יש אפשרות של להתחיל אם ערסיות ?!
ואם כן איך?
XDD
יש אפשרות של להתחיל אם ערסיות ?!
ואם כן איך?
XDD
|
|
זה יופי שיש צפיות אבל תענו
תגדיר ערסיות.
נערך לאחרונה על ידי InSane; 20-04-2010 בשעה 19:27.
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר
ערסיות = פרחות = זיון כמעט בטוח.
נערך לאחרונה על ידי hai60; 20-04-2010 בשעה 19:29.
קרא חוקי חתימות
יש סיכוי להתחיל עם כל מי שבא לך.
בכל דרך שאתה מכיר, אישה היא אישה.
איך אתה גורם לשיחה להתאים את עצמה אלייך ,זאת אומרת אצל רגילה אתה חופשי יכול לדבר ,אבל אצל ערסית(אחת אם ביטחון בשמיים) על מה תדבר ?!
חח זה כל העניין..
יותא נאגים, C&F מתמשך והיא שלך,זה סתם פוזה לרוב אינלהם ביטחון כזה כדול ככה שתוך כמה נאגים אתה תרגיש מעליהן.
אבל חחח לפעמים אם אתה תיתן לערסית כמה NEGS,
היא יכולה לחשוב שאתה בא לריב איתה ואני בטוח שזה לא כיף =],
תלוי איך אתה עושה את זה,
קצת קשה...
מזכיר לי שהתחלתי עם ילדה באוטובוס. [ערסית ממש ילדותית עם אדו מנופח - גיל ההתבגרות בשיאו]
כשהבעתי עליה דעה שלילית [תקראו לזה נאג], זה כל כך פגע באגו שלה - "אני לא רוצה לפגוע בך, אבל זה לא עניינך" [אותו דיבור אגו, ערסי, ילדותי שלכאורה משמש כהגנה עצמית], ישר אחרי שהיא אמרה "אני לא רוצה לפגוע בך" - בלי שתספיק להגיד את ההמשך, אמרתי לה "עצרי!" ואמרתי לה שהיא לא תוכל לעושת שום דבר שיוכל לפגוע בי [ביטחון עצמי שמתלווה בשפת גוף]. למרות שהמשיכה את המשפט היא היתה בתדהמה ולא ידעה איך להגיב. [לא בגלל מה שאמרתי, בגלל איך שאמרתי לה]
מהר מאוד היא יצאה מהסרט שלה וניסתה למשוך את תשומת לבי כל משך הנסיעה. [אחרי שהראתה לי שהיא ערסית ילדותית עם אגו מנופח, ישר שיחררתי אותה כי היא לא מעניינת אותי].
לסיכום, ערסית-פרחה-דוגמנית-גרמניה, לא משנה מה... אל תכנס לסרט שלה. ברגע שהיא מכניסה אותך לסרט שלה [שבו אתה עוקב אחרי כל מה שהיא אומרת, היא האישיות הראשית באינטרקציה וכו'] צא ממנו וקח אותה לסרט שלך.![]()
גועל נפש... אל תתקרב לערסיות! לא ממש ילך לך.. הן יחשבו שאתה קוקסינל בתחת חחח
תארו לעצמכם ערסיות רואות את מיסטרי...עם הפיקוקינג וכו'... חחחחחחחחחח אני נקרעעעע עע
ככה זה שאת נראית מליון דולר.... מלא AFC רודפים אחרייך
אבל לא אנחנו ....אנחנו גורמים לך לרדוף אחרינו בייבי
![]()
''פורום אומנות הפיתוי והפיקאפ של אטרף''
מצטער להודיע לך ולכל האזרחים שבמדינת ישראל
ערס ופרחה זאת מחלה, מחלה קשה. אני מרגיש שמדינת ישראל
בסיכון אזרחי רק בגלל הדבר הזה שמתחיל לצבור עוד ועוד תאוצה.
פשוט מדינה של אדיוטים, ועוד לא מבינים שככה הם לא יצליחו
בחיים זאת גישה של מפסידן שרוצה בכוח להצליח.
אני מעדיף להתחיל עם המורה שלי מאשר פרחות לפחות למורה שלי
אין שום מחלה מוחית מסובכת. זה מה שאתה רוצה ? להיות בקטע
עם בחורה שצריכה פסיכולוג ואפילו לא מודעת לעניין ?