Call of Duty: Modern Warfare 2
מקדמה:
המשחק , Call of Duty Modern Warfare 2 , הנודע בשם COD 6 , היינו משחק בעל רמת ביצועים מרשימה ובעיקר , גרפיקה ועלילה מעולים.
עלילה:
המשחק מסופר כעיקרון על כמה דמויות .
היוצרים רצו לתת המון שינויים חדים בעלילה של המשחק , למעשה , יש המון המון שינויים ממש חדים במשחק .
כאשר בתוצאה שלהם אתם תהיו מופתעים למדי ועם זאת מתרגשים מאוד .
אני מבטיח לכם כי העלילה תשביע אותכם רצון !
גרפיקה:
הגרפיקה במשחק הזה היא כמה רמות מעל כל המשחקים שייצאו באותה השנה של שנת יציאת המשחק .
הכל נראה כל כך טוב , אפילו טוב מדי ! הם השקיעו בכל הדברים עד הפרט האחרון , אם זה , פחית חלודה , חבית מכוערת , או כל דבר אחר ! בנוסף לזאת , הם השקיעו מאוד בתווי פנים , הרי בסופו של דבר , מדברים המון במשחק , אז זה יהיה מובן מאליו שישקיעו בתווי פנים .
*הערה:המשחק מופעל על HD !
סיכום:
לסיכום דבריי , אני מאוד מאוד ממליץ לדחק במשחק הזה , אני הייתי קונה אותו אם היה לי הזמן והכסף .
העלילה והגרפיקה מרשימים למדיי , המשחק מאוד מאוד מעניין , זה משחק שיעביר לכם את הזמן בכיף ותרצו לעבור אותו כמה פעמים , הבטחה שלי ! , אני אומר לכם את זה בתור חובב משחקי יריות !
ציון סופי:
99/100 .
דרישות מערכתמינימום)
מערכת הפעלה: חלונות XP, ויסטה או חלונות 7
מעבד: פנטיום 4 במהירות 3.2 ג'יגה-הרץ, או Athlon 64 3200
זיכרון: 1 ג'יגה
כרטיס מסך: GeForce 6600GT או Radeon 1600XT
DirectX: גרסה 9
כונן קשיח: 12 ג'יגה-בייט פנויים
אינטרנט: אתם חייבים חיבור אינטרנט בשביל הפעם הראשונה למשחק !
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
אני מאוד ממליץ על האתר:
Can You Run It , האתר אומר לכם אם אתם מסוגלים להריץ את המשחק או לא , יש שם המון משחקים כולל כל משחקי COD .
לכניסה לאתר לחצו כאן.
קרדיט לי על הסיקור הזה , לי ורק לי !!
ת"ב עליו , זה הראשון שלי , תהיו עדינים .

מינימום)
ציטוט ההודעה

.