אני רוצה שהשומר מסך יעבוד על הבועות וזה לא עובד לי אני מגדיר לו אותו על דקה זה לא מתחיל לעבוד תוך דקה ???
אני רוצה שהשומר מסך יעבוד על הבועות וזה לא עובד לי אני מגדיר לו אותו על דקה זה לא מתחיל לעבוד תוך דקה ???
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
הכרטיס מסך שלך תומך ב Aero?
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
שאלתי שאלה פשוטה הוא תומך ב Aero?
אני יודע שהדגם תומך השאלה היא האם התקנת את הדרייבר האחרון שלו?
ויש לי עוד שאלה הוא לא עולה בכלל או שהוא לא עולה אחרי דקה בדיוק, כי אם הבעיה היא שלוקח לו קצת יותר מדקה לעלות זה תקין זה לא בדיוק על השניה
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
הוא לא עולה בכלל גם שאני מגדיר לו אותו על דקה
ומזה תומך ב AERO?
מ א ו ש ר
שוב שאלה פשוטה עדכנת את הכרטיס מסך?!
כן אחי עדכנתי וגם שאני נכנס לקטגוריה של שומר מסך אז אני עושה תצוגה מקדימה זה עובד
אבל אחרי דקה זה לא עובד וגם מצב חיסכון בחשמל לא עובד ://
מ א ו ש ר
איזה שומר מסך שמת?
בועות ..ועוד ניסיתי את כולם אחי שום דבר לא עובד
מ א ו ש ר
תנסה לשחק עם ההגדרות המתקדמות אולי זה יעזור...
תכלס יכולות לזה טונה סיבות החל מהתקנה דפוקה של ווידוס ועד קצר בעכבר..