קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מדריך]:איך להפוך את המקשים של הנוקיה לצבעונים, שוו
    על ידי 0neill b0y בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 14-03-2007, 17:59
  2. מדריך לפריצת ADSL ולבטל הגבלת מהירות!!!
    על ידי orel_inbrom2 בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 30-11-2006, 15:44
  3. [מדריך] פתיחת דלת האינטרקום בלי מפתח ובלי אף אחד שיפתח !
    על ידי אוריה בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 36
    הודעה אחרונה: 29-10-2006, 13:39
  4. מדריך לטיל מים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 08-10-2006, 23:48
  5. מדריך: קיצור דרך לכבות תמחשב
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 16-09-2006, 14:33
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

[מדריך] Dagannoth Camping

משתמש ותיק האוואטר של Funy
    שם פרטי
    איציק
    לייקים
    10
    נקודות
    119
    משפט מחץ
    לא איציק , אי'זו

ברירת מחדל [מדריך] Dagannoth Camping

במדריך הזה אני אנסה לתת לכם שיטות להישאר זמן רב ככל האפשר במקום עם מפלצות ה Dagannoth. אני מתכוון כמובן ליצורים ברמות 74 ו-92, ולא למה שמכונה Dagannoth Kings.
    קודם כל, זה המדריך הראשון שלי, ובלי ספק עשיתי כמה טעויות, בבקשה לשלוח לי בפרטי תיקונים או להגיב פה, ואני אנסה לתקן במהירות האפשרית. זכרו: זהו מדריך לממברים (Members, P2P).
    אחרי כתיבת המדריך ראיתי שחסר לי באנר לכותרת. מי שייצור אחד כזה בשבילי יקבל קרדיט.
    שנתחיל?
    1. יתרונות וחסרונות
    לכל מקום אימונים על פני RuneScape יש יתרונות וחסרונות משלו, ואתם בוודאי רוצים לדעת למה כדאי לכם להשקיע זמן פה. אני אישית מאוד אוהב את המקום הזה כי הוא כמעט תמיד ריק, נותן XP בכמויות מאסיביות וגם ה Loot ראוי לציון.
    1.1 יתרונות

הסיבות שבחרתי להתאמן כאן הן:
    • הרבה חיים - מה שמאפשר הרבה XP.
    • מעט הגנה - שנותנת לכם להרוג מהר.
    • Drops טובים מאוד - הדרופים המרכזיים הם זרעים של Herbs והם Stackable - אפשר לצבור הרבה בתוך מקום אחד בתיק.
    • אפשרות להציב תותח (Dwarf multicannon) - מה שיאפשר להרוג אותם מהר מאוד, ונותן כמויות נדיבות של Range XP.
    • דרישות נמוכות - בגלל ההתקפה והכוח הנמוכים יחסית של ה Dagannoth.
    • Camping דורש אמצעים זולים יחסית, וליד הדרופים המעולים לא תרגישו בחיסרון של כמה אלפי GP.
    • ה Dagannoth אגריסיביים - ולכן תוכלו להיות AFK לכמה דקות.
    2.1 חסרונות

מה שאולי ידאיג אתכם מעט:
    • המקום הוא Multi zone - לכן יש אפשרות למות אם לא מקדישים תשומת לב למשחק.
    • ניתן לקבל Dagannoth כמשימת slayer - מה שמושך לכאן כמה אנשים שיחטפו לכם Kills ו Drops.
    • הדרישות הנמוכות - מאפשרות גישה להרבה אנשים (שלמזלנו, מעדיפים דרקונים ירוקים).
    • אין בנק קרוב - הבנק הקרוב ביותר נמצא באי Neitiznot, שדורש התחלה של המשימה The Fremennik Isles. לפיכך הליכה לבנק תדרוש כמה דקות (ולכן אנחנו מנסים את שיטת ה Camping).
    • יש כמה צלילים חשובים שכדאי לשמוע (למשל, צליל של מכה שהורידה לשחקן שלכם חיים, או העדר צלילים - מה שמעיד על כך שה Dagannoth הפסיקו להיות אגריסיביים), ולכן לא מומלץ לשמוע מוסיקה.
    3.1 איך נתמודד עם החסרונות?

כמה כללי בטיחות המתיחסים לחסרונות לפי הסדר שלמעלה:
    • Multi - אנחנו נביא הרבה הגנה כדי לא להיפגע, וגם טלפורט של לחיצה אחת - Teletab או Ectophial, וגם Elf crystal אם יש לכם.
    • Dagannoth בתור משימת סלייר - רק כמה מאסטרים נותנים טאסק של Dagannoth, וראו יתרון: אם יש לכם טאסק כזה, תוכלו להביא Black mask או Slayer helm.
    • הדרישות אמנם נמוכות, אבל ההמלצות גבוהות - ורמות נמוכות לא ישרדו כאן לזמן ממושך שיפריע לנו להתאמן.
    • אין בנק - אנחנו לא צריכים בנק! אנחנו מביאים אמצעים שיעזרו לנו להישאר כאן לזמן ממושך.
    • הצלילים: אפשר בזמן שאתם מתאמנים לקרוא משהו, או לעשות משהו שלא יסיח את דעתכם מהצלילים.
    אחרי שפתרנו את בעיית החסרונות, נוכל לעבור לשלב הבא: דרישות והמלצות.

2. דרישות והמלצות
    המקום שלנו כולל כמה מפלצות בין השאר [IMG]http://images.***.co.il/smilies2/wink_5.gif[/IMG], ולפיכך לא כולם יכולים לבוא לכאן. מי כן יכול?

1.2 דרישות
    • סיום המשימה Horror from the deep - אני מאמין שיש מדריך לזה בלינקיה.
    • 60 הגנה - רק אם אתם רוצים להרוג יותר מ-2 Dagannoth בכל טריפ.
    • 60 התקפה - כדי להשתמש בנשקי ה Dragon החזקים.
    • 60 כוח - שוב, רק אם אתם מתכוונים להרוג יותר מ-2 לטריפ.
    • 700 חיים - כדי לאפשר קצת AFK בלי למות.
    • 49 תפילה - כדי להשתמש בתפילת ה Redemption שתרפא אתכם אם החיים שלכם נופלים למתחת ל-10% מהמקסימום. אם חזרתם ואתם רואים שאתם על סף מוות - רפלקסים מהירים כדי להדליק את התפילה יוכלו להציל אתכם בזמן שאתם אוכלים או משתגרים.
    • Rune Armour לכל הפחות.
    2.2 המלצות
    • בנק שמאפשר לכם לקנות כמה חפצים יקרים (תזכרו, לא חובה).
    • 80 הגנה - כדי להבטיח לכם כמה דקות של AFK.
    • 75 התקפה - אפשר יותר, אבל ברמה 75 סיימתם את כל האפשרויות.
    • 80 כוח - כדי להרוג במהירות, כלומר להשתמש בפחות אוכל, כלומר להישאר יותר זמן ולהרוויח יותר כסף.
    • 800 חיים - כמו ההגנה, זאת כדי להבטיח לכם כמה דקות של AFK.
    • Barrows/Bandos Armour - הגנה מאקסימלית.
    הערה: אין כאן המלצה לרמה בתפילה - משום שאתם לא הולכים להשתמש בתפילה (כי מתישהו הולכת להיגמר לכם התפילה, וגם משום שה Dagannoth תוקפים גם ב Melee וגם ב Ranged). לעומת זאת, כשאין לי יותר מאגר חיים (Bunyip, B2P, Food) אני מפעיל את תפילת ה-5% הגנה כדי להגן על עצמי במינימום נקודות תפילה.
    3. Dagannoths - דע את האויב וגם: איך להגיע לשם
    המידע הבא מוגש לכם באדיבות האתר www,RuneHQ.com נכון לתאריך 5.4.10 שמצוין גם ברשימת הקרדיטים:

וגם:

ה-Dagannoth מצויים ב Lighthouse, צפונית ל Barbarian Assault ומערבית ל Relleka. הנה מפה:

המקרא:

אדום - הדרך מ Barbarian Assault minigame שניתן להגיע אליו במהירות בעזרת Games Necklace.
    ירוק - הדרך מהבית שלכם ב Relleka (תצטרכו להעביר את הבית לשם), שתוכלו להגיע אליו במהירות בעזרת Teleport to house.
    סגול - הדרך מ Camelot, שניתן להגיע אליה במהירות דרך Camelot Teleport.
    תכלת - הדרך מהאי Neitiznot או Jatizso ששם נמצא הבנק הקרוב ביותר.

לאחר שהגעתם למגדלור (Lighthouse), היכנסו אליו, רדו בסולם ועברו בדלת הימנית (כשהפנים לכיוון הדלתות). הדלת השמאלית נועדה ליציאה. לאחר מכן, שתו שיקויים (אם הבאתם), רדו בסולם ותתחילו להרוג.

