אחרי Thunderst0rmו- Turbosn0w2, הקבוצות הנחמדות שהבטיחו פריצות לגרסא האחרונה של ה- iPhone OS, 3.1.3 שכמובן היתה פברוק אחד גדול, יתכן וישנה תקווה לכל אלו ששדרגו בטעות\קיבלו מכשיר חדש עם 3.1.3.
ע"פי השמועות הרצות ברשת, geohot, המזוהה עם תוכנת הפריצה שלו blackra1n עובד כרגע על פרוייקט חדש, משהו שנקרא Limera1n שכביכול זו הפריצה החדשה ל3.1.3. אך אין להסיק מסקנות, יכול מאוד להיות שמדובר בשחרור פומבי של הפריצה שלו לאייפד החדש או בכלל פרוייקט עתידי לפריצה לOS 4 המתקרבת.
השמועות צצו על סמך דומיין שרכש George Hotz (geohot) בדיוק ביום שפירסם בבלוג שלו תמונה של האייפד הפרוץ שלו, בכתובת limera1n.com. הטיפה השחורה אגב, הפכה לירוקה.
התקווה, אגב, נובעת מפוסט בבלוג של בחור בשם posixninja שהבטיח פריצה ל3.1.3 עד סוף החודש (אפריל) וציטוט "Also, today I mentioned on my twitter that I can almost guarantee an exploit for 3.1.3/3.2 (all devices, and all models!) before the end of the month. I would strongly advise everyone to keep a close eye on Geohot's blog for updates in the near future. And if you haven't already, PLEASE backup your SHSHs with either firmware umbrella or using Saurik method."
תרגום למי שלא הבין:
"כמו כן, היום הזכרתי בטוויטר שאני יכול כמעט להבטיח פירצה ל3.1.3\3.2 (כל הדגמים) עד סוף החודש. אני ממליץ בחום לכולם לשים עין על הבלוג של GeoHot לעדכונים בעתיד הקרוב. ואם עדיין לא גיביתם, אז אנא גבו את הSHSH שלכם עם umbrella או בשיטה של Saurik".
אז נקווה רק לטוב!




ציטוט ההודעה
