קודם כל שלום לך,המהלך שאתה פועל בו הוא שגוי מאוד,כי תראה מה יוצא,לא רק שאתה לא יוצא לא נהנה,אתה מוריד לעצמך את הביטחון כי אתה חושב שאתה שמן אז אתה בכלל מתחפר לך מאחורי המסך.
למה אתה חושב שבחורות לא אוהבות לשמנים?אני לא אומר שהמראה החיצוני לא משפיע אבל תאמין,אם יש לך קצת פה וביטחון אתה תהיה תותח לא משנה איך אתה נראה,זה שאתה קצת מלא לא אומר שאתה מכוער?ואתה גם אומר שאתה בתהליכי הרזיה.אתה לפעמים לא שואל את עצמך מה הפצצה הזאת עושה עם מעפן מכוער כזה?למעפן המכוער הזה יש פה ויש ביטחון ובגלל זה היא אוהבת אותו ויוצאת איתו.
ולעניין השני,אין שום רע בזה שחונכנת נגד האלכוהול ונגד העישון,זה ממש טוב.
בשביל לצאת לפאב למועודון או סתם עם חברים אתה לא חייב לשתות ולעשן אתה מסכים איתי?תאמין לי שאתה יכול להנות כפול ממה שהם,קח בחשבון שיש חלק שמקיאים חלק שחוזרים מוקדם הביתה חלק שלא מרגישים טוב,אתה נהנה רוקד לא בדאגות מה יקרה לך אם ואם..
בקיצור מה אני בא להגיד לך?תעלה ומהר את הביטחון שלך תתחיל לצאת מהבית תהיה יותר IN אתה גם אומר שאתה בתהליכי הרזיה זה אומר שזה חשוב לך שזה כבר טוב ושאתה לא מזניח ואתה רוצה כביכול להשתנות,אז מה אתה חושב שאתה תשב בבית עד שתהיה דוגמן?ממש לא.לך צא תדבר תתחיל,תצחק,תהיה שמח.
אם כל "שמן" היה חושב כמוך תחשוב מה היה קורה ולאיזה חברה היינו נהפכים?
חסר לך ואתה יושב היום בבית ולא יוצא

שבת שלום שתהיה לך ובהצלחה.