שלום לכם ההנהלה הגבוהה,
ברצוני לערער על הירידה שלי מניהול.
סיבת הירידה היא שלפי טענת ההנהלה הגבוהה פרצתי למשתמש של MU שהמשתמש Slavic חילק.
כמה דברים:
אני רוצה להראות לכם עד כמה אני נחוש, אם לא הייתי נחוש להראות שזה לא אני ממזמן הייתי פורש, אבל אני ניהלתי בפורום אטרף ואני ניהלתי כמו שצריך, ואפילו היום הייתי אמור לעלות לניהול בעוד פורום. אני נתתי את הנשמה שלי בפורום, זה לא סתם 100 אחוז פעילות, אתם מוזמנים לראות את פורום מייפל סטורי שרתים פרטיים, פורום מזרחית ודיכאון וVIP MUSIC כמה אני משקיע שמה.
אתמול שלחתי הודעה למנהל הראשי דור ובתוכנה בקשה לעוד שנה בפורום VIP FF לתוספת החצי חודש שנשאר לי, היום פורסם בפורום מנהלים משתמש לMU ובטענת Slavic אני פרצתי למשתמש, בשעה עשר אני נכנס לפורום לאחר שאני רואה סרט, ואני מקבל הודעה פרטית בשם "תגיד יחוצפן" מהמנהל הראשי יהונתן, אני לא חושב שככה אמורים להתחיל את השיחה. מכאן כבר השתלשלות האירועים הגיעה לכך שירדתי מניהול ללא ידיעתי ואת הידיעה אני מקבל בפלאפון מבן דוד שלי.
אני לא מבין, למה שאפרוץ לסיסמא של MU אם יש לי גישה לשנה לVIP FF שFF לוקח את MU, בכל מקרה גם אני חילקתי לפני כשבוע סיסמאות של FF לפורום מנהלים.
אני עדיין לא קלטתי, ההתנהגות של ההנהלה לגביי היא כזאת מגעילה, כאילו תבינו אני יורק דם בכדי לשפר את הפורום, ואני הייתי גם אמור לעלות לפקחות בקרוב אבל עכשיו אני סתם שחור.
שתבינו שהמצב כל כך חמור שאני כבר חסמתי את קבלת הודעות גולש בגלל קללות שקיבלתי ממנהלים.
אני מאמין שהצדק ייעשה.