החדר 1
זהו זה, הבית שלי! ההורים שלי נסעו והבית נשאר רק בשבילי, נראה אולי אני אעשה מסיבה מטורפת ביום שישי. אני אזמין את כולם, יהיה שמח, נביא קצת אלכוהול, קצת סיגריות, קצת נרגילה, איזה סרט אימה מגניב, יהיה אחלה! בדיוק אז אני נזכר שההורים שלי כבר דאגו להתקין מצלמות בכל הבית שלי, כולה נוסעים לשבוע ואני פאקינג בן 17 כאילו מה?! אפילו פרטיות לא נתנו לי! בחדר שלי הם שמו מצלמות, לא להאמין?! המקום היחידי שאין בו מצלמות זה השירותים. לפחות שם אני יכול להנות מפרטיות, רק חבל שאין שם אינטרנט.
אני בדיוק מסיים שיחה במסנג'ר עם החברה שלי, אני מסתכל על השעון שלי וחוטף שוק "מה?! כבר 2 בלילה?!" זה ממש מאוחר! טוב, עם יסמין אני כבר לא יכול להמשיך לדבר, היא הלכה והשאר מנותקים כבר גם כנראה הלכו לישון, עם כמה שזה מוזר בכל זאת חופש פסח ועוד נשארו שבועיים. טוב מה אני אעשה? אני אלך לישון וזהו.
יום שני בבוקר:
אני קם מהמיטה, מחליט שנייה לבדוק מי מחובר למסן אבל הוא לא מתחבר, אני בודק אם הדפדפן עולה או ששוב המסן עושה בעיות מה שתמיד קורה ומעצבן רצח! פתאום המסן מחליט שנמאס לו ממך וזהו הוא לא מתחבר ואתה רושם שוב מחדש את השם משתמש והסיסמא אבל לא, לא בא לו. בקיצור נכנסתי לדפדפן ואין איטרנט אבל אל תדאגו! אני כבר מכיר את זה ויודע לסדר את זה! אבל לפני הכל אני אלך להכין כוס קפה להתעורר קצת, אני בא לצאת מהחדר אבל הדלת נעולה, זה מוזר כי לא זכור לי שנעלתי. מה עוד יותר מוזר, המפתח לא על הדלת, אני מחפש אותו ולא מוצא ופתאום אני שומע קול חזק בחדר, ממש כאילו החדר מדבר אליי "בוקר טוב עידו, מפתח החדר הוטמן מפניך, השתמש בחכמה ומצא אותו." זהו השתגעתי סופית, ד"ר רוזנרייץ צדק! פתאום מחזיר אותי לסיטואציה הקול של יסמין "האהבה שלנו תלויה בך, אני לא יודעת אם נהיה ביחד אם תבריז לי היום." אני נזכר בסיטואציה, לחץ מתחיל לעלות בי מצד אחד אולי באמת השתגעתי?! מצד שני מה אם כל זה אמתי?! מצד שלישי אני רק צריך להשתמש בקצת חכמה ואני אמצא אותו, לא קרה כלום הוא בטח נפל פה איפשהו. אני מתחיל לחפש על הרצפה, במגירות על המיטה, מתחת לשמיכות ואז אני מוצא מכתב: "אני בטוח שחשבת שהשתגעת או שכל זה לא אמיתי ואתה סתם מדמיין או שזה רק חלום רע. אז יש לי בשורה רעה ובשורה אולי טובה ואולי רעה: הבשורה הרעה היא שלצערך הכל פה אמתי, הבשורה האולי טובה ואולי רעה היא שעם כמה שזה נראה ככה, אתה לא לבד."

ציטוט ההודעה