סעמק מה נהיה ממכם בא לכם לעצבן עוד יותר את הקהילה הזאת,כל הזמן נפתח לי pop up עם פרסומת מטומטמת מספיק אני סובל את הפרסומות המעפנות האלו למעלה ובצדדים עכשיו גם כל שניה נפתח לי משהו ואל תגידו שזה לא קורה הרבה זה קורה כל הזמן איזה עצבים!!!
סעמק מה נהיה ממכם בא לכם לעצבן עוד יותר את הקהילה הזאת,כל הזמן נפתח לי pop up עם פרסומת מטומטמת מספיק אני סובל את הפרסומות המעפנות האלו למעלה ובצדדים עכשיו גם כל שניה נפתח לי משהו ואל תגידו שזה לא קורה הרבה זה קורה כל הזמן איזה עצבים!!!
[CENTER]
|
|
תורידו אתם את הפרסומות מה כל אחד בפורום צריך להוריד את זה בשביל לא לסבול?? אומר לכם שזה מעצבן וכחבר ותיק בפורום יש לי זכות להביע את דעתי ולפחות תשקלו אותה ואל תנעלו את האשכול הזה כמו תמיד תשאירו אותו פתוח לבנתיים...
ועוד משהו דאגו שכל המנהלים או המפקחים יפסיקו להספים לי את הדואר גולשים עם אתגרים וכל מיני שטויות כאלו....
נערך לאחרונה על ידי Aviv2222; 27-04-2010 בשעה 13:43.
[CENTER]
שתוק מלעון!
הנה תשובה רשמית:
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=593213
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אורי יזבל שתוק ותחזור לעבודה...
וכתגובה רשמית: אור תעשה לי טובה מרוב הפרסומות שיש לכם פה אתם מכסים את עלות השרת+עושים רווח יפה מאוד כל חודש אז מבקשים ממך משהו ואני רואה שעוד אחד ביקש פה קשה לך להוריד את זה?
[CENTER]