יצאתי לבד היה לי סידורים בתחנה מרכזית מהבית עד לאוטובוס החלטתי לגשת לכל מי שאני רואה ולשאול מה השעה(עם שעון גדול על היד)..קצת סמול טוק ושאלות כל מיני אנשים(לא היה מטרה כלשהי באופק,אפילו החמאתי לאיזה אחת בת 50 סתם שתהיה שמחה ואחרי זה בעלה בא לתחנת אוטובוס
)הסתובבתי קצת בתחנה..לא היה לי קשר עין עם אף אחת...ולא ניגשתי לאף אחת היה לי פחד כזה וחוסר ביטחון,יצא לי פה ושם לדבר ולשאול בנות אבל לא הגעתי אפילו לשלב של הפתיחה עם אף אחת(פחדן רציני
)
טוב באוטובוס חזרה(האמת שהייתי עצבני בגלל משהו כבר לא הייתי במוד טוב)
ישבתי אחרון ובספסל מלפניי ישבה מישהי עם אוזניות אמרתי ננסה לפת וח(7.5 בערך)איך שנגעתי לה בכתף וניסיתי לדבר איתה היא קפצה כמו חולת סכיזופרניה חחח נקרעתי לה בפניםוביקשתי אח"כ סליחה בחיוך.. אז שאלתי אותה מה השעה בשביל לכוון בפלאפון היא ענתה אמרתי תודה וזהו,אם הייתי מקבל איזה IOI הייתי ממשיך לא היה אז לא המשכתי..זה היה גרוע וראיתי שאין סיכוי לפתוח איתה היא הייתה במוד כזה לא לדבר עם אף אחד..קיצור זהו לא היה כלום
מה להבא-מחר איך להתגבר?
שלב אחד של לתקשר עם הסביבה בביטחון עברתי..יותר מזה נעצרתי..
חיפשתי לפתוח מצב קל עם מישהי לבד במצב סטטי או אחת שתתן IOI מהתחלה..לא היה לי את האומץ של לעצור מישהי או קבוצה באמצע הרחוב ולפתוח..
עכשיו מה אני עושה עם הפחד של לגשת למישהי ולפתוח איתה?
אני בטבעי בווייב נמוך..מן סטלן טבעי ועייף כזה איך אני מגיע למצב שאני פונה למישהי במרץ ותופס את התשומת לב שלה ולא ב"עדינות" ואובר רצינות?
תודה לכל התותחים שיעזרו (:

)..קצת סמול טוק ושאלות כל מיני אנשים(לא היה מטרה כלשהי באופק,אפילו החמאתי לאיזה אחת בת 50 סתם שתהיה שמחה ואחרי זה בעלה בא לתחנת אוטובוס
)הסתובבתי קצת בתחנה..לא היה לי קשר עין עם אף אחת...ולא ניגשתי לאף אחת היה לי פחד כזה וחוסר ביטחון,יצא לי פה ושם לדבר ולשאול בנות אבל לא הגעתי אפילו לשלב של הפתיחה עם אף אחת(פחדן רציני
)
)
ציטוט ההודעה
]