5. אמצעי Camping

אם התייאשתם מאוכל שנגמר במהירות ומצריך ריצה לבנק, יש לכם כמה תחליפים:
    • Guthan's set: עולה, נכון ל 5.4.10, בין 5.4M ל-6M. רובכם תוכלו להרשות לעצמכם את זה. האפקט של הסט הוא, שהוא מעלה לכם חיים בכמות השווה לכמה שהורדתם, במכות רנדומליות (כלומר, אי אפשר לצפות מתי הוא ירפא אתכם. לכן מומלץ להתחיל לנסות לרפא את עצמכם כשיש לכם בערך 60-70% מהחיים שלכם). דרישות: 70 Def 70 Att.
    • Saradomin godsword: נכון ל 5.4.10, עולה בין 65.2M ל-72.1M. מעטים יוכלו להרשות לעצמם את זה, ומניסיון של טריפ אחד אני לא ממליץ להביא את זה אם יש לכם Bunyip. דרישות: 75 Att.
    • Bunyip - נכון ל-5.4.10, Pouch אחד עולה בין 1,841 ל- 2,035. אני אישית לא ממליץ להביא Scroll, משום שרוב הדגים הלא מבושלים הם לרמות נמוכות מאוד ולא ירפאו אתכם מספיק כדי להצדיק גזילת מקום בתיק שלכם. דרישות: Wolf's whistle quest, 68 Summoning.
    • Bones to Peaches - הקסם הזה יהפוך את כל העצמות בתיק שלכם (אם אלה 2 או 28 עצמות) ל...נחשו...Peaches (אפרסקים). כל אפרסק ימלא 80 חיים לכשיאכל. כדי להטיל את לחש הקסם הזה תצטרכו לקנות אותו מה-Mage Training Arena, אבל אם אתם מעדיפים שלא לקנות אותו, תוכלו להשתמש ב Tabs שעולים (נכון ל-5.4.10) בין 1,397-1,545. דרישות: קניית הקסם מ-MTA ורמה 60 בקסם (ניתן לעקוף זאת בעזרת ה Tabs).
    • Excalibur - הפרס ממשימת ה Merlin's crystal. כשתפעילו את ה Special attack, יתווסף לרמת ההגנה שלכם עוד 10% ממנו (לדוגמא: רמה 80 בהגנה שמשתמש ב Spec יקבל 80:10=8 נקודות נוספות לרמת ההגנה שלו שתהפוך ל-80+8=88). דרישות: סיום משימת Merlin's crystal.
    • Enhanced excalibur - הפרס למי שסיים את כל ה Seer's village achievement diary. כשה Spec יופעל, הוא ירפא אתכם בכמה עשרות נקודות חיים ויוסיף לרמת ההגנה שלכם 14-20 רמות זמניות, לפי רמת ההגנה המקורית. דרישות: Seers' Village achievement diary completion.
    • (Fire, Moss, Ice) טיטאנים - ה-Scroll שלהם ירפא אתכם אם יש לכם מספיק Special move points להשתמש בו. פאוץ'+scroll עולים (לפי המחירים של 5.4.10): 3,951 gp במחיר מינימלי (Fire titan), ו-4,369 gp במחיר מקסימלי (Fire titan). דרישות: Wolf's whistle quest, 79 Summoning.
    • Unicorn stallion - ה scroll של חד הקרן ירפא אתכם כשתפעילו אותו. המחיר של פאוץ'+scroll לפי מחירי החמישה באפריל 2010: 3,097 gp (מחיר מינימום), ו-3,425 gp (מחיר מקסימום). דרישות: Wolf's whislte quest, 88 Summoning.
    • Void Spinner - גרסא של bunyip לרמות נמוכות ב Summoning: הוא מרפא אתכם ב-1 כל 15 שניות אם אני לא טועה (ראו מבוא). פאוץ' עולה, נכון ל-5.4.10, 15,897 gp (מחיר מינימום) או 17,571 gp (מחיר מקסימום). דרישות: Wolf's whistle quest, 34 Summoning.
    • Noted food method (להלן: NFM) - השיטה הקלאסית: אתם מביאים כמות של אוכל בצורת note וסכום כסף מסויים (כמה שיותר - עדיף.) כשנגמר לכם האוכל, אתם עולים לקומה השנייה של המגדלור ומוכרים 15-20 מהאוכל שלכם לבעל החנות. לאחר מכן אתם קונים את האוכל בחזרה, בצורה הרגילה והאכילה. שימו לב: אתם מפסידים כסף בתהליך הזה.
    ציוד, תיק, מדריך למוות וקרדיטים - בהודעה הבאה.

קרדיט לפורום אחר
    נערך לאחרונה על ידי Funy; 01-05-2010 בשעה 13:53.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של Funy
    שם פרטי
    איציק
    לייקים
    10
    נקודות
    119
    משפט מחץ
    לא איציק , אי'זו

. הציוד והתיק

הציוד שלכם הוא אלמנט חשוב ביותר כאן; הדבר תלוי גם במה אתם בוחרים לאמן. אני בדרך כלל מביא:

אני מאמן Strength.

