראה את עצמך!" לפתע אני שומע "ששששש..." הוא לא נשמע לחוץ, הוא נשמע רגוע ושלו, מפחיד. אני מסתכל מסביבי, יורד על ברכיי לאט לאט, משתטח לבדוק מה יש מתחת למיטה, נעמד על שתי רגליי במהירות נדבק בחזרה לפינה וכמעט שמתחיל לבכות, מתחת למיטה שוכבת ילדה לבושה בחלוק לבן, היא פשוט הסתכלה עליי ולא אמרה מילה. אני מתחיל להרגיע את עצמי כי אם היא באמת הייתה רוצה לתקוף אותי היא כבר הייתה עושה משהו, אני שוב יורד על ברכיי, משתטח ומסתכל שוב מתחת למיטה, אני לא יודע אם זה יותר או פחות מפחיד אבל הפעם היא לא שם. אני מסתכל מתחת לארון, מתחת לשולחן, היא פשוט כבר לא פה. אני מתיישב על המיטה ומנסה להרגיע את עצמי אבל לא ממש מצליח, אני כולי רועד לפתע אני קולט הבזק ממש מולי היא הופיעה לכמה שניות, פשוט עמדה מולי ושוב נעלמה. "מישהו יכול להסביר לי מה קורה כאן?!" פתאום עוד הבזק הפעם היא הרבה יותר קרובה, אני ממש יכול לראות את כולה, הפנים שלה חיוורות, ופתאום אני קולט על היד שלה חתך גדול בעורק הראשי הוא פתוח ויש דם, אבל כאילו יבש, עומד, כל זה קורה בכמה שניות, היא מתקרבת, הרגליים שלה ממש כבר נוגעות ברגליים שלי, היא מקרבת את הפה שלה לאוזן שלי ולוחשת "הפחד שלך הוא הכוח שלי." ונעלמת.

יש סדרה שהיא לא בהמשכים? :|
    ציטוט נכתב במקור על ידי Mslipknot צפיה בהודעה
    א.הלהקה שאני מנגן בה.Green Hax(שינינו את השם)
    מנגנת רוק כבד אינסטרומנטלי עם זמר מעולה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:53.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,040 | הודעות: 8,198,633 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect