קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 02-11-2005, 21:29
  2. [דיון] לגביי דיבורי משחקים ותמיכה
    על ידי xtz בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 12-10-2005, 14:42
  3. שאלה לגביי פירמוט של מחשב נייד
    על ידי LSD בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 07-10-2005, 15:58
  4. מה המצב בנים?? אני חדשה+תמונות
    על ידי SeXyGiRl*:.l*:. בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 20:10
  5. אממ שדיי בנים
    על ידי Lee Cooper בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 22:16
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

לגביי בנים..

משתמש מתחיל האוואטר של Cutey
    שם פרטי
    תמי:P
    לייקים
    3
    נקודות
    55
    משפט מחץ
    "כל בן אדם הוא הארכיטקט של הגורל שלו"

ברירת מחדל לגביי בנים..

אז ככה להשיג בנים זה לא קשה...אבל למצוא אחד שבאמת יהיה לי טוב איתו ושאני באמת יואהב קשה...היה לי קשר אחד רציני והוא הלך ודעך בגלל המרחק שממש ביאס מרחק הערים הכווונה....אני לאדעת מה לעשות כבר
    איפה אני מוצאת מישהו לקשר רציני>< כל מה שאני מוצאת זה בנים שמחפשים סקס \= לרוב אם אני מוצאת מישהו ממש ממש חמוד אני מתחילה להיפגש איתו יותר ופתאום נשיקה ואז בום אני שומעת תמשפט הזה "אני ממש מחבב אותך אבל חברה טובה כמוך אני לא רוצה להפסיד בגלל האהבה שלי.." אני אשכרה ניהיית החברה הטובה של כולם מביאה עצות צוחקת איתם מדברת איתם אפילו על בנות שעוברות ומביעה דעהXD > <ואני לדעת מה לעשות\= כל מה שיוצא לי זה או עוד ידיד טוב או אחד שרוצה רק סקס\= ובזמן האחרון באמת מצאתי מישהו שממש ממש ממש אני מחבבת וגם הוא אמר לי ודיברנו על קשר והוא רוצה אבל שוב עולה הבעיה של המרחק> < הוא גר במרחק נסיעה של איזה 3\2 אוטובוסים נסיעה\= וזה מחרפן אני לאדעת מה לעשות בנוגע לכל זה...יהיה לי קשה להיפגש איתו הרבה גם בגלל הכסף וגם בגלל הזמן כי ישלי הרבה חוגים ושלא נדבר על בצפר...פליז עצות):
    לרוב אני גם לא יוצאת הרבה מהבית...אז להתחיל עם מישהו קשה לי שלא נדבר על הביישנות
    אני כל היום על המחשב \=

סליחה שחפרתי ותודה מראש לעוזרים
    נערך לאחרונה על ידי Cutey; 25-04-2010 בשעה 22:02.
    *-תמי-*

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    12
    נקודות
    971

את מדברת כאילו המרחק הוא מאילת עד לגולן בסך הכל 2 אוטובוסים זה לא נורא ואפשר גם תמיד להיפגש באמצע הדרך אז זה חוסך כשרוצים מישהו באמת המרחק כבר לא משנה כלום,לחץ בבית הספר תאמני לי את עדיין לא יודעת מזה ועוד מעט כבר מגיעים לחופש אז אולי תגיעי למסקנה שהבעיה אצלך שתמיד את מחפשת את האבל..
    וככה זה בנים בגיל הזה רק רוצים סקס או שתסרסי אותם או שתתני להם זאת האפשרות או שתמצאי אחד שלא חרמן,ושמגיעים לאזור של ידידות אי אפשר לצאת אז תנסי לא להתקרב לדבר הזה אם את רוצה מישהו...
    [CENTER]

שם פרטי
    לייקים
    3
    נקודות
    55
    משפט מחץ

אני לא יכולה שלא להתקרב למרחק של הידידות אני רגילה לצחוק עם אנשים ולעזור ולדבר הכי פתוח שיש...וזה פשוט מעצבן וגם להכיר ככה אנשים חדשים דיי קשה לי להתחשב זבה שנאי בכלל לא יוצאת אני נורא ביישנית אשכרה קשה לי לבוא ולגשת למישהו אם הוא לא יגש אליי קודם
    *-תמי-*

משתמש משקיע
    לייקים
    12
    נקודות
    971

ציטוט נכתב במקור על ידי Cutey צפיה בהודעה
    אני לא יכולה שלא להתקרב למרחק של הידידות אני רגילה לצחוק עם אנשים ולעזור ולדבר הכי פתוח שיש...וזה פשוט מעצבן וגם להכיר ככה אנשים חדשים דיי קשה לי להתחשב זבה שנאי בכלל לא יוצאת אני נורא ביישנית אשכרה קשה לי לבוא ולגשת למישהו אם הוא לא יגש אליי קודם
    אין קשר בין לצאת לבין לפגוש בנים סתם את הולכת לקנות שוקו בסופר את יכולה לפגוש מישהו במקרה זה הכל עניין של מקריות,ול"מזלך" את אישה אז את לא הכי זאת שצריכה לגשת אלא הבנים צריכים פשוט נסי להראות התעניינות זה הכל זאת לא בעיה סתכלי עליו תורידי את הראש ואחר כך תעשי את זה עוד פעם זה יצור את הרושם שאת ביישנית ושאת מעוניינת אה ותדאגי שהוא ישים לב לזה..
    [CENTER]

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

ציטוט נכתב במקור על ידי Cutey צפיה בהודעה
    אז ככה להשיג בנים זה לא קשה...אבל למצוא אחד שבאמת יהיה לי טוב איתו ושאני באמת יואהב קשה...היה לי קשר אחד רציני והוא הלך ודעך בגלל המרחק שממש ביאס מרחק הערים הכווונה....אני לאדעת מה לעשות כבר
    איפה אני מוצאת מישהו לקשר רציני>< כל מה שאני מוצאת זה בנים שמחפשים סקס \= לרוב אם אני מוצאת מישהו ממש ממש חמוד אני מתחילה להיפגש איתו יותר ופתאום נשיקה ואז בום אני שומעת תמשפט הזה "אני ממש מחבב אותך אבל חברה טובה כמוך אני לא רוצה להפסיד בגלל האהבה שלי.." אני אשכרה ניהיית החברה הטובה של כולם מביאה עצות צוחקת איתם מדברת איתם אפילו על בנות שעוברות ומביעה דעהXD > <ואני לדעת מה לעשות\= כל מה שיוצא לי זה או עוד ידיד טוב או אחד שרוצה רק סקס\= ובזמן האחרון באמת מצאתי מישהו שממש ממש ממש אני מחבבת וגם הוא אמר לי ודיברנו על קשר והוא רוצה אבל שוב עולה הבעיה של המרחק> < הוא גר במרחק נסיעה של איזה 3\2 אוטובוסים נסיעה\= וזה מחרפן אני לאדעת מה לעשות בנוגע לכל זה...יהיה לי קשה להיפגש איתו הרבה גם בגלל הכסף וגם בגלל הזמן כי ישלי הרבה חוגים ושלא נדבר על בצפר...פליז עצות):
    לרוב אני גם לא יוצאת הרבה מהבית...אז להתחיל עם מישהו קשה לי שלא נדבר על הביישנות
    אני כל היום על המחשב \=

סליחה שחפרתי ותודה מראש לעוזרים
    \

שלום לך וערב טוב,אני מבין את הבעיה שלך ויש מספר דרכים להימנע ממנה.
    מה שאת עושה הוא שגוי אני מבין אותך שאת רוצה קשר רציני ואם תראי באשכול שאני פתחתי על עצמי גם אני רוצה אבל את יודעת איך אומרים?כשלא מצפים למשהו הוא מגיע,קודם כל תורידי לעצמך את המחשבה הזאת של המחפשת כי מי שמחפשת לא מוצאת מה גם שאת בחורה,שיחפשו אותך ואת תבחני את מי את רוצה ואת מי לא לפי הקריטריונים שלך.
    לגבי אלה שרוצים רק סקס או ידידות,אני מבין את הכוונות שלך לקשר רציני אבל לפעמים לא רע זה סקס(ובחייאת בלי יציאות כאלה מה אני שרמוטה מה אני ככה מה אני ככה,כי אני גם מתבגר בדיוק כמוך ואני יודע מזה) אבל אני מבין פה שהמטרה והכוונה שלך הם שונות.
    אני חושב שאת עושה משהו שגוי בזה שבנים אומרים לך שהם רוצים אותך כידידה או כחברה טובה,אני יכול להסיק מכך שאת מספרת להם על חייך תוך כדי שאת איתם בקשר או שהם מספרים לך על החיים שלהם ואת פתאום עוזרת להם והעצות שלך פתאום נשמעות להם חכמות(אני לא אומר שזה לא טוב,להפך זה רק מראה עלייך שאת בחורה חכמה שמבינה עניין,שאנשים אוהבים להקשיב לה ולעצות שלה וזה מצוין)אך את צריכה להבחין מתי צריך לעשות את זה ומתי לא,לפחות לא כשאת מכירה בנים חדשים.
    ואני לא מבין למה את דווקא רוצה חבר שהוא לא מהעיר שלך?אולי את תחשבי שאני קטנוני או שאני לא בוגר או משהו אבל אני יגיד לך תאכלס אנחנו כולנו בני אדם!למה אני אומר את זה?(אני מקדים תרופה למכה) אני בן 18 והייתי בקשר רציני אחד בחיי והיא היתה מאותו העיר שלי,אני אוהב בחורות שהם מאותו העיר שלי כי כשאני אוהב אני רוצה לדעת מה היא עושה ומתי,לאן היא יוצאת ועם מי היא מסתובבת,זה קצת שונה שזה מעיר אחרת,מה גם שאם זה מאותה העיר את יכולה לראות אותו יותר.
    הייתי מציע שתכירי בנים מהעיר שלך ופחות תחפשי בנים שהם מחוץ לעיר כי את טוענת שזה קצת קשה לך.
    ולעוד נושא,את לא צריכה להיות ילדת רחוב בשביל להכיר בנים,כשאתם יוצאות החברות בימי שישי או בחגים או סתם לשבת אחרי צהריים עם חברות מה חסר בנים שיתחילו איתך או משהו?תאמיני לי הכל שטויות.
    העיקר שלא תחפשי ולא תחשבי על זה ולא תהיי להוטה על קשר רציני 24\7.
    תאמיני לי שגם אני כמוך רוצה חברה רצינית עוד עכשיו כשאני יותר בוגר כי אני הייתי עם מישהי רצינית בגילאי 14-16.והיום אני בן 18.כל השנתיים של עד עכשיו היו רק סטוצים,ואין בזה כלום תאמיני לי חוץ מההנאה.אני מעדיף להיות עם מישהי שאני אוהב,לצאת איתה למקומות להיות איתה לבד,לאהוב אותה,אין יותר טוב מזה.
    אני יודע שזה יבוא מתישהו,פשוט אל תחשבי על זה,אל תחפשי,יחפשו אותך.

שם פרטי
    לייקים
    3
    נקודות
    55
    משפט מחץ

זה הקטע שכל מי שנאי מכירה מהעיר שלי זה פשוט לא זה....> < כמה שנאי מחפשת ומסתכלת תמיד יהיה איזה משהו שיהרוס לא משנה בערך עזרתם יל תודה כולם
    *-תמי-*

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

אפשר לנעול?

שם פרטי
    לייקים
    3
    נקודות
    55
    משפט מחץ

כן
    תודה לכם
    *-תמי-*

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

בכיף שמחים לעזור,לכל עזרה כזו או אחרת שאת צריכה את מוזמנת לכתוב לנו לכאן תמיד
    נעול.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

אני ממש מצטער שאני שובר פה את ההנהלה אבל WTF?!
    בחיי שזאת הפעם הראשונה בכל 23 שנות חיי שאני שומע על מצב הופכי כזה..
    בדרך כלל הבעיה הזאת נוצרת אצל בחורים ולא אצל בחורות (לא בקטע של רוצה סקס) בכל מקרה ניראה לי שהבעיה שלך מורכבת מחוסר רצון להתמסר עד הרגע המכריע (דבר שמוביל את הבחור להתקררות) ועד שאת נסגרת הוא כבר לא באותה נקודה שהוא היה בה קודם והיחסים נכנסים למצב השהייה (הסטיאוציה שאתם אוהבים לקרוא לה ידידות) ככה בכל קשר שאת יוצרת מלבד כמובן היוצאי דופן = קריא הסקסומניאק, שכמובן נכנסים איתך למערכת קשרים רק כדי לראות את הצבע של התחתונים שלך (אחוזון זניח אני מניח ותקני אותי אם טעיתי)..
    בכל מקרה עיצה שלי אליך, בפעם הבאה שאת נכנסת למערכת כזאת תני לרוח דרור אל תחשבי מה יהיה אם פשוט זרמי עם היום ותראי שהמצב משתפר..

בנוגע לקטע של המרחק, תמיד יותר קל למצוא קרוב לבית ונוח (תזכרי שלא משנה איזה קשר תצרי בגיל הזה הוא לא נצחי אז תשדלי להינות ממנו כמה שאת יכולה ואל תתבאסי על כמה שקלים שהלכו על אוטובוס )
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 26-04-2010 בשעה 17:17.

שם פרטי
    לייקים
    3
    נקודות
    55
    משפט מחץ

תודה רבה >< זה באמת משפר את ההרגשה=]
    *-תמי-*

משתמש מכור האוואטר של Moron
    לייקים
    0
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    Deep In The Ass

הכל תלוי בבן אדם, אוטובוסים זה לא בעיה , 2-3 אוטובוסים זה מי יודע מה מרחק כזה גדול ,גם חברה שלי גרה ממני 2 אוטובוסים נסיעה , אבל אני מסתדר , קניתי חופשי חודשי והכל סבבה אני נוסע אליה מתי שבא לי , ואפילו ביום שבת כשאין אטובוסים אני הולך ברגל עד אליה 7 ק"מ ,אם מתמזל מזלי והאוטו בבית אני נוסע באוטו , שוב הכל תלוי בבן אדם , תלוי איזה בן אדם הוא עד כמה ישקיע , וכסף תאמיני לי שזה בכלל לא בעיה , כי אם הוא גבר אמיתי הוא ישלם בכל מקום בכל שעה, אני יותר משנה עם חברה שלי ועד היום לא נתתי לה לשלם אפילו על מסטיק, ולא משנה להן הלכנו ,מסעדות ,שופינג,סרט הכל אני שילמתי , כך שהכל תלוי בו
    ואם זה הבעיות שיש לך , אז החיים שלך טובים , אין לך מה לדאוג הכל שטויות , הכל יסתדר , אני בטוח שהוא לא איזה עצלן גדול , שאם תגידי לו בוא אלי הביתה , הוא יגיד לך אין לי כוח אני רוצה להיות בבית.
    כך שאת יכולה לזרום איתו מבלי לחשוב אפילו , במיוחד אם את אומרת שהוא מיוחד והוא מוצא חן בעינייך , אל תפספסי הזדמנות , תזרמי איתו הכל יסתדר , אם אתם תאהבו אחד את השני שום דבר לא יפריע לכם
    מקווה שעזרתי .
    בהצלחה
    נערך לאחרונה על ידי Moron; 26-04-2010 בשעה 17:19.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    אני ממש מצטער שאני שובר פה את ההנהלה אבל WTF?!
    בחיי שזאת הפעם הראשונה בכל 23 שנות חיי שאני שומע על מצב הופכי כזה..
    בדרך כלל הבעיה הזאת נוצרת אצל בחורים ולא אצל בחורות (לא בקטע של רוצה סקס) בכל מקרה ניראה לי שהבעיה שלך מורכבת מחוסר רצון להתמסר עד הרגע המכריע (דבר שמוביל את הבחור להתקררות) ועד שאת נסגרת הוא כבר לא באותה נקודה שהוא היה בה קודם והיחסים נכנסים למצב השהייה (הסטיאוציה שאתם אוהבים לקרוא לה ידידות) ככה בכל קשר שאת יוצרת מלבד כמובן היוצאי דופן = קריא הסקסומניאק, שכמובן נכנסים איתך למערכת קשרים רק כדי לראות את הצבע של התחתונים שלך (אחוזון זניח אני מניח ותקני אותי אם טעיתי)..
    בכל מקרה עיצה שלי אליך, בפעם הבאה שאת נכנסת למערכת כזאת תני לרוח דרור אל תחשבי מה יהיה אם פשוט זרמי עם היום ותראי שהמצב משתפר..

בנוגע לקטע של המרחק, תמיד יותר קל למצוא קרוב לבית ונוח (תזכרי שלא משנה איזה קשר תצרי בגיל הזה הוא לא נצחי אז תשדלי להינות ממנו כמה שאת יכולה ואל תתבאסי על כמה שקלים שהלכו על אוטובוס )
    ה"בעיה" הזאת יותר נפוצה ממה שאתה חושב. חח
    אני אישית עושה תקטע הזה לבחורות שאין לי משיכה פיזית כלפיהן, אני פשוט מעיף אותן לFriend Zone והן לא יוצאות משם..ואני הולך על החברות שלהן שהן מכירות לי. ואני מכיר עוד מספר אנשים שעושים את אותו הדבר.

לפותחת הנושא, יש לי הרגשה שעושים לך את אותו הדבר..לאדע אם במכוון או לא, אבל תקראי לזה תחושת בטן. חח
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 27-04-2010 בשעה 16:02.

תמצאי מישוה קרוב ..לא כולם זבל כמו שאתה חשובת .

בכל מקרה אם כן תסכימו אז אני יחזה לך את העתיד : תסיכמו הלכ יהיה ורוד ..בדיוק חודש או חדושיים אני מביא לכם עד שהמרחק יפריד בינכם עשי את השיקול לבד...

משתמש מתחיל האוואטר של iMpRazZa
    שם פרטי
    -יונת
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יסלאם יסלאם איזה חומוס יעולם..

מי רוצה להשיג בנים?!
    חובה בנות שמקסיות
    iMpRazZa

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:53.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,545 | הודעות: 8,174,132 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect