אוקי את המדריך אני בחרתי לחלק ככה
1. הוכחה שלי שמשלמים והוכחה של האתר
2. לכל החשדנים הסבר למה לאתר לשלם לנו "סתם" כסף.
3.מדריך איך להישתמש
קצת הוכחות לתשלומים:
גם אני קיבלתי צ'ק הביתה , והאתר הזה אמין ואמיתי, אפשר לקבל תשלום גם בהפקדה בנקאית ודרך פייפאל
ותשלום דרך העברה בנקאית:
לאחר שראיתם הוכחה, אני הסביר למה באמת משלמים לנו על דברים "מוזרים" שכאלה,
האתרים האלה הם אתרים שמפרסמים מודעות ופירסומות באינטרנט וכמו בטלוויזיה ובעיתון על מנת לפרסם צריך לשלם, וכמו שאנו מקבלים כסף מהאר על כל אחד שאנו מביאים שצופה בפירסומות אלו, וכל אחד לוחץ על פירסומת קורא מיילים וכדומה, גם הם ! ועל מנת לגרום להם לקבל כסף רב יותר, הם גילו דרך נחמדה ביותר לשתף אותנו בחלק מהכנסותיהם ככה משתלם לכולם
אז אחרי שראינו שאתר אמין, אחרי שראינו למה בכלל משלמים לנו, הגיע החלק האחרון מדריך
קודם כל הרשמה -להרשמה לחצו כאן, הכנסו לאתר בחרו הרשמה מלאו שם פרטי משפחה ומייל
לאחר מכן תקבלו קישור למייל שלכם ובו יבקשו לאשר את חשבוניכם בעמוד שיפתח תמלאו פרטים כגון סיסמא, תאריך לידה, בחירת אופן תשלום (צ'ק, הפקדה בנקאית ,paypal) ואזור מגורים
לאחר שמילאתם פרטים אלו חשבונכם יפתח רשמית,
בעמוד החשבון שלי באתר תוכלו לראות את מצבכם כמה כסף קיבלתם וכדומה, לאחר שתגיעו לסכום מינימלי של 20 שקל יפתח לכם אופצייה של קבלת תשלום.
וזדהו תוכלו לעשות כסף ע"פ הדברים הבאים:
שלל האפשרויות שלך להרוויח בpurecash
- קבל כסף עבור כל אחד שנרשם דרכך לאתר. ללא הגבלה!!!
- קבל כסף עבור כל הקלקה יחודית בכל קמפיין
- קבל כסף תמורת כל מייל פרסומי שישלח אליך ותראה אותו
- קבל כסף תמורת כל מייל פרסומי שהקלקת עליו
- קבל כסף עבור הקלקה על פרסומת של מופנה שלך (בן שלך)
- קבל כסף עבור הקלקה על פרסומת של מופנה של
המופנה שלך (נכד שלך)
- קבל כסף בתחרות המופנים החודשית
וזה עוד לא הכל:
- קבל כסף עבור על פעולה שאנו נבקש ממך לעשות.
בעיקרון על כל פרסומת שאנו מקליקים או כגורמים לאנשים להקליק מקבלים שכום קטן יחסית באגורות אך אם הזמן ולפי הפירסום שלכם תוכלו להגיע למספר הקלקות עצום ביום בלי להתאמץ יותר מ10 דקות
על כל אחד שנרשם דרכם או להפך זה שאתם נרשמים דרכו אתם מקבלים בונוס על אחד משקיען באתר (כמוני ^^) אתם מקבלים בונוס באחוזים גדולים יותר אז שתגדלו באתר תקבלו כבר צ'ק הביתה תעזרו לאילה שנרשמים דרכם לקבל בונוס גדול יותר
את המדריך כתבתי לבדי oryakov ואפחד לא יכול לעתיק או לערוך ללא בקשה בהודעה פרטית וקבלת אישור
בהצלחה אנשים![]()

ציטוט ההודעה