מגן חיפה ינותח בשבוע הבא. שחקן: "בושה מה שעושים למאמן". גורם במועדון: "צריך לקזז גם שערים". ב-16:00 ב-ONE TV LIVE: משחק ידידות בחדרה.
מגן מכבי חיפה, אייל משומר, גמר את העונה כשנותרו שלושה מחזורים עד הסיום. המגן שוחח הבוקר (רביעי) עם המאמן, אלישע לוי, ובהחלטה משותפת עם הצוות המקצועי התקבלה החלטה שהוא יעבור ניתוח בשבוע הבא.
משומר סובל כבר תקופה לא קצרה מקרע במינסקוס ולמרות הקרע, הסכים להמשיך ולשחק. הוא החל הבוקר להתאמן ואחרי מספר דקות נטש את האימון.
בשבוע שקדם למשחק העונה, משומר המשיך להתלונן על כאבים, אבל בגלל מחסור באלטרנטיבה בעמדת המגן (עותמן היה מושעה) החליט משומר לעמוד לרשותו של אלישע. במשחק עצמו ניכר היה בשלב מסויים שמשומר קורס תחת הפציעה ואינו מצליח לתפקד. בחיפה העריכו מאד את ההחלטה של משומר לעלות ולשחק.
קרדיט ל One
![]()







ציטוט ההודעה

