מישהו יודע לגבי אמינות? מפחד להשתמש באשראי.
מישהו יודע לגבי אמינות? מפחד להשתמש באשראי.
נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 05-05-2010 בשעה 06:42.
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
בבקשה לקרוא חוקים הפעם נערך פעם הבאה תפרסם בהתאם לחוקים, תודה.
הם בסדר גמור אין בעיה איתם לפני ארבע שנים בערך ביצעתי מהם קניות והם עושים עבודה טובה.
אני לא חושב שיש לך ממה לחשוש.
נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 05-05-2010 בשעה 06:42.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מאוד מקצועיים ואמינים. למזלי עוד לא בדקתי אצלם את נושא האחריות (קניתי אצלם כ.מסך, זכרונות, כונן חיצוני, מאווררים, 2 טלוויזיות ומחשב נייד) והכל עד עכשיו עובד פיקס.
לגבי עניין המשלוח אין לי נסיון איתם כי הסניף בקיסריה יחסית נגיש לי, אבל באו לקראתי במחיר בצורה מאוד אגרסיבית (מחירים מהיבואן +שקלים בודדים כמעט) (ותלוי עם מי אתה מדבר) וגם כשלא היו למשל את הזכרונות שביקשתי הביאו לי אחרים מאותה סידרה עם תיזמונים יותר טובים. העדכונים באתר טובים ואם אני לא טועה אז כל פעם שבדקתי אם יש את החלק שהופיע באתר כזמין - היה להם אותו.
ממליץ לך בחום (לפחות בסניף בקיסריה), עובדים עם הרבה נסיון, ידע טכני ברמה גבוהה, מכירים את מה שמוכרים לך והוגנים במחיר.
נ.ב
הבנתי שבגלל בנאדם מסויים בסניף בבאר שבע יש הרבה תלונות, לא יודע אם פיטרו אותו כבר או לא אבל קח לתשומת ליבך
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אני אוסיף לקבי MATAN מניסיון שלי גם האחריות אצלהם טובה.
אם צריך הם מחליפים ולא עושים בלאגן. חנות בהחלט מומלצת.
כמו כן האתר שלהם מאובטח. ואין בעיה להכניס מספר כרטיס אשראי.
נערך לאחרונה על ידי MuGi; 08-05-2010 בשעה 13:50.
הם בד"כ יקרים ברוב החלקים מחנויות אחרות.
מה אתה רוצה לקנות אולי נביא לך אותו דבר במחיר יותר זול מחנות אחרת...
אני בן דוד של הבעלים ואני אומר לך שאין לך מה לחשוש לגבי האמינות הם אנשים טובים ואין לך מה לפחד באשראי בכל מקרה אם אתה עדיין מתלבט יש להם סניף אחד בקיסריה ואחד בנשר.והם אחלה בחיי ואני לא אומר לך את זה כי הם מהמשפחה שלי.אני היום בן 18 יש לי את המחשב מהבר מצווה (5 שנים) אני אומר לך הוא בין הטובים,ואפילו יותר טוב ממחשבים שהוציאו היום)
ממליץ בחום.
נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 10-05-2010 בשעה 07:48.