הורדתי תמשחק והתקנתי והכל היה טוב ואז ניסיתי להיכנס דרך הגיים לאנצ'ר,עשיתי סטארט גיים ואז החלון נסגר ושוב נפתח אחרי שניה..מה לעשות זה ממש ממש ממש דחוף!!!!!
הורדתי תמשחק והתקנתי והכל היה טוב ואז ניסיתי להיכנס דרך הגיים לאנצ'ר,עשיתי סטארט גיים ואז החלון נסגר ושוב נפתח אחרי שניה..מה לעשות זה ממש ממש ממש דחוף!!!!!
|
|
תנסה להתקין מחדש.
PAC 11ATT בפחות ב200~250M מהמחיר המקורי אבל אחרי זה הוא ניסה להיתחקם איתי הוא זרק כל הזמן את הPAC ולקח בסוף חבר שלי נתן לו D/C ויצאתי מורח ב700~1B מכל הסיפור
כבר שלושה ימים שאני מנסה להתקין מחדש ולא עובד יש אולי עוד רעיונות?
תוריד מחדש את המשחק ותתקין לא באותו כונן.
תנסה את זה כי אין לי פשוט עוד אפשרויות
אהה וגיליתי עוד משהו...השם של הגיים לאנצ׳ר היה מייפל סטורי ומתי ששיניתי את השם חזרה לגיים לאנצ׳ר אז זה כתב לי מן הודעה כזאתי שצריך לבדוק את ההתקנה.
ואני לא יכול לבדוק בדיוק מה כתוב שם כי הבעיה זה אצל חבר שלי והוא לא בבית עכשיו..
תבדוק עם יש לך מספיק זיכרון יכול להיות שזה מתקין רק חלק מהקבצים .. , תבדוק גם עם יש לך את כול הקבצים , תנסה לעשות פרמוט למחשב.
יש לי מלא זיכרון אחי כמעט ולא מותקן כלום על המחשב יש לי עוד איזה לפחות 80גיגה...ופרמוט למחשב???
לא הגזמת..אני לא יודע לפרמט לבד אני יכול לבקש מהתכנאי שלי שיפרמט אבל הוא לוקח כסף..וחבל לשלם רק בשביל לשחק משחק חינמי,זאת דעתי לפחות.
תתקין מחדש.
במידה ועדיין לא עובד לא נותר לך אלא לעשות פירמוט.
צודק,לדעתי צריך לעשות פירמוט זה לא יהיה רק בשביל המייפל
זה יקל עלייך גם בשחקים אחרים המשחק יזוז יותר מהר לדעתי
תעשה פירמוט.
לא נראה לי שיעזור פרמוט זה עושה לי את זה ב2 המחשבים את אותה הבעיה...
אחי אני חושב שצריך הורדה אחרת או פאץ קיצר אם אתה מוצא משהו שיכול לעזור לי להוריד את המישחק תגיד
)לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
LokomotivKid
http://9gag.com/icecreamman?success=1
קישוריית המדריכים של Mslipknot