היום התקנתי WINDOWS 7 חדש לגמרי וזה עושה לי שבשביל להתקין עדכונים אז צריך לעשות ריסטרט ואני מפחד שזה יתקין לי את העדכון / כבר ישלי אותו. מה לעשות ?
היום התקנתי WINDOWS 7 חדש לגמרי וזה עושה לי שבשביל להתקין עדכונים אז צריך לעשות ריסטרט ואני מפחד שזה יתקין לי את העדכון / כבר ישלי אותו. מה לעשות ?
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
כנס לעדונים אוטומטים תאתר את העדכון הנ"ל: KB971033 תלחץ עליו ימני>הסתר עדכון ואז לא תצטרח לדאוג לגביו יותר
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
התחל>כל התוכניות>Windows update
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
ובייג דילל לעשות עידכון גם אם זה עידכון אבטחה
אחרי חצי יום יש לך כבר פריצה לזה
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
וליבי יקרא מאין יבוא עזרי
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות
מ א ו ש ר
יש כבר פריצה לזה אבל לא כדי לקחת סיכון ולהתקין את העדכון הזה מראש..