חצי גמר ליגה אירופית: דייגו פורלאן כבש למארחים כבר בדקה התשיעית. 84 דקות ליוסי בניון שכבש שער חוקי שנפסל.
אתלטיקו מדריד - ליברפול 0:1
אתלטיקו פתחה טוב את המשחק ובאה על שכרה כבר אחרי 9 דקות. חוסה מנואל חוראדו פרץ מאגף שמאל והעביר לאמצע. דייגו פורלאן פיספס את הנגיחה אך היה עירני כדי להקדים את בלמי ליברפול ולהרשית מקרוב את שערו ה-24 העונה. 0:1 לאתלטיקו.
בדקה ה-18 ליברפול קופחה, כשיוסי בניון כבש שער חוקי, אך הוא נפסל בטענת נבדל. דקה לאחר מכן ג'רארד יכול היה להשוות כשקיבל כדור ענק מלוקאס, אך בעט מקרוב החוצה. לקראת סיום המחצית, אויפלושי הגיע למצב כיבוש לאחר מבצע יפה, אך בעט לרשת החיצונית.
המחצית השנייה נפתחה ללא מצבים, עד שבדקה ה-58 אויפלושי העביר כדור לסימאו סברוסה, הפורטוגלי שיחרר יעף אדיר, אך ריינה התעופף והוציא הכדור מהחיבורים. מכאן ועד לסיום לא נרשמו מצבי כיבוש משמעותיים. ההכרעה עוברת לאנפילד.
המבורג - פולהאם 0:0
לאחר שהדיחו את וולפסבורג ויובנטוס, הקוטג'רס ממשיכים להפתיע כשסחטו תיקו מפתיע באיצטדיון שייארח את הגמר בחודש מאי. המארחת הייתה מסוכנת יותר כשרוד ואן ניסטלרוי הגיע למספר מצבי כיבוש אך מארק שוורצר המצויין השאיר את חניכיו של רוי הודג'סון עם תוצאה טובה לקראת הגומלין בלונדון.
קרדיט ל SPORT5
![]()







ציטוט ההודעה