הנה רשימת הציוד שלכם: (מודגש: הטוב ביותר, נטוי: מה שאני מביא, קו תחתון: אם אתם ב Slayer task).
    • Helmet: Black mask, Slayer helm, Helm of neitiznot, Rune full helm, Fremennik helm
    • Amulet: Glory (x), Fury, Power
    • Cape: Fire, Skill (t), Skillcape, Obsidian, Legends
    • Right hand: Dragon scimitar, Abyssal Whip, Saradomin sword, Balmung, Dragon longsword
    • Chest: Bandos Chestplate, Torag's platebody, Dharok's platebody, Dragon platebody, Rune platebody
    • Left hand: Dragonfire shield, Rune defender, Obsidian shield (Toktz-ket-xil), Granite shield, Rune kiteshield
    • Legs: Bandos Tassets, Torag's platelegs, Dharok's platelegs, Dragon platelegs, Rune platelegs
    • Gloves: Best RFD Gloves, Combat Bracelet, Regen bracelet
    • Boots: Dragon boots, Bandos boots, Fremennik sea boots, Rune boots
    • Ring: Slayer ring (x)*, Berserker ring, Ring of Wealth
    *הערה: אל תביאו גם Slayer ring וגם Combat bracelet. הוספתי אותם כדי שתוכלו לבדוק כמה נשארו לכם להרוג בטאסק, ואין צורך בשניהם.

התיק שלכם:
    • במקום אחד: הנשק שלכם ל Specs (אתם לא אמורים להתאמן עם הנשק הזה ולכן הוא בתיק).
    • ב-3 מקומות: טלפורט מהיר, אמצעי Camping ועוד אחד (לדוגמא: Excalibur+B2P).
    • ב-4 מקומות: ארבעה סוגי Charms (מה שנקרא שומרי מקום).
    • 10-15 מקומות: אוכל (או פאוצ'ים+שיקויי Summoning).
    • אפשרות ל-3 שיקויים.
    • את מה שנשאר (5 בלי שיקויים, 2 עם) אתם משאירים ריק בשביל הדרופים.
    7. מתתי!
    מצטער לשמוע.

קודם כל אל תיכנסו לפאניקה.

שנית, בזמן הטריפ, שאלו אנשים אחרים לרמת התפילה שלהם. אם היא מעל 70, תשתדלו להיות נחמדים אליהם (לא לגנוב קילים וכו'). כך, אם תמותו, יש סיכוי שהם יברכו את הקבר שלכם ותהיה לכם עוד שעה לבוא. אני נוהג להביא Prayer potion למי שבירך את הקבר שלי כדי שיוכל למלא את התפילה שלו. זה מחיר קטן תמורת החפצים שלכם.

שלישית, לפני הטריפ, ודאו שיש לכם בבנק:

או טלפורט לבית שלכם אם הוא ב Relleka, או Games necklace עם טלפורט, או Camelot teleport+Terrorbird+Scrolls. אם יש לכם אחד מאלה, לא צריכה להיות לכם בעיה לחזור ולקחת את החפצים שלכם.

8. Loots
    כאן נשים תמונות עם לוטים שלי, כשאני מנסה שיטות שונות. לדוגמא, הנה לוט של טריפ בשיטת Bunyip+Excalibur. חשוב לציין - גם אחרי שנגמרו לי ה bunyips, השגתי 3 Snapdragon seeds. כרגע אני עובד על טריפ של 10 B2P tabs כדי להשוות לוטים.

הנה לוט של 10 Bones to peaches tabs ו Excalibur ל-Specs. השתמשתי בציוד שהראיתי בחלק 6.

9. קרדיטים - Credits - תודות

לי, Ely490, על כתיבת המדריך.
    לאתר RuneHQ על המידע לגבי ה Dagannoth.
    לחשבון Robert E. Lee מאתר www.Zybez.net, שהמדריך שלו שימש לי מקור השראה.
    ללידור שעודד אותי לכתוב את המדריך והעלה את רעיון מפעל המדריכים.
    למאות ה Dagannoth שנתנו לי להרוג אותם, ולבודדים ביניהם שהפילו Snapdragon seeds ו Torstol seeds.
    ל-JaGeX Ltd. על יצירת המשחק.

קרדיט לפורום אחר
    נערך לאחרונה על ידי Funy; 01-05-2010 בשעה 13:53.

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:14.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,546 | הודעות: 8,174,133 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect