חברה שלי ואני כבר חצי שנה ביחד וכשאנחנו מתחרמנים אני מורי חולצה ומכנס והיא נוגעת לי בזין רק מעל לתחתונים ולא מתקדמת אני רוצה שהיא תמצוץ ותעשה לי ביד מה אני צריך לעשות להגיד לה?? נ.ב אני גם רוצה לגעת לה ואני לא מרגיש נעים
חברה שלי ואני כבר חצי שנה ביחד וכשאנחנו מתחרמנים אני מורי חולצה ומכנס והיא נוגעת לי בזין רק מעל לתחתונים ולא מתקדמת אני רוצה שהיא תמצוץ ותעשה לי ביד מה אני צריך לעשות להגיד לה?? נ.ב אני גם רוצה לגעת לה ואני לא מרגיש נעים
נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 25-04-2010 בשעה 16:29.
|
|
שלום לך אני מבין את המצב שלך זה קרה לי גם בעבר .קודם כל אתה שכחת לציין בני כמה אתם זה א'.
דבר שני אם אתה לא מרגיש בנוח לגעת בה אז מה אתה מצפה שהיא כן?אתה צריך לתת לה להרגיש הכי בנוח תיגע,כמובן שבטאקט תבוא לאט לאט לחולצה כל פעם תתקדם שלב אם היא לא עוצרת תמשיך וכשהיא עוצרת תפסיק ואחרי כמה דקות תנסה שוב וכך הלאה.אתה חייב לגרום לה להרגיש חופשייה איתך כי אחר כך לא יתפתח כלום ממה שאתה מצפה.תדבר איתה יותר על זה תצחק איתה על זה תן לה להרגיש כי נוח שיש בעולם עם הגוף שלה ועם הגוף שלך.
ולעניין אחר,מזה למצוץ לך חח?מה אתה חושב שחברה שלך היא שחקנית פורנו?צא מהסרט הזה למה לא נראלי שהיא תסכים לדבר כזה,תראה אני לא יודע מה טיב היחסים ביניכם ואיך אתם מדברים אבל אני מאמין שגג היא תעשה לך ביד.
בקיצור מילת המפתח כאן היא החופש,אתה חייב לתת לה להרגיש חופשייה איתך ולהרגיש בנוח איתך עם גוף וגופה.
נ.ב פעם הבאה שלא תתייג נושא תענש.
נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 25-04-2010 בשעה 16:28.
אולי היא רואה שאתה לא ממשיך לגעת בה, אז גם היא מתביישת להמשיך, וזאת בטח הפעם הראשונה שלה שהיא עושה דברים כאלה אז היא נבוכה ומתביישת לא יודעת מה לעשות בדיוק כמוך... ובאמת גם לא ציינת את הגיל...