עדיין לא דיברו פה על שילובים,שזו דרך לשלב כמה כלים למשיכה ,ביחד,ובכך להגדיל את חוזקם ברבה ממה שהם שווים לבד.

למשל אם נדבר על HOOP AND HOOK (בחורה אומרת לך תקנה לה משקה,ואתה אומר לה "את תקני לנו את הסיבוב הזה,אני יקנה את הסיבוב הבא" היא נונת לך משימה ואתה לא מבצע אותה,אלא מחזיר לה במשימה שונה) ועל קרוב רחוק (אתה אומר לה שלעולם לא תוכלו להיות ביחד...ואחר כך שיש לה טעם טוב בבגדים,זה בעצם PUSH AND PULL זה כמו קרוב רחוק ) ביחד,איך נשתמש בהם,אבל לא כמו בדוגמאות כיחידים,אלא לשלב בניהם ?

צריך לנסות לדבר עם כמה ידידות ולעשות את זה כי בהחלה זה נורא מסובך וקשה להשתמש בזה במציאות אבל עם הזמן לומדים.
הנה דוגמא לשילוב בין HOOP HOOK לבין PUSH PULL :

בחורה: "תקנה לי משקה" HOOP ,היא נתנה לך משימה קטנה
אתה : "אני יודע שאת יפה (PULL ,נתתי לה מחמאה) אבל מה מייחד אותך משאר הבחורות היפות שמגיע דווקא לך משקה (PUSH ,הורדתי לה את הביטחון באמצעות הנג) ,תוכיחי לי שאת שווה את זה (HOOK ,נתתי לה משימה בחזרה). "

זאת סתם דוגמא כדי שתבינו,אל תשתמשו בה כי זה ייראה רובוטי שאתם משננים מצבים וככה מתמודדים איתם,וגם אם כולנו נשןן את זה ונעשה על 5 בחורות ביום,בסופו של דבר כולן יכירו את זה ממש כמו "את יודעת שיש לך משהו עצוב בעיניים" ,חבל

בקיצור בהצלחה בטח צאו להתאמן !