חזרתי מהצו ראשון וואלה הלך סבבה
בקיצור הרופא אמר לי שאני פרופיל 97 אבל עם סעיף של פלופטוס משו כזה יענו שכף הרגל ישר יותר מדי או משהו כזה.. למי שמבין בזה.. זה משפיע על משהו? אמרו לי שאני לא אהיה קרבי בגלל זה..
ד"א השאיפה שלי זה טייס..
חזרתי מהצו ראשון וואלה הלך סבבה
בקיצור הרופא אמר לי שאני פרופיל 97 אבל עם סעיף של פלופטוס משו כזה יענו שכף הרגל ישר יותר מדי או משהו כזה.. למי שמבין בזה.. זה משפיע על משהו? אמרו לי שאני לא אהיה קרבי בגלל זה..
ד"א השאיפה שלי זה טייס..
|
|
שטויות במיץ, זה לא אומר כלום, אולי חוץ מזה שאתה יכול להזמין מדרסים על חשבון הצבא כשתתגייס, יהיה לך יותר נוח ללכת.
סבבה תודה דרור (:
בואנה אתה לא מבין אחי בראיון אישי היא התחילה לדבר איתי על הסרט שהיא הלכה ביום שישי התחלנו לזרום לשיחה חחחחחח בקושי שאלה שאלות ועשיתי כמו שאמרת לי עם ה6 חברים טובים ב2 ממש ממש טובים..
אם אמרו לך שלא תיהיה קרבי בגלל פלטפוס אז יש לך כנראה 72 ולא 97.
במידה ויש לך 97 והסעיף יחידי שלך יהיה פלטפוס אין מניעה רפואית לטייס
סבבה תודה! אמרו לי שיש לי 97 עם סעיף פלטפוס
פלטפוס פוסל טיס
1. אסטמה פעילה
2. בעית שמיעה הקלה ביותר
3. פזילה (כולל סמויה)
4. עיוורון צבעים
5. מספר במשקפיים מעל 1.75 (משתנה בהתאם לאם יש/אין צילינדר ותלוי גם במספר הצילינדר)
6. בעיות אורטופדיות - עקמת מעל זוית מסויימת, קילה, פלטפוס מדרגת חומרה מסויימת וכו'
7. מיגרנות קשות
פלטפוס מדרגה קשה מוריד פרופיל, פלטפוס בסעיף קל הוא לא פוסל.
אמרו לי שיש לי פרופיל 97 עם סעיף פלטפוס. ניראלי שיש לי דרגה קלה, תשמעו אני תכלס פעם ראשונה שמעתי שיש לי אני לא משתמש במדרסים ואני מתאמן הרבה אני רץ פעמיים בשבוע 5 ק''מ, הולך מלא מלא אני לא שמן או משהו בקיצור כזה דבר לא אמור לפסול לי אני מקווה כי זה ממש זניח אצלי..