כשזה מגיע לחיבור האינטרנט כן זה די מבאס שהמשחק מתנתק רגע לפני הניצחון או באמצע..
זה קורה מקסימום 4 פעמים למי שמשחק כמעט כל היום, ואם זה בסינגל אז שמירה באמצע המשחק
יכולה אממ.. לשמור כמו שרשום את המשחק שעלול להיתקע.. יש גם ככה הרבה שמירות אוטומטיות
בסינגל אז זה לא משאיר הרבה מקום להתלונן. בנוגע למולטיפלייר אין הרבה מה לאמר זה קורה
אבל יכול להיות מאוד שזה זמני עד שEA ישיגו את הרווח שהם מצפים לו מהמשחק.

בקשר לעלילה(זהירות ספויילר), קיבלנו סיפור קצת שונה לכל צד.. חסר סקרין אבל לפי דעתי נקבל אותם בהרחבה, אותם או צד אחר.. הסיפור נותן את מה שהבטיחו סוף להרבה דברים, שליטה בטיבריום,
הסוף שאנחנו מכירים עם קין. אני לא יודע מה איתכם אבל אני הייתי מרותק לעלילה, זה דווקא השחקניות
שלא היו משהו בניגוד למשחקים קודמים(בעיקר RA).
חוצמזה יש לנו את ה CO-OP שתמיד כיף לשחק עם חבר.
רמת המשחק טובה מאוד בתנאי שתשחקו מול AI ברמה שלכם.. זה לא חוכמה לשחק על NORMAL
או EASY ולאמר ש"היה קל" תשחקו ברמה שלכם תקבלו מספיק. בנוגע לSKIRMISH בכלל תראו פעולות
נגד הולמות ולפעמים מנצחות מול האסטרטגיה שלכם ושיתוף פעולה טוב אם תשחקו מול 2 AI ומעלה.

אבל הרוב נמצא במולטיפלייר! שם.. בקרבות הגדולים של 5V5 שהם לא נדירים בכלל כרגע ברשת,
יש את כל האסטרטגיה ושילוב פעולה, כמו שנאמר בטריילר GAMEPLAY קודם דרוש מאיתנו שיתוף פעולה ותכנון משותף מול תוכנית האוייב, אפילו מחשבה צעד קדימה קיימת ויכולה להכריע את המשחק.
אבל כשזה מגיע להכרעה יש לנו את האופציה של חזרה למשחק בזימון של עוד קרולר, ולא דרוש לנו
טיבריום בשביל להשיג שוב צבא. רק קצת זמן! מה שנותן לנו אפשרות נוספת לניצחון ולא להיות נטל
על השותפים שלנו עד סוף המשחק.. הקרב דורש מאיתנו מעקב קבוע אחרי בני הברית, האוייב, השטח,
הטיבריום ובעיקר חזית הקרב. כמה עוד אפשר יותר מזה.

למה המשחק באמת שונה מהאחרים באסטרטגיה שהופך אותו לכל כך טוב?!

+סוף סוף יש לנו אופציה אסטרטגית תכליתית מההתחלה כמו שאתם מכירים: OFFENSE,DEFFENSE,SUPPORT.
אפשר לשחק את סגנון המשחק שאנחנו אוהבים או צריכים עם כל אחד מ2 הצבאות הקיימים איך אפשר
לא להנות ככה.. יש כל כך הרבה יחידות ואפשרויות תמרון בהחלפת הקרולרים שזה לא יכול להמאס.

+יש לנו גם את הCONTROL NODES שהם הגורם העיקרי לניצחון מה שנותן אלטרנטיבה ל"חפש והשמד" המוכר והפשוט. כן עכשיו זה לא רק לפקד מספיק טוב כדי להשמיד צריך לדעת גם לשלוט נכונה בכמה שיותר או מספיק נקודות כדי לנצח.

+ סוף לספאם! יש גבול לכמות היחידות שאפשר ליצור ובגלל השינוי הזה דרוש מאיתנו שיתוף פעולה
או(אם לבד) החלפת יחידות תוך כדי קרב.
הדרך העיקרית לחיזוק הצבא היא העלאת וותק היחידות, ואפילו שדרוגים שלהן.
+ זה תופס גם לגבי מבנים. האוייב לא יוכל להתחפר לו בנקודה קבועה ולהחזיק בה לנצח ע"י בניית
חומה של מבני הגנה. שימו לב שהם גם כולם תלויים בקרולר שלו!

+ ההפסד המהיר ל RUSH איננו עוד. אין עוד מחצבות טיבריום שאם נאבד אפילו אחד הסוף שלנו חתום.
עכשיו אנחנו יכולים להרשות לעצמנו לאבד בסיס שלם ועדיין לנצח(קרה לי אתמול אפילו במשחק של 5V5), כל עוד נחזיר תגובת נגד מתאימה.

+ הטיבריום שנותן נקודות שדרוג. לפי דעתי המשחק יותר תלוי בשיתוף פעולה ואסטרטגיה נכונה שוטפת
לכל אורך המשחק. אבל הטיבריום הזה בא לידי ביטוי בקרב בכל צורה אפשרית!
בד"כ ניקח אותו כדי להשיג עוד שדרוגים אבל אם נתמרן קדימה אל שורות האוייב נוכל אפילו להפיל
את הצבא שלו בעזרת פיצוץ הטיבריום מול כוחותיו מה שיגרום לאיבוד נקודות שדרוג לאוייב ולנזק רב לכל יחידה באזור הפיצוץ.

יש עוד מה להוסיף אבל אני אסיים פה.. מקווה ששיניתי לכמה חבר'ה את הדעה על המשחק ושתחזרו לשחק אם הפסקתם אחרי הקמפיין.