קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. כמה שאלות בקשר לפיפא 2006
    על ידי nadavos בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 02-10-2005, 17:22
  2. כמה שאלות בקשר לפיפא 2006
    על ידי nadavos בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 13:47
  3. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 22-09-2005, 20:27
  4. שאלות בקשר לסורס
    על ידי La Bamba בפורום Counter Strike
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 01:31
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

שאלות בקשר לחיטוב ..

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל שאלות בקשר לחיטוב ..

אני עכשיו עושה גם דיאטה וגם מתאמן במכון כושר.. אני עכשיו רוצה להתחיל להתאמן בבית .. ויש לי כמה שאלות..
    בקשר לבטן .. אני עושה כמה שיותר חזרות ו4 סטים או שאני יכול יותר ?
    וגם אם אני עושה עם משקולת אז זה יותר טוב או שזה לא יילך טוב לדיאטה כאילו שהשומן יהפוך לשריר ולא יישרף ? ..
    שאלה כללית כזאת .. זה שאני עושה דיאטה זה אומר 15 חזרות לא פחות כדי שהשומן יישרף ולא יהפוך לשריר(מש'ו כזה) .. אז השאלה שלי היא כזאת כאילו אני יכול כמה משקל שאני רוצה העיקר 15 חזרות ?
    עוד מש'ו אני רוצה תוצאות מיידיות כאילו לחופש אין מצב כזה נכון ? כאילו אני מתאמן כבר 3 חודשים אבל חיפפתי חבל על הזמן ..
    ובקשר לאירובי אני עושה כמה שיותר ? ומה יש עוד חוץ מריצה והליכה שיעזור להרזייה (מתאמן בבית)?

ודרך אגב קראתי את המדריך המלא לחיטוב לא מצאית כלום .. תודה רבה לכם . .

2. קישורים ממומנים

משתמש שפיץ
    שם פרטי
    רון
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    על ראש הזין בוערת הכיפה

תיקרא קצת בלינקייה:

1. נתחיל בראש ובראשונה מהדבר האהוב עלי - כפיפות בטן ושכיבות שמיכה וכל הקשור בכך , טוב את האמת לא יודע מאיפה להתחיל כי הטעות הזו כל כך נפוצה , גם מתח נכלל פה ברשימה ד"א ..
    ובכן כל מי שעושה את התרגילים הללו ורוצה לפתח מסת שריר , ובעצם להגדיל את נפח תאי השריר ובעצם בשפת רחוב ("להתנפח , ולבנות גופה" ) , עושה טעות ומבזבז זמן יקר , לרוב אנשים עושים 30-50-200 חזרות , ועולים כל פעם בהדרגה , מה שאנשים לא מבינים שהם עובדים על סיבולת , אנשים לא מבינים את ההבדלים וזה חבל... , אז ההבדלים הם כאלו :

1-5 חזרות - כוח מתפרץ
    6-15 חזרות - העלאה במסת השריר , הגדלת תא השריר (נפח)
    16-25 חזרות - סיבולת שריר , מתבסס על מזוכיזם טהור של אנשים , עד כמה רחוק השריר שלך יוכל לאנוס את עצמו , פה בעצם אין שום העלאה במסת השריר , יש פה סה"כ סיבולת פשוט כפירוש המילה , עד כמה כאב תוכל לחוש מבלי להפסיק , עד כמה תוכל לדוגמא לקחת גלגל וללכת איתו למרחק ארוך יותר , בניגוד למסת שריר עד כמה כבד תצליח להרים את הגלגל לטווח חזרות מסויים
    ~30+ חזרות ---> פעילות אירובית , לב ריאה עם אספקט של סיבולת , תלוי בקצב החזרות , אפשר כתחליף לאירובי עם זמני מנוחה יחסית קצרים בהנחה שהחזרות הינן מהירות או סיבולת במצב של כפיפות בטן או שכיבות שמיכה ..

אז בעצם כאשר אתם עושים 15+ חזרות , אתם מפקששים את המטרה ומפספסים אותה , אין לכך שום יעול , אתם אומנם תשרפו יותר קלוריות כי אתם עוסקים בפעילות גופנית , אבל זו לא המטרה שלכם שם.
    לאנשים שמכורים ל200-500 -1000 כפיפות בטן ביום , חדלו , לא יעיל בעליל , לא יוריד שומן , לא ינפח לכם את הקוביות , ולא יבליט אותם , אתם סתם אונסים את עצמכם , לפעמים לומר את האמת אני אומר לאנשים שימשיכו לעשות את זה, כי זה הדבר היחידי שהם עושים ביום , אז עדיף את זה מאשר בכלל לא...
    אז קודם כל מבחינת הבלטת הקוביות בבטן , שומן יורד גנטית מכלל המקומות בגוף, ז"א שרק הגנים שהורישו לכם יחליטו מאיפה תורידו את השומן ראשון בין אם זה מהתחת או מהחזה או מהבטן , כל עוד יש מאזן קלורי שלילי זה ירד , ואם תאמנו בטן זה לא אומר שתגידו לגוף להתרכז באותו המקום , כי הגוף איך נאמר את זה יפה , "לא שם עליכם" .
    אז הבלטת הקוביות בבטן , או בעצם שיראו אותם , צריך לרדת לאחוזי שומן נמוכים בעליל , מתחת ל10% שומן , או לחילופין להיות בעלי מסת שריר גבוהה בבטן ובד"כ זה בא בכלל הגוף , תראו המון אנשים על 12-15% שומן עם קוביות מובלטות כמו כאלו שעל 8% ואין להם כלום , זה הכל פרמטר של % שומן נמוך , ומסת שריר במקום הנתון , זה לא בהכרח מדובר על הבטן אלא על כל מקום בגוף.
    אז בטן עושים 6-15 חזרות כדי לעלות במסת השריר , אישית אני עושה 12 , ועושים 3 סטים , כמו כל שריר רגיל , הוא לא מיוחד , בהפרשים של כמה ימים מאימון לאימון כי גם לבטן מגיעה מנוחה , היא לא שונה ולא משונה , זה שהיא בד"כ גודלת יותר לאט, זה אין מה לעשות הכל תלוי שוב ב-גנטיקה. אם קל לכם בבטן , תוסיפו התנגדות של משקל , אישית אני עושה שיפוע של 45 מעלות לוקח משקולות של 20 ק"ג (אם היה יותר הייתי עושה יותר , צריך באמת לחשוב על משהו שיהיה אפשר להעמיס יותר משקל) מאחורי הראש ועולה ככה ל12 חזרות 3 סטים , אני עושה 3 פעמים בשבוע ...
    !מישתמש שפיץ!

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

קראתי את זה אבל לדיאטה זה שאני רוצה גם להוריד במשקל וגם שרירים .. אז מה אני עושה ?

משתמש באטרף האוואטר של Aviv.E
    שם פרטי
    Aviv
    לייקים
    82
    נקודות
    1,012
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ברוך ה' צורי המלמד ידיי לקרב , אצבעותיי למלחמה"

תקרא את המדריך השלם ל-חיטוב הגוף.
    אם לא תבין משהו תפנה אליי

תוכנית אימונים - לחיטוב הגוף
    נערך לאחרונה על ידי Aviv.E; 29-04-2010 בשעה 16:40.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:52.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,918 | הודעות: 8,199,511 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect