איך אפשר לבטל AUTOBAN בריפאק זומבי?
וזה לא דרך WORLD.P
אני יודע לעשות BULDING רק תכוונו אותי לAUTOBAN והאם פשוט למחוק ואתו?
איך אפשר לבטל AUTOBAN בריפאק זומבי?
וזה לא דרך WORLD.P
אני יודע לעשות BULDING רק תכוונו אותי לAUTOBAN והאם פשוט למחוק ואתו?
|
|
כמו שאתה רואה כמעט בכל ריפאק יש כמה וכמה באגים זה לא קשור עכשיו לבאגים אבל רק ידעתי אותך
הדרך היא דרך ה world.pro אבל לרב זה לא פועל ביגלל זה אמור להיות צוות שרת זמין של גיאמים אדמינים וכו'
אבל יכול להיות שיש חור או פריצה ב SQL שאפשר לבטל אולי כי זה בדרך כלל בא אם הריפאק .
אין בWORLD PRO
פעם ביטלתי את זה דרך NETBEANS אני חושב או שמחקתי את הקובץ של הAUTOBAN לא זוכר איך עשיתי את זה..
ברגע שמוחקים ת'קובץ של ה AUTOBAN משהו בריפאק מתחיל להשתנות לכן זה לא טוב ..
אבל Repack Zombie הוא לשרת קל ברגע שהשרת יהיה קשה לא יקבלו Auto Ban סתם
וגם יהיה יותר כיף כי שרת קל זה לא ממש מעניין.
השרת הולך להיות שרת קשה אנחנו עורכים את הריפאק הרבה אבל פשוט ליתר ביטחון אני מעדיף להוריד את הAUTOBAN כדי שלא יהיו תלונות.
ועוד משהו בקשר לחנויות של האנשים, כשאני פותח חנות ומשהו קונה משהו אז הוא קונה יורד לו כסף והוא מקבל את החפץ, אבל המוכר לא מקבל את הכסף, ידוע לך משהו בעניין?
זה באג כזה רק אצל החנות של הזקנות או של הרובוט או של הדובון ..
יכול להיות שזה ספציפי בריפאק זומבי כי אני לא זוכר שזה היה לי בריפאק אחר אבל החנות הפרטית של שחקן
תמיד מקבלים שם כסף .
וזה הכי יעיל .
וכמו כן לא יהיו תלונות על ה AUTO BAN כי אנשים בקושי יעשו 5 ריסטים ועדיין לא יגיעו אפילו ל 50k DMG
גם בשחקן לא מקבלים כסף.
ואני מקווה שלא יהיה תלונות אבל בסופו של דבר יגיעו לאחר זמן מה ויתחילו התלונות אז אני בכל מעדיף להוריד את זה..
תנסה להשיג מתכנת [ אני אישית מתכנת אבל כרגע אני לא יכול עד שאני לא יתקין windows 7 מחדש ]
בכל זאת שמח שעזרתי לך![]()
תיקנתי לך תיוג קרא חוקים בבקשה.
זהו חזי החזרזיר והוא על סמים קשים!