אני מצאתי משהו שכניראה יתן עניין להרבה אנשים,
מצאתי מידע מפורט על כל מזל וכשקראתי על המזל שלי ראיתי שיש הרבה דברים דומים ואמיתיים... (ידעתי זאת קודם אבל בדקתי לכל מיקרה).
אז נתחיל:
מזל טלה 21/3 – 20/4
יסוד – אש, איכות – קרדינלי-יוזם, פלנטה – מארס
גברי, מוחצן, פורץ, ראשוני, אידאליסט, מלא קסם, בעזרת הקסם כובש.
שליט – מארס=פעולה, אנרגיה, צדק חשוב לו, אימפולסיבי, ישיר, מרוכז בעצמו, לא מתחשב, ער לצרכים ולדחפים שלו.
הקסם חשוב כדי למצוא את הדרך, משתמש בזה כתינוק.
חשוב לו להשתייך למשהו – מטרה שבה מחובר, עושה זאת בדרך שלו, בראשוניות שלו. יכול להגיע למצבי רוח, דכאון כשלא השיג, כבש, התרגש, יוצא מזה במהירות שבה נכנס. תנאי של המזל – ריגוש.
מזל שור 20.4 – 20.5
השור עובד על ערך עצמי ; מה אני שווה, בונה כשרונות, צובר כסף כדי לדעת מה הוא שווה, בודק איזה ערכים יש לי, מי אני ערכית? איזה מין אדם אני? האם אני בעל ערך לסביבה? תורם, מתחשב, מועיל. ברמה כלכלית, כשרונות, ערכים.
מכאן אנשים מאוד כשרוניים, יצירתיים, חרוצים.
מזל תאומים 21.5 – 21.6
![]()
מייצג תקשורת, המילים הם עוגן, המוח קופץ מעניין לעניין, גמיש, מסתגל במהירות למצבים משתנים, צמא לידע ולהוט ללמודים.
יכולת לימוד גבוהה אך חוסר התמדה.
מזל סרטן 22.6 – 22.7
![]()
הסרטן בא למצוא זהות, רוצה להשתייך, רוצה בהגנה.
העולם החיצוני מסוכן אי אפשר להישאר חשוף וגלוי באופן תמידי.
יש את היצר לחפש מחסה, לבודד את עצמו מהאקלים, מהסכנות, קשור לתהליכים של הגנה, מציאת שייכות, בטחון, חום ואינטימיות.
מזל אריה 23.7 – 23.8
לוקח את הזהות האישית ויוצא עם הדגל לעולם.
נולד עם תחושת ייעוד שעליו למלא תפקיד חשוב בחיים, לקחת את הזהות ולהשאיר את החותם בעולם. שיזכרו שהייתי.
מזל של הגשמה עצמית.
מזל בתולה 24.8 – 22.9
מזל משתנה – מזל הוליסטי, יודעת שהכל קשור לכל.
באריה בונים את הקבוע ובבתולה משלבים זאת בשרשרת החיים – ההגשמה האישית שלי היא בורג במכונה גדולה.
מזל מאזניים 23.9 – 23.10
![]()
מזל מאזניים מביא איזון. מחפשים מה חסר בנו ומוצאים אצל האחר, מזל של מערכות יחסים, נותן דגש לזולת ולאחר ושם ערך לשיתוף פעולה.
המון השקעת אנרגיות באחר עד כדי ביטול עצמי, עושה אידיאליזציה של האחר, האחר הופך להיות הפתרון של מה שחסר לי.
מזל עקרב
![]()
מילות המפתח של העקרב – כוח ועוצמה.
תחושה של חסינות אין פחד. עושים את מה שרוצים. כשאני רוצה אני יכול. כשאני יכול לבחור אני יכול לממש את הרצון שלי נותן תחושת עוצמה.
מזל גדי 22.12 – 19.1
מיסוד האדמה, איכות – יוזמת, פלנטה שליטה – סטורון, שליט בית 10 במפה (נכון לגבי תחומי בית 10 במפה אסטרולוגית).
מזל קשת 22.11 – 20.12
![]()
יסוד – אש, איכות – משתנה, פלנטה שליטה – יופיטר
הקשת בא להתרכז בעצמו ובהתפתחות האישית שלו, רוצה לגעת במקסימום של החיים, בא למדוד ולגלות את גבולות החיים. אין להם גבולות, מה שקיים זה לא סוף הסיפור.
מזל דלי 18/2 - 20/1
![]()
מזל החריגות, השוני, המוזרות יחד עם זאת הגאונות, התחכום, שיא ההתפתחות האנושית.
אלמנט המזל בכל צורה במפה אסטרולוגית אם כמזל שמש / אורנוס כפלנטה / אחד הפלנטות האישיות בדלי / אופק בדלי יתן לאדם מיוחדות ומגנטיזם, תמיד ימשוך, אם בגלל עניין ומיוחדות ואם בגלל חריגות כמו אוטיזם, ניתוק מהסביבה ועוד.
מזל דגים
המזל האחרון בגלגל המזלות, המורכב מבין כל מזלות הגלגל, הכי פחות מובן וניתן לזיהוי, המזל שכל הזמן מפתיע במקומות אליהם מסוגל ויכול להגיע הן ברמת הפרט והן ברמה החברתית, לחיוב ולשלילה.
זהו,
הגעתי לסוף הגלגל...
אם יש לכם הערות אשמח לשמוע...

ציטוט ההודעה