הטולברים עובדים אבל מה זה שווה שאתה נכנס ואין כלום.
תקישבו כולם היו באתר כי הם ידעו שזה היה היום בדוק זה כבר סוף חודש.
בחודש של מרץ נשארו דברים עד 16 דקות אחרי אז אל תפרשו עכשיו כולנו נשיג מה שנירצה גם אם זה מחיר של זמן.
הטולברים עובדים אבל מה זה שווה שאתה נכנס ואין כלום.
תקישבו כולם היו באתר כי הם ידעו שזה היה היום בדוק זה כבר סוף חודש.
בחודש של מרץ נשארו דברים עד 16 דקות אחרי אז אל תפרשו עכשיו כולנו נשיג מה שנירצה גם אם זה מחיר של זמן.
|
|
אני מעריץ את התקווה שלך.
פשוט כל ריסטוק שובר לי את התקוות על האתר הזה.
נו באמת. אף אחד לא יפרוש מלוקרז... כולם אומרים אני פורש אני פורש אבל עדיין נכנסים כל יום לאתר ומשיגים נק' ואז מתאכזבים בריסטוק.
בגלל זה צריך פשוט להתעלם מהריסטוקים (כמוני) ולחסוך לחנות נקודות,ככה לא מתעצבנים ולא צריך לחכות עד מאוחר בלילה...
קונה קוד לשיתוף ולייק בפייסבוק
אני הזמנתי לחבר את המדבקה ל אייפון,תקשיבו לא היה צריך לעשות קוד בסוף זה הזמין לי לבסוף.
פשוט גועל נפש..
נכנסתי לשם בדיוק איך שזה התחיל,הכל היה חלק.. נכנסתי לאלקטרוניקה היה שם רק את האייפוד של 64 גיגה וזהו..
לחצתי קיבלתי שגיאה של האתר.. מחקתי עוגיות וכו', נכנסתי מהר חשבתי אולי אני אזמין איזו חולצה אוזניות כי זה מה שהיה שם.. מילאתי פרטים ואז היה רשום שזה נגמר, אחרי איזה 5 דק' של עומס בקושי נכנסתי ראיתי שוב את החולצה והאוזניות שרציתי להזמין מקודם, נכנסתי וזה היה ואז הביא לי שגיאה שוב פעם ..
ראיתי תגובות בפורום בחו"ל - אותן תגובות כמו "נכנסתי בדיוק בזמן ולא היה כלום" "נכנסתי לא היה כלום והיה רק תאוזניות וכמה חולצות"
אני מאוכזב..